28 / 03 / 2024

Hüseyin Aslan kentsel dönüşüm projesi

Hüseyin Aslan kentsel dönüşüm projesi

DSP Bayraklı Belediye Başkan Adayı, Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, kentsel dönüşümde 3 temel ilkeye göre hareket edilmesi gerektiğini belirterek; Bayraklı'da vatandaşlarımız zerre kadar tedirginlik duymasın...

Hüseyin Aslan'dan 8 maddelik kentsel dönüşüm uyarısı!

Ege-Koop Başkanı Hüseyin Aslan son zamanların gündem konusu kentsel dönüşüm ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

İzmir'de kentsel dönüşüm bir an önce tamamlanmalı!

Ege Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, İzmir’in afetlere yönelik karakteristiği, kaçak ve denetimsiz yapılarının oranı, denetimli yapı stokunun fiziksel (yaş) ve yapısal (depreme dayanıklı) özelliklerine bakıldığında, nitelikli kentsel dönüşüm uygulamalarının kent için kaçınılmaz olduğunu kaydetti. 

Hüseyin Aslan: Kentsel dönüşüm tercih değil zorunluluktur!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, “Depreme karşı en etkili önlem yeni uydu kentler oluşturmaktır. Covid-19 sürecinde karşılaştığımız sıkıntılarda göz önünde bulundurularak çağdaş dünyanın öngörmüş olduğu en yüksek kentsel standartları Türkiye’ye, kentlerimize getirmeliyiz” diye konuştu.

Hüseyin Aslan: Kentsel dönüşüm geleceğe yön verir!

Yerel seçimlerin bölgenin geleceğine yön verdiğini vurgulayan Aslan, “Aynı şekilde kentsel dönüşüm de bir kentin geleceğine yön verir'' diye konuştu. 

Hüseyin Avni Aker Dönüşüm Projesi tanıtıldı!

MÜSİAD Trabzon Şubesi tarafından hazırlanan Hüseyin Avni Aker Stadyum Alanı Kentsel Dönüşüm Projesi görücüye çıktı.

Hüseyin Aslan: Fırsatçı müteahhitlerin tuzağına düşmeyin!

EGE-KOOP Genel Başkanı Hüseyin Aslan, inşaat sektöründe son zamanlarda fırsatçı müteahhitlerin türediğini söyledi ve vatandaşlara uyarıda bulundu.

Hüseyin Aslan: Kentsel dönüşüm bina yıkmak değil!

Alsancak Rotary Kulübü’nün konuğu olan Ege-Koop Başkanı Aslan, kentsel dönüşümün önemine vurgu yapan konuşma yaptı.

Hüseyin Aslan: Ev sahibi olmak zorlaştı!

EGE-KOOP Genel Başkanı Hüseyin Aslan, demir fiyatlarındaki artışı ve artışın etkilerini değerlendirdi. Aslan, artışın, girişimcilerin ve halkın belini büktüğünü söyledi.

Hüseyin Samut: Konutta en şanlı dönem!

4. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi gerçekleşti. Kongre'de konuşan Samut A.Ş'nin Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Samut, Türkiye'de konut sektörünün en şanslı dönemin yaşandığını söyledi.

Kentsel dönüşümde 1 gün bile kaybedilmemeli!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, kentsel dönüşüm uygulamalarının geniş çaplı bir şekilde başlaması gerektiğini belirtti. Aslan, ''İzmir'de dönüşüm için zaman kaybedilmemeli'' dedi.

İzmir'deki kentsel dönüşümde zaman kaybedilmemeli!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, İzmir'de kentsel dönüşüm için artık zaman kaybedilememesi gerektiğini söyledi!

İzmir'de kentsel dönüşüm tam gaz!

Habertürk Egeli Gazetesi'nde Hüseyin Aslan'ın bugünki yazısında İzmir'de kentsel dönüşümü kaleme aldı.

Hüseyin Başaran: Kentsel dönüşümde süreç hızlanacak!

Gayrimenkul sektörüne Fikirtepe'de Mina Tovvers projesiyle 3 yıl önce hızlı bir giriş yapan Başaran Holding Başkanı Hüseyin Başaran, bölgenin halen yüzde 60'ında imza aşamasına gelinemediğini belirtti .

Hüseyin Aslan kentsel dönüşüm projesi Haberi

Hüseyin Aslan kentsel dönüşüm projesi

DSP Bayraklı Belediye Başkan Adayı, Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, kentsel dönüşümde 3 temel ilkeye göre hareket edilmesi gerektiğini belirterek; " Bayraklı'da vatandaşlarımız zerre kadar tedirginlik duymasın. Yerinde, borçlandırmağız ve planlı bir dönüşüm yapacağız. Bunları dikkate almazsanız onun adı kentsel dönüşüm değil kentsel hırsızlık olur" dedi. Esnaf ziyaretleri ve kahvehanelerde kentsel dönüşüme dair sorularla karşılaşan Aslan, "Bayraklı halkının içi rahat olsun. Bu işin mimarı benim" dedi. Kentsel dönüşümün uzun yıllar boyunca sürecek, çok kapsamlı bir süreç olduğunu, bu süreçte ilgili bakanlıktan yerel yönetimlere, inşaat firmalarından müteahhitlere ve vatandaşlara kadar birçok paydaşın yeraldığını anlatan Aslan;" 30 yılda binlerce konutu tamamladık, 100 bini aşkın insanı ev sahibi yaptık. İzmir'in 12 ilçesindeki 12 projemizde insanlar mutlu, huzurlu yaşam sürüyor. Bunu Bayraklı'nın tamamında...