29 / 03 / 2024

Hüsambey Tezgahçılar Camii

Hüsambey Tezgahçılar Camii

Hüsambey Tezgahçılar Camii'nin minaresi 1999 depreminde zarar görmüştü, camii 14 yıldır onarılmayı bekliyor

Cağaloğlu'nda taşınmalar hızlandı! Vatandaşlar sebepleri sıraladı!

91,5 bin takipçili Önder Kaya İstanbul Gezgini isimli kullanıcının, sosyal medya hesabından İstanbul Cağaloğlu'nda hızlanan taşınmalar ile ilgili yaptığı paylaşımına farklı yorumlar geldi. Peki bölgede taşınmalar niye hızlandı? Vatandaşlar ne diyor? İşte gelen yorumlar...

Beyaz etin şansızlığı Kuş Gribi oldu! Kuş gribi sebebiyle beyaz ette sürekli zam söz konusu! İşte detaylar...

Yıllar önce korkuyla karşılanan Kuş Gribi, son zamanlarda Afyon ve Denizli'de yeniden ortaya çıktı ve tavukları telef etti. Bu nedenle beyaz et fiyatlarında da hızlı artışlar meydana geldi. Kuş Gribinin yeniden gündeme gelmesiyle birlikte beyaz ete gelen zamlarla ilgili son durum ise şöyle..

Emekliler hüsranda! Maaşları eksik hesaplandı! Uzmanlar her şeyi bir bir ortaya döktü!

Emekliler alacakları zam yüzdesini görünce şaşkınlığa uğradı. Bu durumu uzmanlar da açıklık getirdi. İşte detaylar!

Evde bakım maaşı alanlara müjde! Aralık ayı evde bakım maaşı yattı mı? 3 Aralık 2022 evde bakım aylığı yatan iller!

Evde bakım maaşına dair aramalar hızlandı. Vatandaşlar, aralık ayı evde bakım maaşının yatıp yatmadığını merakla araştırıyor. İşte detaylar!

Mmk Global İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Orman Ürünleri İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Mmk Global İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Orman Ürünleri İthalat İhracat Limited Şirketi Beyoğlu'nda Hüseyin Çağlar Günel tarafından kuruldu.

Shiba Inu değerleniyor!

Bitcoin, Ethereum gibi ana akım kripto paralarda rekorlar kaydedilirken, altcoinler de de hızlı artışlar görülüyor. Shiba Inu dünden bugüne yüzde 37 oranında prim yaptı ve 0.00003849 dolar seviyesinden işlem gördü. 

Do Mühendislik İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Do Mühendislik İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi  Küçükçekmece’de 50 bin TL sermaye ile Düzgün Çelikkol ve Hüseyin Halaçlar tarafından kuruldu. 

Kepez Konyalılar Camii yeniden inşa ediliyor!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü döneminde mülkiyet ve imarla ilgili sorunlarının çözülmesiyle şehirleşme süreci tamamlanan Düdenbaşı Mahallesi'nin, gecekondu yıllarında yapılan Konyalılar Camii yeniden inşa ediliyor.

Faiz indirimi konut satışlarını hızlandırdı!

Kamu bankalarının konut kredi faizlerini son yılların en düşük seviyelerine indirmesiyle emlak sektöründe hareketlilik yaşanıyor. Faiz indirimi, konut satışlarını hızlandırdı...

Ev almak isteyenler emlak ofislerine koştu!

Vatandaşlar, konutta cazip kredileri kaçırmamak için emlak ofislerine koştu. Sektör temsilcileri hızlanan satışların beklentileri yukarıya çektiğini ifade etti.

Avcılar’da imar plan notu değişikliğine İBB'den onay!

Silivri depreminden sonra hızla Avcılar Belediye Meclis toplantısında oy birliği ile kabul ediip İBB Meclisine gönderilen imar plan notu değişikliği dünkü meclis toplantısında onaylandı.

Berat Albayrak: Kriz sevdalılarını hüsrana uğrattık!

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, "Aldığımız önlemlerle, ekonomideki tüm kurumlarımızın ortaya koyduğu güçlü koordinasyonla, iş dünyamıza verdiğimiz desteklerle 'kriz sevdalılarını' hüsrana uğrattık." dedi.

Avcılar'daki Hacı Ahmet Tükenmez Camii'nin kubbe kaplamaları söküldü!

Geçtiğimiz hafta olumsuz hava şartları nedeniyle müdahale edilemeyen Avcılar Hacı Ahmet Tükenmez Camii'nin kubbesi rüzgarın etkisini yitirmesinin ardından söküldü...

Hüsambey Tezgahçılar Camii Haberi

Hüsambey Tezgahçılar Camii

Fatih'te Kadınlar Pazarı 'nda yer alan Hüsambey Tezgahçılar Camii'nin minaresi 14 yıldır onarılmıyor. 1999 depreminde zarar gören caminin çevresinde yer alan kaçak yapılar yıkıldı ancak cami gündeme...