27 / 04 / 2024

Hüseyin Tosun: 2017 Kula'da yatırım yılı olacak!

Hüseyin Tosun: 2017 Kula'da yatırım yılı olacak!

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Tosun, tarih ve kültür kenti Kula'da huzur, güven, birlik ve beraberlik içerisinde hizmetlerle dolu bir yılı geride bıraktıklarını belirtti.




Kula'nın sadece Manisa’da değil ülke genelinde gelişme gayreti içinde olan bir kent olduğunu belirten Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, “Kula için 2017'nin her yeni günü, bir önceki gününe göre daha iyi, daha huzurlu ve daha müreffeh olacaktır. Kulalılara hizmet aşkıyla göreve geldiğimiz 2014 yılından beri ilçemizin sosyal, kültürel ve ekonomik yönden kalkınarak layık olduğu gelişmişlik düzeyine ulaşması için kararlılıkla sürdürdüğümüz çalışmalar, yeni yılda da aralıksız olarak aynı azim ve kararlılıkla devam edecek. Altyapıdan ulaşıma, çevreden kültürel etkinliklere, sanattan turizme, sağlıktan ekonomik gelişmeye kadar daha birçok konuda artık modern çizgileri taşıyan bir Kula var’’ dedi.



Başkan Tosun, “2017 yılı Kula’ya heyecan getirecek’’

Yeni bir yıla, yeni hedeflerle merhaba diyecek olmanın heyecanı içinde olduklarını aktaran Başkan Tosun, “Enlerin kenti Kula parolasıyla çıktığımız yolda iki buçuk yıl gibi kısa bir sürede 32 Dev Hizmeti hemşerilerimize kazandırdık. 2017 yılı, Kula’ya heyecan getirecek yeni yatırımların ve yeni hizmetlerin yılı olacak. Jeopark Belediyeler Birliği’ni kurduk ve bütçesini oluşturduk. Jeolojik miras niteliğini taşıyan bölgemizde ekonomik gelişmenin önünü turizmle sağlayacağız. CBÜ Kula Meslek Yüksekokulu’nun Müşerref Akhan Kampüsü inşaatında sona geldik, en kısa sürede hizmete açacağız. Kula’nın her alanda kalkınmasına, ilerlemesine katkı sağlayacak yeni Oto Terminal, pazaryeri, gençlik merkezi, mezbaha ve hayvan pazarı projelerinde oldukça ilerleme kaydettik. Tarihi Evlerin restorasyon çalışmalarına hız kesmeden devam edeceğiz. Aynı zamanda Tarihi Kula Çarşısı Restorasyonu, belediyemize ait dükkanların bulunduğu 8 dönümlük bölgeyi içine alan Adnan Menderes Meydanı ve Kent Müzesi projesi ile Kula’nın tarihi kent dokusunu gün yüzüne çıkaracağız. Umutla bakacağımız yarınların Kula’sına ulaşabilmek için gece gündüz demeden siyasi çıkar gütmeden canla başla hizmet ve çözüm üretmeye devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle köklü geçmişi ve eşsiz doğal güzellikleriyle Yunus Emre’nin sevgi ve hoşgörü şehri Kulamızda, daha güzel günlerde yaşamak ümidiyle yeni yılın tüm Kulalı hemşerilerime, gurbette yaşayan tüm Kulalılara ve aziz milletimize huzur, mutluluk ve güven getirmesini, birlik ve beraberliğimizin daha da pekişmesini temenni ediyorum’’ diye konuştu.



Kula Belediyesi



Geri Dön