19 / 04 / 2024

hüseyin tosun termal otel açıklaması

hüseyin tosun termal otel açıklaması

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, 2012 yılında jeotermal turizm amacıyla özel bir şirkete satılan Şehitlioğlu Mahallesi Çakırca Mevkii’ndeki araziyi tekrar Kula Belediyesi’ne kazandırarak Termal Otel ve sosyal yaşam alanı projesi için kolları sıvadı.

Hüseyin Tosun termal otel bilmecesine son noktayı koydu!

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, 2012 yılında jeotermal turizm amacıyla özel bir şirkete satılan Şehitlioğlu Mahallesi Çakırca Mevkii’ndeki araziyi tekrar Kula Belediyesi’ne kazandırarak Termal Otel ve sosyal yaşam alanı projesi için kolları sıvadı.

Hüseyin Tosun: 2017 Kula'da yatırım yılı olacak!

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Tosun, tarih ve kültür kenti Kula'da huzur, güven, birlik ve beraberlik içerisinde hizmetlerle dolu bir yılı geride bıraktıklarını belirtti.

Hüseyin Tosun 2016 yatırım programını anlattı!

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun 2016 yatırım programında yer alan caddelerin yapımını vatandaşların da katılımıyla meclis toplantısında anlattı, Başkan Tosun; Caddeleri kısa sürede Kulalı hemşehrilerimizin kullanımına sunacağız dedi.

Hüseyin Tosun Kula Meslek Yüksek Okulu inşaatını inceledi!

Celal Bayar Üniversitesi, Kula Belediyesi ve Hayırsever Hüseyin Akhan işbirliği içerisinde yürütülen Kula Meslek Yüksek Okul inşaatı hızla devam ediyor. Aralık ayında törenle temeli atılan kampus binası için inşaat süreci hız kesmeden devam ediyor.

Hüseyin Tosun Kula projelerini anlattı!

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun "Oto terminal yapımı, engelsiz yaşam parkı, evlerin restore edilmesi, pazaryeri, hayvan pazarı, sokak ve cadde sağlıklaştırma projeleri hakkında bilgi verdi...

Hüseyin Tosun Kula jeopark alanını inceledi!

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun UNESCO Kula jeopark alanında incelemelerde bulundu. İncelemeler, ZAFER Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen Kula Jeoparkını Keşfet projesi kapsamında oluşturulan gezi ve seyir alanlarında gerçekleşti.

Hüseyin Tosun Kula yatırımlarını inceledi!

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Manisa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Faik Şentürk ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Kula Koordinatörü Önder Baştürk ile Kula MASKİ Şefi Adem Zobudoğuş gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceledi.

Hüseyin Tosun kimdir?

Manisa Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun kimdir? Hüseyin Tosun, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hüseyin Tosun, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Hüseyin Tosun..

Hüseyin Yakar: Gönen ülkenin en önemli termal turizm merkezi olacak!

Gönen Belediye Başkanı ve Gönen Kaplıcaları AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Yakar, 5 yıl içerisinde ilçeye yapılacak olan termal yatırımlarıyla Gönen'in ülkenin önemli termal turizm merkezlerinden biri olacağını söyledi.

Hüseyin Tosun: Yeni butik oteller için her türlü desteği veririz!

Anemon Otelleri Onursal Başkanı İsmail Akçura, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun' u ziyaret etti. Tosun, yeni butik otellerin açılması noktasında her türlü desteğin verileceğini belirtti...

Hüseyin Tosun Kula Termal Projesi'ni inceledi!

Makrom Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bakırcı ile birlikte Şehitlioğlu Mevkii'nde yapımına başlanılan Kula Termal Projesi üzerinde incelemelerde bulunan Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun son durum hakkında bilgi aldı.

Kula Termal Projesi devam ediyor!

Makrom Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bakırcı ile Manisa Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Makrom Yapı tarafından Şehitlioğlu Mevkii'nde yapımına başlanılan Kula Termal Projesi'ni inceledi...

Hüseyin Aslan Bayraklı'da satışa çıkarılan arsalara tepki gösterdi!

DSP Bayraklı Belediye başkan adayı Hüseyin Aslan, “Seçime bir ay kala bu tür satış, hem etik hem de doğru değil. Alelacele yapılan bu satışların sonucu, genellikle suistimal olmuştur. Bayraklı’ya bu yaşatılmamalıdır.” dedi...

hüseyin tosun termal otel açıklaması Haberi

hüseyin tosun termal otel açıklaması


Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Kula’da yıllardır aşılamayan sorunlara getirdiği çözümlerle geleceğe yönelik projeler üretmeye devam ediyor. Başkan Tosun; jeolojik yapısı, tarihi şehir dokusu, doğal güzelliklerinin yanı sıra jeotermal kaynaklar açısından da büyük bir zenginliğe sahip olan Kula’nın hak ettiği yerlere gelmesi için çalışmalara hız verdi. Jeotermal su kaynakları tarımdan turizme, enerjiden kent ısıtmasına kadar çok geniş bir yelpaze sunduğunun altını çizen Başkan Tosun, tarihi Emir Kaplıcalarını 2017’de projelendirerek daha sonrasında yatırımcı veya ortak teşebbüs ile turizme kazandıracaklarını belirtti.


Başkan Tosun, Termal Otel Bilmecesine Son Noktayı Koydu

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, yıllardır konuşulan ancak bir türlü değerlendirilemeyen tarihi Emir Kaplıcaları’nın yer aldığı Jeotermal turizm alanında önceki dönemde özel bir şirkete satılan araziyi tekrar satın alarak girişimlere başladı. Termal turizm alanı...