16 / 04 / 2024

Hüdavendigar Kent Parkı

Hüdavendigar Kent Parkı

Bursa'nın en büyük kent parkı Hüdavendigar Kent Parkı yeniden Bursalıların hizmetine sunuldu. Park, 4 bin ağaç, yüzme havuzu, tenis kortları, spor sahaları ve göletleriyle yeni bir yaşam alanına dönüştü.

Hüdavendigar Kent Parkı hizmete açıldı!

Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa’yı daha yaşanabilir ve sağlıklı hale getirmek amacıyla sürdürdüğü çalışmalar kapsamında ‘Bursa’nın en büyük kent parkı’ olma özelliği taşıyan Hüdavendigar Kent Parkı, coşkulu bir programla hizmete açıldı.

Hüdavendigar Kent Parkı’nda inşaat çalışmaları devam ediyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Hüdavendigar Kent Parkı’nda yapımı henüz devam eden kadınlara özel yüzme havuzunun kısa süre sonra hizmete açılacağını ifade etti...

Hüdavendigar Kent Parkı’nın betonarme imalatları tamamlandı!

510 bin metrekarelik Hüdavendigar Kent Parkı ’nda betonarme imalatları tamamlanma aşamasına gelirken, park şekillenmeye başladı. Bursa’nın en büyük parkı olan Hüdavendigar Kent Parkı’ nın sonbaharda hizmete açılması planlanıyor...

Hüdavendigar Kent Parkı'nda sona yaklaşıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin bu dönem kente kazandırdığı 2 milyon metrekarelik yeşil alanlardan biri olan 510 bin metrekarelik Hüdavendigar Kent Parkı, şekillenmeye başladı.

Kartepe Kent Meydanı ilçeye değer katacak!

Kocaeli Büyükşehir ve Kartepe Belediyesi'nce yapımı hızlanan “Kent Meydanı” projesiyle ilgili Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’e bilgi verdi. 

Uşak Kent Park tam gaz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın desteğiyle Uşak’ta 110 bin metrekare alan üzerine oturması tasarlanan Kent Park'ın yaklaşık yüzde 70'i tamamlandı.

Bursa Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri şekilleniyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Yıldırım’da 225 dönüm alan üzerinde hayata geçirilen Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri, şekillenmeye başladı. 

Ankara'ya Hyde Park kurulacak!

Çankaya’nın 750 bin metrekarelik bir yeşil alan üzerine kurulacak olan Bademlidere Kent Parkı Projesi, Ankara’nın ikinci Atatürk Orman Çiftliği olacak. 

Ulukent Kent Park Evleri'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Kızılelma İnşaat, Ulukent Kent Park Evleri projesinin yüzde 70’ini tamamladı. Ulukent Kentpark Alya projesi için de çalışmalar başladı.

Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri Bursa'ya değer katacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Yıldırım’a kazandırdığı 225 bin metrekarelik Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri, Hüdavendigar Kent Parkı’nı aratmayacak. 

Van Kent Parkı hizmete açıldı!

İpekyolu Belediyesi tarafından Van'da hayata geçirilen "Kent Parkı" hizmete açıldı. 4 milyon lira harcanarak yapılan park 8 bin 200 metrekarelik alan üzerine kuruluyor.

Uşak Kent Park alanına modern lise yapılacak!

Uşak’a kazandırılan 120 bin metrekarelik Kent Park alanı yenilenmenin anahtarı oldu. Uşak Kent Park alanına modern lise yapılacak. 

Çerkezköy Kent Park'ın 1. etabı açıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Çerkezköy ilçesinde hayata geçirilen Çerkezköy Kent Park 1. Etabı düzenlenen açılış töreni ile hizmete açıldı.

Şişli'ye Feriköy Kent Parkı yapılıyor!

Şişli'ye Feriköy Kent Parkı geliyor. İSKİ'ye ait boş binaların yıkılmasıyla yapılacakı parkın inşaat çalışmaları havadan görüntülendi. 

Akdeniz Kent Parkı'nın yeniden ihale edileceği iddiaları TBMM'de!

CHP Antalya Milletvekili Mustafa Akaydın, Antalya'da bulunan Akdeniz Kent Parkı'nın yeniden ihaleye açılacağına dair iddiaları meclis gündemine taşıdı..

Uşak Kent Park Projesi yıkımları başladı!

Uşak'ta hayata geçirilen Kent Park Projesi kapsamında yıkımlar başladı. İlk balyozu Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan vurdu.

Şanlıurfa Akçakale Kent Parkı açıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Akçakale´de hayata geçirdiği 53 dönümlük Akçakale Kent Parkı'nın inşaatını tamamladı.

Hüdavendigar Kent Parkı Haberi

Hüdavendigar Kent Parkı

Bursa'nın 'yeşil' kimliğini kaybetmemesi adına son 6 yılda 2 milyon metrekare yeşil alan çalışması yapan Büyükşehir Belediyesi, Bursa'nın en büyük kent parkı olan Hüdavendigar Kent Parkı'nı coşkulu bir törenle hizmete açtı. Bir kısmı Osmangazi'de bir kısmı da Nilüfer'in Odunluk bölgesinde kalan ve yaklaşık 510 bin metrekarelik alana sahip olan Hüdavendigar Kent Parkı, dikilen 12 yaşın üzerinde 4 bin ağaç, 4 bin lale ve sümbül, 1 milyonun üzerinde çiçek, yüzme havuzu, tenis kortları, spor salonları, spor sahaları, Nilüfer Deresi'nin ıslah edilmesi ve dere üzerine yapılan köprüleri ve göletleri ile adeta yeni bir yaşam alanına dönüştü. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa'yı sağlıklı ve modern bir geleceğe taşırken, kenti 'Yeşil' kimliğiyle yeniden buluşturmayı ilke edindiklerini de hatırlatarak, "Yeşil Bursa'ya Hüdavendigar Kent...