29 / 03 / 2024

Home Town Şile satış fiyatları

Home Town Şile satış fiyatları

Home Town resimleri kapsamında detaylar haberimizin içinde yer alıyor. Home Town Evleri Şile projesi kapsamında yer alan dairelerin fiyatları 119 bin TL'den başlayarak farklılık gösteriyor

Tiny Home Show ve Karavan Show Eurasia kapılarını açtı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen yeni karavan modelleri ve tekerlekli mobil evlerin lanse edildiği Tiny Home Show ile Karavan Show Eurasia 27 Eylül'de kapılarını açtı.

Yeni karavanlar ve mobil evler İstanbul Fuar Merkezi'nde görücüye çıktı! 

Yeni karavan modelleri ve tekerlekli mobil evlerin görücüye çıktığı Tiny Home Show ile Karavan Show Eurasia 27 Eylül itibari ile İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açtı.

Antalya’nın en yeni caddesi Sur Cadde’de teslimler başladı! Sur Yapı 2 senede 4 bin bağımsız bölüm teslim etti!

Sadece son iki senede 4 bin konutu sahipleriyle buluşturan Sur Yapı, şimdide Antalya projesindeki 7 bloktaki 485 home ofis ile 68 dükkanı sahiplerine teslim etmek için gün sayıyor...

Gölbaşı Prime home ofis konsepti ile satışta! Yeni proje!

Odabaşılar Firması ortaklığında inşa edilen Gölbaşı Prime projesi home ofis konsepti ile satışa çıktı. Projede 1+1 home ofisler 340 bin TL'ye satılıyor.

Rasch Home Style-Modern Surfaces duvar kağıdı ile mutlu evler

Rasch markasının “Home Style-Modern Surfaces” duvar kağıdı koleksiyonu ile evinizde mutlu ve huzurlu bir atmosfer yaratın!

Tuba Ünsal Şile'deki evini InStyle Home'a açtı!

Oyuncu Tuba Ünsal, ailesi ile hafta sonlarını geçirmeyi sevdiği geniş bir çam ormanının içinde yer alan Şile'deki müstakil evinin kapılarını InStyle Home için açtı..

Urban stili duvarlarda!

Sirpi markasının modern duvar kağıdı koleksiyonu “Altagamma Home 2” ile urban stilini duvarlarınıza yansıtın. Siz de Paris’e bambaşka bir pencereden bakmak istiyorsanız; "Altagamma Home 2" duvar kağıdı koleksiyonuna mutlaka göz atın!

ISAF Smart Home Fuarı sektör profesyonellerini buluşturacak!

Önde gelen iletişim teknolojileri şirketlerinden Bircom, ISAF Smart Home Fuarı ile farklı sektörlerden profesyonellerle buluşmaya hazırlanıyor. Bircom, ISAF’ta 2N markalı akıllı ev, güvenlik ve iletişim çözümlerini tanıtacak.

Sample Home Konutları'nda 390 bin TL'ye 2+1!

Zemin+7 katlı olarak inşa edilen Sample Home projesinde satışlar devam ediyor. Rams Yapı imzası ile yükselen projede 41 adet ev bulunuyor.

Uptown İncek, Art Town'la konut sahiplerini sanatla buluşturuyor!

LEMA Grup tarafından İncek Yumrutepe bölgesinde inşa edilen ve 226 konuttan oluşan Uptown İncek “Art Town” projesi ile konut sahiplerine sanat ile buluşma imkanı veriyor.

Sweet Home Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sweet Home Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Abdul Hadı Rabbata tarafından 100 bin TL sermaye ile 20 Temmuz 2015 tarihinde Beylikdüzü'nde kuruldu.

Town Center AVM bayramda açık mı?

Town Center AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Town Center AVM bayramda açık mı?Town Center AVM bayramda kaça kadar açık? Town Center AVM bayramda kaçta açılacak?

Rams Yapı Sample Home'da 490 bin TL'ye 3+1 ev!

1+1, 2+2 ve 3+1 daire tiplerinin yer aldığı Sample Home projesi Rams Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Projede dairelerin fiyatları 240 bin TL'den başlıyor.

Home Town Şile satış fiyatları Haberi

Home Town Şile satış fiyatları

Hometown İstanbul'un Avrupa Yakası içinde Şile'de inşa ediliyor. Home Town resimleri kısmından önce projeden bahsedelim. 


Home Town Evleri kapsamında 136 konut yer alıyor. Home Town Şile satılık daire alanları 63 metrekare olarak belirlendi.


2+1 konut tiplerinden meydana gelen Home Town Şile satış fiyatları 119 bin liradan başlıyor. 


Home Town Şile teslim tarihi 2015 Aralık olarak belirlendi. Projede DVD kulübü, santranç köşesi, fotoğrafçılık kulübü, şömine başı kütüphane, açık havuz, zen göleti, barbekü alanı, sinema odası ve ahşap çocuk köyü, resim atölyesi bulunuyor.  



Home Town resimleri!