25 / 04 / 2024

hulusi mengü avm kiraları

hulusi mengü avm kiraları

Vodafone sponsorluğunda düzenlenen “CEO Club Perakende Gündemi 2016” toplantısına katılan Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği (AYD) Başkanı Hulusi Mengü, "Ticari gayrimenkulün kiralanması konusunda yeni bir düzenlemeye ihtiyaç var." dedi.

2019'da AVM'lerden 160 milyar TL ciro bekleniyor!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği Başkanı Hulusi Belgü, AVM'lere 53 milyar dolarlık yatırım yapıldığını ve 520 bin çalışana sahip olduklarını ifade ederek "2018'de 130 milyar TL ciroya ulaştık. 2019'da 160 milyar TL ciroya ulaşmayı bekliyoruz." dedi. 

AVM’lerden döviz kararına tepki!

AVM ile yapılan sözleşmelerde döviz cinsinden kararlaştırılmış bedeller, 30 gün içerisinde Türk lirası olarak yeniden belirlenecek. Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği Başkanı Hulusi Belgü bu kararın Türk bankalarını sıkıntıya sokabileceğini söyledi

AVM’leri bayramda kapatma zararı 4.5 milyar lira!

Bayramların ilk günü AVM’lerin kapatılma kararı için AYD Başkanı Hulusi Belgü, “Bayram yeri kapatılıyor. Zarar 4.5 milyar TL’yi bulur” dedi.

AVM sayısı 475'e yükselecek!

397 AVM ile 110 milyar lira cironun yakalandığını dile getiren AYD Başkanı Hulusi Belgü, “Hedefimiz 2023’te 475 AVM, 200 milyar lira ciro” dedi.

AVM’lerden 2018’de 125 milyar lira ciro bekleniyor!

AYD Başkanı Hulusi Belgü, AVM’lerin 2017’yi 2 milyarın üzerinde ziyaretçiyle kapattıklarını açıkladı AYD Başkanı Belgü, “2018’de 20 bin ek istihdam sağlayıp 125 milyar lira ciro yapacağız” dedi.

2017'de 16 yeni AVM açıldı!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Başkanı Hulusi Belgü, artık 81 ilimizin 61’inde AVM var. Bir önceki seneye nazaran daha iyi bir yıl geçirdik'' dedi. 

AVM sayısı yıl sonunda 390'a yükselecek!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hulusi Belgü, AVM sayısının yıl sonuna kadar 390'a yükseleceğini açıkladı. 

Türkiye’de 386 AVM var!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Yönetim Kurulu Başkanı Hulusi Belgü, AVM yatırımlarından bahsetti. Bengü, AVM’lerin ihtiyaç haline geldiğini söyledi.

Yeni AVM yatırımlarında düşüş bekleniyor!

AYD Yönetim Kurulu Başkanı Hulusi Belgü, önümüzdeki dönemde yeni AVM yatırımlarında düşüş olacağını açıkladı.

Mahalle AVM’leri dönemi başlayacak!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Başkanı Hulusi Belgü, dev AVM’ler yerine mahalle AVM’lerinin döneminin başlayacağını söyledi. Bengü, yabancı yatırımcıların beklemede olduğunu, yerli yatırımcının harekete geçeceğini belirtti.

AVM yatırımları devam edecek!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Yönetim Kurulu Başkanı Hulusi Belgü, sektörün büyümeye devam edeceğini açıkladı. Belgü, "Sektör hızla büyümeye devam ediyor. Türkiye'de şu an 377 AVM var" dedi.

Hulusi Belgü: AVM'lerin kapanması söz konusu değil!

AYD Başkanı Hulusi Belgü, TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken'in geçtiğimiz gün basında yer alan ‘bazı AVM’lerin yıkılacağı, hastane ya da benzeri amaçlı kullanılacağına’ dair açıklamalarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

AVM yatırımları 53,5 milyar dolara ulaştı!

AYD Başkanı Hulusi Belgü, Türkiye'de AVM sektörüne bugüne kadar 52,5 milyar dolar yatırım yapıldığını belirterek, bu rakamın 2016'da hayata geçirilen projelerle 53,5 milyar dolara ulaştığını bildirdi.

hulusi mengü avm kiraları Haberi

hulusi mengü avm kiraları

 

Vodafone sponsorluğunda düzenlenen “CEO Club Perakende Gündemi 2016” toplantısına katılan Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği (AYD) Başkanı Hulusi Mengü, "Ticari gayrimenkulün kiralanması konusunda yeni bir düzenlemeye ihtiyaç var." dedi.

Son bir yılı seçim, terör, döviz kurları, turizmdeki düşüş, asgari ücret artışı gibi nedenlerle sürekli tetikte geçiren perakendeciler, dün Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’yi soru yağmuruna tuttu. Vodafone sponsorluğunda düzenlenen “CEO Club Perakende Gündemi 2016” toplantısı, ülkenin sisli ortamında bunalan sektör temsilcileri için bir terapi seansı gibiydi. ST Partners Kurucu Başkanı Servet Topaloğlu’nun yönettiği panele Kiğılı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kiğılı, Kategori Mağazacılığı Derneği (KMD) Başkanı Alp Önder Özpamukçu, Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği (AYD) Başkanı Hulusi Mengü, Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sami Kariyo ve Türkiye Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Federasyonu...