20 / 04 / 2024

Hukuçular Towers havadan video

Hukuçular Towers havadan video

Kılıçoğlu İnşaat ve Delta Yapı'nın Kartal'da konumlandırmış olduğu Hukukçular Towers'ı www.havadanemlakvideo.com ekibi görüntüledi

Kartal Hukukçular Towers ulaşım kolaylığı sağlıyor!

İstanbul Kartal’ın prestijli binası Hukukçular Towers, ofislerinde sağladığı hizmetler ve teknolojik alt yapıyla ön plana çıkıyor. Hukukçular Towers, her yere sağladığı hızlı, kolay ulaşım ve avlu alanında sunduğu çeşitlilik ile iş hayatına rahatlık katıyor.

Hukukçular Towers çalışanları için sağlık anlaşması imzaladı!

Hukukçular Towers, ofis sahipleri ve çalışanları için Özel Bölge Hastaneleri ve Dünyagöz Pendik ile hizmet protokolü imzaladı.

Hukukçular Towers: Kentsel dönüşümün yeni çekim merkezi!

İstanbul Kartal’ın prestijli binası Hukukçular Towers, ofislerinde sağladığı hizmetler ve teknolojik alt yapıyla ön plana çıkıyor. Hukukçular Towers, her yere sağladığı hızlı, kolay ulaşım ve avlu alanında sunduğu çeşitlilik ile iş hayatına rahatlık katıyor.

Hukukçular Towers, iş ve yaşam alanını bir araya getiriyor!

İstanbul Kartal’ın prestijli binası Hukukçular Towers, ofislerinde sağladığı hizmetler ve teknolojik alt yapıyla ön plana çıkıyor. Her yere hızlı ulaşımlı lokasyonu ve avlu alanındaki çeşitlilik ile iş hayatını dönüştürüyor.

Hukukçular Towers yeni sahibini buldu!

Kılıçoğlu ve Delta Yapı ortaklığı ile Kartal Cevizli bölgesinde hayata geçirilen Hukukçular Towers yeni sahibini buldu.

RE/MAX İkon, Kuriş Kule’nin 2. el satış-kiralama yetkisini aldı!

Ofisim İstanbul, Hukukçular Towers projelerinin 2. El yetkilerini alıpi doluluk oranını yüzde 100 ‘e yaklaştıran RE/MAX İkon; şimdi de Maltepe – Kartal bölgesinin en vizyon ofis projesi Kuriş Kule’nin 2. El Satış & Kiralama yetkisini aldı.

MRK Yapı İnşaat Mobilya Elektrik ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MRK Yapı İnşaat Mobilya Elektrik ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Gülcün Koçar tarafından 100 bin TL sermaye ile 28 Ekim'de Kartal, Cevizli Mahallesi, Mustafa Kemal Caddesi, Hukukçular Towers'da kuruldu.

Çağber İnşaat Gıda İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çağber İnşaat Gıda İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Çiğdem Cengiz tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 6 Mayıs'ta Cevizli, Mustafa Kemal Caddesi, Hukukçular Towers Sitesi'nde kuruldu.

Mermerler Plaza'da metrekare satış fiyatları 6 bin 500 dolardan başlıyor!

Mermerler Plaza'yı satış ve kiralamalara açacak Ofis pazarına 2009 yılında Hukukçular Towers ile hızlı giren Kılıçoğlu Group & Senatör Gayrimenkul'ün, inşaatına başladıkları 3 ofis projesinin satış ve kiralamalarına kasım ayında başlayacak.

DEC Proje İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

DEC Proje İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Mustafa Emre Çelik Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 23 Ekim'de Hukukçular Towers Kartal'da kuruldu.

Panaroma Life, 7 ayda yüzde 40 prim yaptı!

İnşaat sektöründe Hukukçular Towers, Kuriş Kule ve de Mermerler Plaza gibi projeleri ile fark yaratan Kılıçoğlu Group, son olarak Panorama Life projesi ile başarısını perçinledi.

Aksel Enerji merkezi Cevizli Hukukçular Towers'a taşındı!

Aksel Enerji Yatırım Holding A.Ş. tarafından yapılan açıklamada şirket merkezinin Cevizli Mahallesi Mustafa Kemal Caddesi Seyit Gazi Sokak'ta yer alan Hukukçular Towers'a taşındığı bildirildi...

Ali Güvenç Kiraz: Kentsel dönüşümde mahkeme karmaşası yaşanıyor!

Türkiye genelinde 20 yılda 6.5 milyon konutu yenilemek üzere kurulan çalışmalar İstanbul başta olmak üzere birçok ilde devam ediyor. Gayrimenkul hukuçularına göre çok sayıda eksikliği olan yasa ile ilgili yeni bir karmaşa daha doğdu...

Hukuçular Towers havadan video Haberi

Hukuçular Towers havadan video



Hukukçular Towers'ın havadan görüntüleri için...