19 / 04 / 2024

Honeywell Akıllı Termostat kullanıcıları

Honeywell Akıllı Termostat kullanıcıları

Honeywell Akıllı Termostat, kullanıcılara enerji tasarrufu sağlıyor.Kullanıcılar evlerinin sıcaklığını mobil cihazlarıyla istedikleri yerden istedikleri zaman kontrol etmenin konforunu yaşıyor.

Cosa Akıllı Kombi Kiti doğalgaz kullanım alışkanlıklarını değiştiriyor!

Nuvia bünyesinde Türk mühendisleri tarafından geliştirilen ve Türkiye’de ilk olan kablosuz akıllı oda termostatı markası Cosa tarafından yaptırılan anket Türkiye’de her yıl doğalgazda 4.5 milyar lira tasarruf potansiyeli olduğunu ortaya koydu.

Honeywell ile evinizdeki kombinin kontrolü artık sizde!

Honeywell Akıllı Termostat, kullanıcılara enerji tasarrufu sağlıyor.Kullanıcılar evlerinin sıcaklığını mobil cihazlarıyla istedikleri yerden istedikleri zaman kontrol etmenin konforunu yaşıyor.

Revo Capital’in Cosa Akıllı Kombi Kiti yüzde 30'a varan tasarruf sağlıyor!

Doğalgaz tüketiminde yüzde 30’a varan tasarruf sağlayan yeni nesil akıllı kablosuz oda termostatı Cosa Akıllı Kombi Kiti’ni geliştiren, üreten ve pazarlayan Nuvia Akıllı Enerji Teknolojileri, 23 Şubat 2015 tarihinde Revo Capital ile yatırım sözleşmesini i

Elit Royal Residence Akıllı Ev Tasarım Yarışması düzenliyor!

Akıllı Ev Tasarım Yarışması'nda birinci olan tasarım gerçeğe dönüştürülecek. Elit Yapı AŞ'nin Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan, 2-20 Nisan'da düzenlenecek yarışmada ilk 3'e giren öğrenciler tablet bilgisayarla ödüllendirileceğini bildirdi.

Temesist Raf Avrupa'ya akıllı raf satacak!

İngiltere'de "En İyi Raf Sistemleri" kategorisinde "Küresel Kalite Ödülü" nün sahibi olan Temesist Raf, İtalya'da açtığı merkez ile İtalyanlardan öğrendiği akıllı mekik raf robotlarını ve akıllı rafları Avrupa'ya satacağını açıkladı.

Ertuğrul Şen: Akıllı apartman yönetici izolasyonla faturasını yarı yarıya düşürebilir!

Kötü yalıtım yüzünden her yıl 12 milyar dolar kaybediyoruz. Doğalgaz ve elektriğe daha fazla para ödüyoruz. İzoder Başkan Yardımcısı Şen, “Akıllı yönetici izolasyonla faturasını yarı yarıya düşürebilir” dedi...

Soyak Akıllı Yıldızlar Enerji Tasarrufu Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projesi tanıtıldı!

Soyak'ın ilkokullarda hayata geçireceği Akıllı Yıldızlar Enerji Tasarrufu Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projesi tanıtıldı. İstanbul ve İzmir'de 33 devlet okulundaki 4. sınıflarda uygulanacak olan proje, toplamda 50 bin öğrenciye ulaşmayı hedefliyor.

Soyak, 50 bin öğrenciyi Akıllı Yıldız yapıyor!

Soyak’ ın ilkokullarda hayata geçireceği Akıllı Yıldızlar Enerji Tasarrufu Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projesi’ nin basın toplantısı 17 Mart’ta Sakıp Sabancı Müzesi The Seed’ de yapıldı.

Eskişehir'de akıllı kavşak sistemi uygulamaya geçti!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin iki yıldır üzerinde çalıştığı 'Akıllı Kavşak Sistemi ve Trafik Kontrol Merkezi ile Trafik Akışının İyileştirilmesi' projesi hayata geçirildi. Şehir 17 kavşak altyapısı akıllı kavşak sistemine uygun hale getirildi...

Bosch Akıllı Dozaj Yardımcısı ile bulaşıklar çok daha temiz ve parlak yıkanıyor!

Bugüne ve yarına hayat veren teknolojileri ile doğal kaynakları koruyan ve sürdürülebilir bir yaşamı destekleyen Bosch Ev Aletleri, SilencePlus SMS58N36TR ile hem sessiz hem akıllı hem de doğa dostu bir bulaşık makinesi sunuyor.

Soyak'ın Sosyal Sorumluluk projesi Akıllı Yıldızlar'ın basın toplantısı 17 Mart'ta!

Soyak'ın Sosyal Sorumluluk projesi Akıllı Yıldızlar'ın basın toplantısı, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer Yıldız ve Soyak Holding Ceo'su Dr. M. Emre Çamlıbel'in ev sahipliğinde gerçekleşecek...

Ede Tower akıllı ev sistemiyle de dikkat çekiyor!

Ankara'nın yeni çekim merkezlerinden İncek'te hayata geçirilen Ede Tower, sosyal tesisleri ve muhteşem göl manzarasının yanı sıra son teknoloji akıllı ev sistemiyle de dikkati çekiyor.

İnşaatta akıllı gözlük dönemi başlıyor!

Anadolu Üniversitesi ( AÜ ) Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümündeki 2 öğretim üyesinin üzerinde çalıştığı inşaatta akıllı gözlük projesiyle inşaat sektöründeki hatalı yapıların önüne geçilmesi hedefleniyor...

Honeywell Akıllı Termostat kullanıcıları Haberi

Honeywell Akıllı Termostat kullanıcıları

Kış aylarına girdiğimiz ve soğuk havaların kapımızda olduğu bugünlerde Honeywell’in, kullanıcıların içini ısıtacak bir haberi var. Honeywell’in pazara sunduğu Honeywell Akıllı Termostat ürünüyle enerji kullanımı ve doğalgaz giderlerinden önemli oranda tasarruf sağlanıyor.


Nerede olursanız olun, evinizin ısısını kontrol edin

Honeywell Akıllı Termostat, kullanıcılara evlerinin sıcaklığını istedikleri zaman, istedikleri yerden yaşam biçimlerine göre ayarlayabilme konforunu sunuyor. Sıcaklığın uygun şekilde kontrol edilmesiyle kullanıcıların korkulu rüyası haline gelen doğalgaz faturalarında da belirgin bir azalma söz konusu oluyor. Honeywell sertifikalı uzman tesisatçılar tarafından ücretsiz ve kolayca montajı yapılan Akıllı Termostat, kombi modellerinin hemen hemen hepsi ile uyumlu çalışıyor.


Honeywell Total Connect Comfort uygulaması ile kullanıcılar evlerinin sıcaklığını dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar kontrol edebiliyorlar. Cep telefonu veya tablet gibi akıllı cihazlarla kullanılabilen uygulama ile kullanıcılar ısıtma sistemlerini...