28 / 03 / 2024

Hüseyin Dumlupınar

Hüseyin Dumlupınar

Uzun bir süredir İstanbul'da yaşayan Dumlupınar Ailesinin başı şu sıralar, 'buharlaşan' arsa nedeni ile dertte...

Dumlupınar Gençlik ve Spor Merkezi açılışa hazır!

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün'ün çocuklar ve gençlere armağanı olan Dumlupınar Gençlik ve Spor Merkezi'nde çalışmalar hız kesmeden sürüyor. Dumlupınar Gençlik ve Spor Merkezi, çocuklar ve gençlerin kullanımına hazırlandı.

Hüseyin Mutlu Akpınar'dan müteahhitlere ilginç tehdit!

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, müteahhitlere 'Yaptığınız her daire için iki ağaç dikeceksiniz. Yoksa ruhsat alamazsınız' diyerek Karşıyaka farkını ortaya koyduklarını ifade ediyor.

Heybeliada'daki Hüseyin Rahmi Gürpınar Evi restore edilecek!

Heybeliada'daki Hüseyin Rahmi Gürpınar Evi'nin restorasyon ihalesi yarın gerçekleşecek. Hüseyin Rahmi Gürpınar Evi'nin restorasyonunun 350 gün içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Hüseyin Akpınar: Stadyumun yerine AVM yaptırmayız!

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, "Orası imar planında spor alanıdır, bunu değiştirmeye kimsenin gücü yetmez. Oraya rezidans veya AVM yapmak için yerle göğün birleşmesi gerekir" dedi

2000 yılında Hüseyin Rahmi Gürpınar'ın evi restore ediliyormuş!

2000 yılında ünlü yazar Hüseyin Rahmi Gürpınar'ın Heybeliada'daki ev Kültür Bakanlığı, Adalar Kaymakamlığı ve Adalar Vakfı'nın işbirliğiyle restore ediliyormuş. Müze olarak kullanılacak evde Gürpınar'ın eserleri sergilenecekmiş.

Hüseyin Mutlu Akpınar: Karşıyaka'yı dünya kenti yapacağız!

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, hem doğum gününde hem de yerel seçimlerin yıl dönümünde proje ve hizmetlerini anlattı. Akpınar “Beş yıllık görev süremiz sonunda Karşıyaka’yı dünya kenti yapacağız” dedi.

Hüseyin Mutlu Akpınar kimdir?

İzmir Karşıyaka Belediye Başlanı Hüseyin Mutlu Akpınar kimdir? Hüseyin Mutlu Akpınar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hüseyin Mutlu Akpınar ne zamandan beri belediye başkanı olarak görev alıyor?

Hüseyin Mutlu Akpınar'dan stada yeşil ışık!

Bayramda aile geleneklerini sürdürdüklerini söyleyen Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Yalı'da stat projesi için de, " Arazilerimiz kamulaştırılacak ve binalar boşaltılacaksa buyursunlar " dedi.

Hüseyin Mutlu Akpınar: Karşıyaka'yı uçuracak projelere imza atacağız!

Karşıyaka Belediyesi, 2014 - 2019 Stratejik Planı çalışmalarına hız verdi. Çalışmalar kapsamında Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar, "Türkiye'ye örnek olacağız. Karşıyakamızı uçuracak projelere imza atacağız" dedi.

Hüseyin Mutlu Akpınar: Bayraklı Katı Atık Bertaraf Tesisi için ÇED raporunu bekliyoruz!

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Yeni Asır'a konuştu. Çöp tesisi ile ilgili herhangi bir itirazlarının olmadığını belirten Akpınar, Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) raporundan çıkacak sonucu beklediklerini söyledi.

Hüseyin Mutlu Akpınar: Kösedere köyüne park inşa edeceğiz!

Karşıyaka Belediyesi, Soma faciasında yetim kalan 432 çocuğa destek olmak için uzmanlarca kurulması önerilen oyun parkları konusunda harekete geçti. "Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar, Kösedere köyüne park inşa edeceğiz" dedi

Hüseyin Mutlu Akpınar: Bina diken değil, ağaç diken başkan olacağım!

Hüseyin Mutlu Akpınar, yüzde 71 'in sırrını sevgi, diyalog, çalışmak ve uyuma bağlayarak ilçenin hemen hemen her yerinde kentsel yenileme yapacaklarını ifade etti. Akpınar, "Bina diken değil ağaç diken bir belediye başkanı olmak istiyorum" dedi.

Hüseyin Mutlu Akpınar: Dönüşüm yerinde yapılacak!

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Örnekköy pazaryerinde Roman vatandaşlarla buluştu. Mahalle halkı tarafından sevgi gösterileri ile karşılanan Başkan Akpmar, sorunları dinledi, çözüm önerilerini anlattı...

Hüseyin Dumlupınar Haberi

Hüseyin Dumlupınar

İstanbul'da yaşayan Dumlupınar Ailesi şu sıralar buharlaşan arsa ile uğraşıyor. Hürriyet Gazetesi'nden Dinçer Gökçe'nin haberine göre, kayıtlara göre arsanın bir bölümü 1 Ocak 1993 yılından beri Dumlupınar Ailesi adına kayıtlı. Anılan tarihten beri arsanın emlak vergileri aile tarafından ödendi. Hatta, emlak vergisi ödemelerinde gecikme yaşandığı dönemlerde aile cezalı ödeme yaptı.

Belediyeye başvurdu

Ailenin ikinci kuşak temsilcisi Hüseyin Dumlupınar, 25 yıldır kullanımlarında olan bir dönem bahçe olarak da kullandıkları arsaya ilişkin tapu tapu tahsis belgesi ve rayiç değeri üzerinden kendilerine satış yapılmasını talep etti. İBB'ye yapılan başvuruda ne olumlu ne de olumsuz yanıt alındı. İBB tarafından Dumlupınar'a verilen yanıtta "Tarafınıza ait tapu tahsis belgesine ulaşılamadı" denildi.

Mahkeme mahkeme dolaştı

Dumlupınar, İBB'den gelen yazı sonrası İstanbul 7. Asliye Hukuk Mahkemesine de başvuru yaptı. Davada mülkiyet...