26 / 04 / 2024

holiday1 kayseri tapu son durum 2019

holiday1 kayseri tapu son durum 2019

Suat Altın İnşaat Tarafından Esenyurt Mahallesi’nde 5 yıl önce yapılarak hak sahiplerine teslim edilen Holiday1 binası sakinleri 5 yıldır alamadıkları tapularının bir an evvel kendilerine teslim edilmesi için eylem gerçekleştirdiler...

Kayseri Kocasinan'da tapu işlemleri için yeni dönem! 

Kocasinan Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Tapu Sicil Müdürlüğü ile sistemlerini entegre ederek, vatandaşlara tapu işlemlerinde kolaylık sağladı. 

Kayseri Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü yeni binasına Büyükşehir'den destek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, yapımı tamamlanma aşamasına gelen yeni Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü binasında incelemeler yaptı ve kente hizmet sunacak binanın çevre düzenlemesinin bir an önce Büyükşehir ekiplerince gerçekleştirilmesini söyledi...

Kayseri Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü binasının inşaatı tamamlanıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, inşaatı tamamlanan Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü binasında incelemeler gerçekleştirdi.

Kayseri'de tapu isyanı!

Kayseri'de 4 yıl önce arsalarını daire karşılığında üniversite yapılması için Burç Eğitim Vakfı'na veren 46 aileden 6'sı, vakfın FETÖ/PDY soruşturması kapsamında kapatılması nedeniyle hala tapularını alamadıklarını söyleyere, duruma tepki gösterdi.

Kayseri'de tapu ve kadastroda yeni dönem!

Kayseri Tapu ve Kadastro Bölge Müdürü Erdoğan Büyükboyacı, tapu sahiplerinin taşınmazlarını tapu müdürlüklerine gitmeden internet üzerinden web-tapu sistemiyle yönetebileceğini açıkladı.

Sahabiye Dönüşüm Projesi'nde tapu işlemleri başlıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği en büyük dönüşüm projelerinden olan Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi'nde tapu devir işlemleri başlıyor.

Kayseri Seyrani Mahallesi’nde tapu dağıtım töreni gerçekleştirildi!

Kocasinan Belediyesi tarafından, Kentsel Dönüşüm Projeleri çerçevesinde Seyrani Mahallesi’nde Temel Atma ve Tapu Dağıtım Töreni yapıldı.

Eminevim Kayseri'de 100 aileye daha tapularını teslim etti!

Eminevim 100 aileyi ev sahibi yaptı Kayseri'de Eminevim tarafından düzenlenen Tapu Teslim Töreni ile 100 aile daha tapularına kavuştu...

Eminevim Kayseri'de 100 aileye tapularını dağıttı!

Eminevim tarafından Kayseri’de ikincisi düzenlenen ve 100 aileye tapularının verildiği Tapu Teslim Töreni’nde konuşan Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, "Şu ana kadar 40 bin müşterimizden 15 bini tapularını aldı" dedi.

Kayseri'de Novotel ve İbis Hotel açılacak!

Akfen GYO-Accor işbirliği ile 27 Haziran'da Kayseri'de Novotel ve İbis Hotel açılacak

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 16 tesisin temelini atacak!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nce yaptırılacak 16 tesisin temeli, 27 Haziran Pazar günü atılacak

 

Kayseri OSB, meslek lisesi kuruyor

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi, firmaların ara eleman ihtiyacını karşılamak için meslek lisesi kurma kararı aldı

Kayseri'de satılık un fabrikası!

Kayseri Vergi Dairesi Yıldızevler Mahallesi'nde 6 bin 934 metrekare büyüklükteki arsa ve üzerindeki un fabrikasını satışa çıkardı

holiday1 kayseri tapu son durum 2019 Haberi

holiday1 kayseri tapu son durum 2019

Suat Altın İnşaat’ın Esenyurt Mahallesi’nde 5 yıl önce yaptığı Holiday1 binası sakinleri, tapularının yıllardır teslim edilmemesi ve şantiye bünyesinde kaldıkları için  elektirik ve su faturalarının çok yüksek geldiğini iddia ederek şirketin merkez ofisi önünde toplanarak, eylem yaptılar.  Bina sakinleri, kısa süre içinde tapularının teslim edilerek  mağduriyetlerinin giderilmesini talep ettiler.

Kayseri Haber'de yer alan habere göre, mesken tapuları olmadığı için 5 yıldır şantiye elektriği ve suyu kullanmak zorunda bırakıldıklarını söyleyen bina sakinleri, bu durumun ekonomik olarak maliyetli olmasından yakındılar. 

Bina sakinlerinden İrfan Yıldız konu ile ilgili olarak, “Suat Altın İnşaata ait Esenyurt Holiday1 binasının meskeni 5 senedir alınmıyor. 5 senedir oturuyoruz biz. İçerisinde şantiye elektriği, şantiye suyu kullanıyoruz ve mağduruz. Bu mağduriyetin giderilmesi için biz burada toplandık. Suat Altın’la bir görüşme gerçekleştirdik...