26 / 04 / 2024

Hulusi Acar kim

Hulusi Acar kim

Doğtaş Kelebek’in, 76’sı yurtdışında olmak üzere toplam 373 mağazası bulunuyor. Yılın ilk altı ayında yüzde 15 büyüyen Doğtaş’ın cirosu 322 milyon TL.

Hulusi Acar Doğtaş ve Kelebek Mobilya’nın yeni genel müdürü oldu!

Doğtaş ve Kelebek Mobilya’nın yeni genel müdürü Hulusi Acar oldu. Turkcell Bireysel Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevinden ayrılan Acar, 1 Ağustos itibarıyla Doğtaş ve Kelebek Genel Müdürü olarak görevine başladı.

Hulusi Acar kimdir? Hulusi Acar kaç yaşında ve ne iş yapıyor?

1 Şubat 2023 itibari ile sektöründe Pazar lideri konumundaki MediaMarkt Türkiye'nin CEO'su olarak görev almakta olan Hulusi Acar Kimdir? Eğitim durum nedir? Kaç yaşındadır? İşte Hulusi Akar hakkında merak edilenler...

Doğtaş rotayı Avrupa’ya çevirdi!

Mağaza sayısını bu yıl 210'a çıkarmayı hedefleyen Doğdaş Kelebek, rotasını çevirdiği Avrupa pazarında büyümek istiyor. Grup CEO’su Hulusi Acar; şirket cirosundaki yatak payını % 25’in üstüne çıkaracaklarını belirtti.

Kelebek Mobilya 3 yılda 3 kat büyüyecek!

Doğtaş Kelebek CEO'su Hulusi Acar, 2012'de Kelebek Mobilya'yı bünyesine katan Doğtaş'ın, mobilya pazarında bu birleşmeyle gücüne güç kattığını söyledi.

Doğtaş Kelebek 3 yılda 1 milyar TL ciro hedefi koydu!

DOĞTAŞ Kelebek CEO’su Hulusi Acar, şirketin yeni hedef ve vizyonunu açıkladı. Acar, “Doğtaş Kelebek 2018 yıl sonu hedefi olarak 1 milyar TL ciro hedefi koydu" dedi.

Doğtaş Avrupa'nın en büyük mağazasını Amsterdam'da açtı!

Doğtaş, Avrupa'nın en büyük Türk mobilya mağazasını Amsterdam'da açtı. Doğtaş Genel Müdürü Hulusi Acar, "Yıl sonuna kadar yurtdışında 25 yeni mağaza açarak 94 satış noktasına ulaşmayı hedefliyoruz" dedi.

Kelebek, yeni mağazası ile Mardin’de iddialı!

Doğtaş ve Kelebek Mobilya Genel Müdürü Hulusi Acar, “80 yıllık bir marka olarak, Türkiye’nin bir ucundan diğer ucuna ulaşırken, bulunduğumuz her bölgede müşterilerin öncelikli tercihi haline geliyoruz” dedi.

Kelebek Tuzla mağazasını açtı!

Kelebek’in, yurt genelinde gerçekleştirdiği mağazalaşma atağı sürüyor. Kelebek Mobilya’nın yeni mağazacılık konseptiyle Tuzla’da faaliyete geçirdiği son mağazasını törenle hizmete açıldı. Törende Doğtaş ve Kelebek Mobilya Genel Müdürü Hulusi Acar konuştu.

Hulusi Acar Doğtaş ve Kelebek Mobilya’nın yeni genel müdürü oldu!

Doğtaş ve Kelebek Mobilya’nın yeni genel müdürü Hulusi Acar oldu. Turkcell Bireysel Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevinden ayrılan Acar, 1 Ağustos itibarıyla Doğtaş ve Kelebek Genel Müdürü olarak görevine başladı.

Hulusi Acar Doğtaş ve Kelebek Mobilya’nın yeni genel müdürü oldu!

Turkcell Bireysel Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevinden ayrılan Hulusi Acar, Ağustos ayı itibariyle Doğtaş ve Kelebek Genel Müdürü olarak görevine başlıyor. Acar, evli ve iki çocuk babası...

Yapı kullanım izin belgesini kim alır?

Belediyenin Yapı Kontrol Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve binanın ruhsat eklerine uygunluğunu gösteren belgeye Yapı kullanım izin belgesi deniyor. Peki, Yapı kullanım izin belgesini kim alır?

Tellaliye harcını kim öder?

Belediye Gelirleri Kanunu gereğince her çeşit menkul ve gayrimenkul mal ve mahsüllerin satışı, Tellaliye harcına tabi tutuluyor. Peki, tellaliye harcını kim öder? Tellallık harcının mükellefi kimdir?

Bina inşaat harcını kim öder?

Belediye sınırları ve mücavir alanlar içinde yapılan ilave ve tadiller de dahil her türlü bina inşaatı, inşaat veya tadilat ruhsatı bina inşaat harcına tabi tutuluyor. Peki bina inşaat harcını kim öder?

Kim Kardashian-Kanye West çiftinin malikaneleri yenileniyor!

Kim Kardashian-Kanye West çifti oturacak ev bulamadı. Sahibi oldukları 11 milyon dolar değerindeki Bel Air Malikanesi'ni geçen yıl tadilata sokan ünlü çift, evin henüz tamamlanamaması nedeniyle ayrı evlerde yaşıyor...

Hulusi Acar kim Haberi

Hulusi Acar kim

Türkiye’de tüketicilerin mobilya değiştirme sıklığının 7 yıla düştüğü belirtildi. Koltuk takımlarında ise bu süre 4-5 yıla kadar inebiliyor. Konu hakkında bilgi veren, önde gelen mobilya markalarından Doğtaş- Kelebek CEO’su Hulusi Acar, Türk halkının mobilyaya eskisi gibi evladiyelik gözüyle bakmadığını ifade etti.


Ekonomik durgunluk erteletiyor


Ekonominin son birkaç yılın en durgun dönemini yaşadığını ve güven endeksinin çok düştüğünü hatırlatan Hulusi Acar, “Böyle dönemlerde insanlar mobilya değiştirme planlarını erteliyor. Yeni evlenenler ise mobilya alıyor ama daha az bütçe ayırıyor” bilgisini verdi. Türkiye’de son yıllarda evlerin küçülmeye başladığını belirten Acar, bu sebeple daha küçük ve fonksiyonel ürünlerin tercih edildiğini kaydetti.


Cari fazla veriyor


Mobilyanın cari fazla veren bir sektör olduğuna işaret eden Acar, 2,5 milyar dolarlık ihracata karşılık sadece 1 milyar dolar ithalat gerçekleştiğini ifade etti....