29 / 03 / 2024

Hulusi Belgü fenerbahçede başkanlık yaptımı

Hulusi Belgü fenerbahçede başkanlık yaptımı

Sarı-lacivertli eski yönetici Hulusi Belgü: "Bugün itibarıyla Fenerbahçe başkanlığına adayım" dedi. Fenerbahçe Aziz Yıldırım'ın ardından eski yöneticilerden Hulusi Belgü de başkanlığa adaylığını açıkladı.

Hulusi Belgü tutuklandı!

Ankara merkezli 29 ilde gerçekleştirilen ’Demir Yumruk’ operasyonunda gözaltına alınan,  Fenerbahçe camiasının en tanınmış isimlerinden ve başkan adaylarından Hulusi Belgü tutuklandı.

2019'da AVM'lerden 160 milyar TL ciro bekleniyor!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği Başkanı Hulusi Belgü, AVM'lere 53 milyar dolarlık yatırım yapıldığını ve 520 bin çalışana sahip olduklarını ifade ederek "2018'de 130 milyar TL ciroya ulaştık. 2019'da 160 milyar TL ciroya ulaşmayı bekliyoruz." dedi. 

AVM'lerdeki kur yatırımcılara açık pozisyon yarattı!

AYD Başkanı Hulusi Belgü, "Kurla ilgili alınan karar yatırımcılara açık pozisyon yarattı. Kurda yaşanan değişiklikler perakendeciyi rahatsız etmiyor'' dedi.

AVM'ler 2018'i 130 milyar TL ciro ile kapatıyor!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Başkanı Hulusi Belgü, alışveriş merkezleri olarak 2018 yılını yaklaşık 130 milyar TL ciro ile kapatacaklarını, 2019 yılı için ise 160 milyar TL ciro öngördüklerini dile getirdi. 

Hulusi Belgü: Türk ekonomisini batırmaya çalışıyorlar!

BMD Başkanı, Sinan Öncel’in düzenlediği ve bazı marka temsilcilerinin katıldığı toplantıda konuşulan konular üzerine bir açıklama yapan AYD Başkanı Hulusi Belgü çarpıcı açıklamalar yaptı...

AVM’lerden döviz kararına tepki!

AVM ile yapılan sözleşmelerde döviz cinsinden kararlaştırılmış bedeller, 30 gün içerisinde Türk lirası olarak yeniden belirlenecek. Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği Başkanı Hulusi Belgü bu kararın Türk bankalarını sıkıntıya sokabileceğini söyledi

Geç açılan mağazalara para cezası gelebilir!

Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği Başkanı Hulusi Belgü Marmara Park, Forum İstanbul ve City's Nişantaşı'ndaki geç açılan mağazalara para cezası kesilebileceğini belirtti

Hulusi Belgü: Milli paramızın yanındayız!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği Başkanı Belgü, "Alışveriş merkezi yatırımcıları olarak her zaman milletimiz, devletimiz ve milli para birimimiz Türk lirasının yanındayız" dedi..

AVM'lerden dolar mesajı: Perakendecilere destek olacağız!

AYD Başkanı Hulusi Belgü "Dövizde son dönemde yaşanan artışlar sebebi ile perakendecilerin kira/ciro oranlarını yakından takip ederek elimizden geldiğince iş ortaklarımıza destek olmaya devam etmemiz gerektiğinin bilincindeyiz" dedi...

AVM’leri bayramda kapatma zararı 4.5 milyar lira!

Bayramların ilk günü AVM’lerin kapatılma kararı için AYD Başkanı Hulusi Belgü, “Bayram yeri kapatılıyor. Zarar 4.5 milyar TL’yi bulur” dedi.

AVM sayısı 475'e yükselecek!

397 AVM ile 110 milyar lira cironun yakalandığını dile getiren AYD Başkanı Hulusi Belgü, “Hedefimiz 2023’te 475 AVM, 200 milyar lira ciro” dedi.

AVM’lerden 2018’de 125 milyar lira ciro bekleniyor!

AYD Başkanı Hulusi Belgü, AVM’lerin 2017’yi 2 milyarın üzerinde ziyaretçiyle kapattıklarını açıkladı AYD Başkanı Belgü, “2018’de 20 bin ek istihdam sağlayıp 125 milyar lira ciro yapacağız” dedi.

Alışveriş merkezlerinden 110 milyar TL ciro bekleniyor!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Başkanı Hulusi Belgü,  "Alışveriş merkezlerinin 2017 yılı sonu itibarıyla yaklaşık 110 milyar TL'lik bir ciroya ulaşacağını tahmin ediyoruz'' dedi.

Hulusi Belgü fenerbahçede başkanlık yaptımı Haberi

Hulusi Belgü fenerbahçede başkanlık yaptımı

Fenerbahçe Kulübü'nün hafta sonunda gerçekleştirilecek seçimli olağan genel kurulunda mevcut başkan Aziz Yıldırım'ın ardından eski yöneticilerden Hulusi Belgü de başkanlığa adaylığını açıkladı.


Belgü, Levent Wyndham Otel'de düzenlediği basın toplantısında, yönetim kurulu aday listesinde yer alacak bazı isimlerle birlikte başkanlığa adaylığını resmen duyurdu.


Hulusi Belgü, Fenerbahçe Kulübü Sicil Kurulu'nun kendisine verdiği 2 yıllık cezanın bulunduğunu ve tedbirin kaldırılmasının dün netlik kazandığını belirterek, "Bugün itibarıyla Fenerbahçe başkanlığına resmen adayım. Resmi olarak bugün açıklıyorum. İki yıllık tedbir cezam vardı. Bu cezanın kalkıp kalkmadığını sicil kuruluna sordum. Yanıt ancak dün geldi. Verdiğimiz ilandan sonra geldi" dedi.


Gazeteye verdikleri ilanda başkanın sadece bir cümleyi çıkararak, kendisini tehditle, vurmakla özdeşleştirdiği şeklinde ifadeler kullandığına dikkati çeken başkan adayı Belgü, Aziz Yıldırım'ı hiçbir şekilde tehdit etmediklerini ve bu yorumdan dolayı...