20 / 04 / 2024

Hometown Şile fiyatları

Hometown Şile fiyatları

Eyfel Yapı tarafından Şile'de hayata geçirilen Hometown Şile projesi 48 villadan meydana geliyor. Vilların alanları 63 metrekare olan projede 49 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Hometown Şile'de villalar 129 bin TL! 24 ay sıfır faiz!

Hometown Şile projesi Eyfel Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Projeden konut sahibi olmak isteyenlere yüzde 60 peşin kalan tutar için 24 ay sıfır faiz imkanı sunuluyor...

Hometown Şile'de köy dönüş! 119 bin liraya 2+1 villa!

İstanbul Anadolu Yakası Şile'de konumlandırılan Hometown Şile'de sadeec 2+1 villalar yer alıyor. Hometown Şile Evleri'nde fiyatlar 119 bin liradan başlıyor. Projede teslimler 2015 yılında gerçekleştirilecek...

Tahtakale döviz fiyatları ile resmi kur arası sert açıldı!

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan Dolar/TL kuru son günlerde tarihi rekorunu kırarken Tahtakale döviz fiyatları ile resmi kur arası da sert açıldı. İşte YouTuber Cihat Çiçek'in konu ile ilgili paylaşımı ve paylaşıma gelen yorumlar...

Altın fiyatları haftaya düşüş ile başladı! 29 Ocak 2024 altın fiyatları...

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününe düşüş ile başladığı belirtildi. Altının gram fiyatı 10.55 itibarı ile Foreks piyasalarda 2050 lira seviyesinde işlem gördü. Çeyrek altın 3 bin 353 liradan, cumhuriyet altını 13 bin 797 liradan satıldığı kaydedildi.

Altında ibre yeşile döndü! Elinde altını olanlar hemen baksın! Son dakika altın fiyatları! 

Altın fiyatlarında ibre haftanın ikinci işlem gününde yeşile döndü. Altının onsu 2027 dolara yükselirken yatırımcılar son dakika gram altın, çeyrek altın, yarım ve tam altın fiyatlarını araştırıyor. 23 Ocak 2024 son dakika altın fiyatları.

Dolar yılı 33 TL ile kapatırsa konut fiyatları dolar bazlı ne olur?

HSBC stratejistleri Murat Toprak ve Charotte Ong tarafından yayımlanan notta Dolar/TL kurunun yavaş ve ılımlı yükselişle yıl sonunda 33 liraya çıkacağı belirtildi. Peki Dolar yılı 33 TL ile kapatırsa konut fiyatları dolar bazlı ne olur?

Bodrum'da konut metrekare birim fiyatları 25 bin ile 370 bin TL arasında değişiyor!

Bodrum'un lüks semtlerinde konut metrekare birim fiyatları 25 bin ile 370 bin TL arasında değişiyor.

Lapseki'de 17 adet 1+1, 2+1, 3+1 konut ile 4 adet iş yeri satılıyor! Fiyatlar tek tek açıklandı! 

Çanakkale Lapseki'de 17 adet 1+1, 2+1, 3+1 konut ile 4 adet iş yeri satılıyor. Peki Lapseki'de yer alan konut ve iş yerlerinin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Altında  ibreler yeşile döndü! Altın yatırımcıları hemen baksın! 18 Eylül 2023 Pazartesi canlı altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Haftanın ilk iş gününde altında ibreler yeşile dönerken güncel altın fiyatları merak konusu. Altın fiyatları hemen baksın. Bugün altın fiyatları ne kadar? İşte güncel canlı altın fiyatları.

Ayçiçeğinin maliyeti 15,5 TL, borsalarda 14,5 ile 15 TL! Çiftçiler aman dikkat! Son dakika fiyatlar açıklandı! 

Çiftçiler, ayçiçeğinin maliyetin 15,5 TL olmasına karşın, borsalarda 14,5 ile 15,00 TL arasında işlem gördüğünü belirterek duruma tepki gösterdi. İşte borsa borsa ayçiçek fiyatları 13 Eylül 2023...

Konut sektörünün gözü ekim ayında! İlk evim kampanyası ile konut fiyatları düşer mi, yükselir mi? 

Gayrimenkul Danışmanı Şenay Araç Demir, Ekim ayında açıklanacak olan İlk Evim kampanyasın konut fiyatlarına nasıl yansıyacağını açıkladı. Peki İlk evim kampanyası ile konut fiyatları düşer mi, yükselir mi? 

Milli Emlak, o ildeki 2 arazi ile 1 arsayı 8 taksitle satıyor! 15 bin 800 TL'den başlayan fiyatları kaçırmayın! 

Vezirköprü Milli Emlak Şefliği, Samsun ili, Vezirköprü ilçesi, Narlısaray ve Çanaklı mahallelerinde yer alan 2 adet arazi ile 1 adet arsayı 8 taksitle satıyor. Peki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

Altında ibreler yeşile döndü! Yatırımcılar derin bir oh çekti! 8 Ağustos Salı canlı altın fiyatları

Altın fiyatlarında ibreler yeşile döndü. Haftanın ikinci işlem gününde yukarı yönlü hareket eden altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar yükseliş karşsında derin bir ''oh'' çekti. Peki Gram altın, çeyrek altın 8 Ağustos Salı günü ne kadar oldu?

Tatil cenneti Bodrum’da emlak fiyatları zirve yaptı! Ev fiyatları şatolar ile yarışıyor! 

Tatil cenneti Bodrum’da emlak fiyatları zirve yaptı. Satılık konut fiyatların 5 milyon ile 550 milyon lira arasında seyrettiği Bodrum’da ev fiyatları Avrupa’da Cannes ve Monako’nun şatoları ile yarışıyor.

Luxense Bahçelievler'de lansman fiyatları ile son fırsatlar! Yeni proje!

İzmir'de hayata geçirilen Luxense Bahçelievler'de lansman fiyatları ile son fırsatlar sunuluyor. Satış sürecinin devam ettiği projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler bulunuyor.

Hometown Şile fiyatları Haberi

Hometown Şile fiyatları

Eyfel Yapı Hometown Şile projesi'nde villa seçenekleri 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 


Toplam 48 villadan meydana gelen Hometown projesi'nde villa alanları ise 63 metrekare olarak belirlendi.


3 bin metrekarelik inşaat alanına üzerinde yükselen Hometown Şile, 7 bin metrekare arsa alanına sahip.


Toplam yeşil alanı 5 bin metrekare olan Eyfel Yapı Hometown Şile projesinin konut alanı da 2500 metrekare olarak belirlendi. 



Sosyal alanları arasında hobi bahçeleri, kütüphane, satranç köşesi, barbekü alanları, DVD kulübü, sinema alanları, oyun alanları, açık yüzme havuzu ve resim atölyesi yer alıyor.


Eyfel Hometown Şile Meşrutiyet Köyü'nde denize yaklaşık 3 dakikalık mesafede bulunuyor.


Peşinatların 49 bin TL'den başladığı Hometown Şile'de fiyatlar ise 149 bin ile 169 bin arasında değişiyor. Projede ayrıca faizsiz vadelendirme seçenekleri uygulanıyor. 


Hometown Şile iletişim bilgileri

Telefon: 0212 294 04...