25 / 04 / 2024

Horoz Lojistik ne kadar büyüdü

Horoz Lojistik ne kadar büyüdü

Türkiye'nin önde gelen lojistik şirketlerinden Horoz, yatırımda rotayı zor pazarlara çevirdi. Sahra Altı Afrika'ya lojistik hizmeti sunan şirket, sene başında bu pazar için koyduğu yüzde 50 büyüme hedefini aştı.

Star2 Orman Ürünleri İnşaat Elektrik Madencilik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Star2 Orman Ürünleri İnşaat Elektrik Madencilik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Neçmittin Gündüz tarafından kuruldu.

Ce Lıne Lojistik Limited Şirketi kuruldu!

Ce Lıne Lojistik Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 4 milyon TL sermaye bedeli Çağrı Ata ve Ersin Özen ortaklığında kuruldu.

Esat Horoz kimdir? Hangi kademelerde çalıştı? Vakıf GYO’da alanda görev alıyor?

Esat Horoz kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversitede okudu? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Esat Horoz ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Furkan Plus Madencilik İnşaat Altyapı Üst Yapı Lojistik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Furkan Plus Madencilik İnşaat Altyapı Üst Yapı Lojistik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Erdoğan Zafer Güneş tarafından kuruldu.

Gıda krizi şekil mi değiştiriyor? Buğday fiyatları arttı mı? Borsalarda buğday ne kadar? 31 Ağustos 2022 fiyat listesi

Bu yıl lojistik kaygıların tetiklediği gıda krizinin 2023 yılında, üretimdeki düşüş sebebiyle yeni bir kriz haline gelebileceği ileri sürüldü. Buğday fiyatları yeniden gündeme geldi. Peki buğday fiyatları bugün kaç lira oldu? Hangi borsada buğday fiyatları ne kadar oldu? İşte 31 Ağustos 2022 fiyat l

Anadolu Yıkım Hafriyat Lojistik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anadolu Yıkım Hafriyat Lojistik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Burak Tekin ve Neşe Cendek ortaklığında kuruldu.

Dark Elektrik İnşaat Metal Lojistik Otomotiv Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dark Elektrik İnşaat Metal Lojistik Otomotiv Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 400 bin TL sermaye bedeli ile Rukiye Güneş tarafından kuruldu.

Reysaş GYO Kocaeli'deki deposunu 13 milyon TL'ye 5 seneliğine kiraya verdi!

Reysaş GYO portföyünde bulunan Kocaeli İli Çayırova İlçesi Şekerpınar2 Mahallesi 420 Ada 33 Parseldeki arsa üzerinde bulunan 20.523 metrekare deponun arakatlar dahil 7.048 metrekarelik depolama alanı "Horoz Lojistik Kargo Hizmetleri A.Ş."ye 5 seneliğine kiraya verdi.

Reysaş GYO Kocaeli'deki deposunu 17 milyon TL'ye kiraya verdi!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Kocaeli ili Çayırova ilçesi Şekerpınar2 Mahallesi 420 Ada 33 Parsel üzerindeki 8 bin 977 metrekarelik depolama alanı Horoz Lojistik Kargo Hizmetleri A.Ş.'ye 1 Ağustos tarihinden itibaren 5 seneliğine kiralandı...

Reysaş GYO depolarının üzerine güneş paneli kuracak!

Reysaş GYO'nun portföyünde yer alan depoların çatılarına Yeşil Lojistik kapsamında çatılarımızı değerlendirmek maksadı ile GES Tesisi kurulmaya devam ediliyor. Reysaş GYO'nun yeni kurulan tesisi ile 2 milyon 700 bin EURO yıllık Güneş Enerjisi geliri artacak. 

Servet GYO Çelik Tüzün Lojistik Merkezi 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Çelik Tüzün Lojistik Merkezi' ne ait değerleme raporlarını yayınladı...

Pasifik İnşaat, AVM’yi satıp lojistik sektörüne girdi!

Ankara’da hayata geçirdiği Next Level serisi ve Merkez Ankara projeleriyle tanınan Pasifik İnşaat, Next Level projesindeki AVM’yi borç takasıyla sattı. AVM’den çıkan firma, uluslararası lojistik sektörüne girdi...

Lütfi Elvan'dan Samsun Lojistik Merkezi'ne tam not!

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, depoların kiralanmaya başladığı Samsun Lojistik Merkezi'ni inceledi.

Horoz Lojistik ne kadar büyüdü Haberi

Horoz Lojistik ne kadar büyüdü


Türkiye'nin önde gelen lojistik şirketlerinden Horoz, yatırımda rotayı zor pazarlara çevirdi. Sahra Altı Afrika'ya lojistik hizmeti sunan şirket, sene başında bu pazar için koyduğu yüzde 50 büyüme hedefini aştı. Horoz Lojistik Yönetim Kurulu ve İcra Başkanı Taner Horoz, 2014 sonunda Afrika'da yüzde 70 büyüme öngördüklerini ifade etti. 


100 ülkede, 600 noktada entegre lojistik çözümler sunan Horoz Lojistik, sektörde iki büyük şirketi ile faaliyet gösteriyor. Karayolu ve demiryolunda taşıma yapan Horoz Lojistik Kargo Hizmetleri, grubun yurtiçi komple taşıma, depolama dağıtım veriyor. Fransa menşeli firma ortaklığındaki SDV Horoz Taşımacılık ise denizyolu ve havayolu forwarding hizmetleri ile proje taşımacılığı alanlarında hizmet veriyor. 1000'i aşkın çalışanı bulunan Horoz Holding'in 2013 cirosu ise 604 milyon TL. Şirketin faaliyetlerinin yüzde 40'ını yurtdışı, yüzde 50'sini yurtiçi taşımaları,...