27 / 04 / 2024

Hüseyin Yalçınkaya

Hüseyin Yalçınkaya

Konak Grup İnşaat Tekstil Mobilya Kimyevi Maddeler Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Yalçınkaya tarafından 10 bin TL sermaye ile 20 Ağustos'ta Başakşehir, Bahçeşehir 2.Kısım Mahallesi'nde kuruldu.

Amcazade Hüseyin Paşa Yalısı’nı otele çevirme planı İBB’den döndü!

323 yıllık tarihi Amcazade Hüseyin Paşa Yalısı'nı otele dönüştürme planı, İBB'den döndü. Yalının bulunduğu parselin, "yeşil alan" fonksiyonunun iptal edilip, "turizm alanı" ilan edilmesi teklifi, İBB Meclisi tarafından uygun görülmeyerek oybirliği ile onaylanmadı.

Yalçınay Grup İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yalçınay Grup İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Hüseyin Yalçınkaya tarafından kuruldu. 

Şişli Hüseyin Cahit Yalçın Okulu'nun inşaatı ne zaman bitecek?

Şişli Hüseyin Cahit Yalçın İlköğretim Okulu, bir yıl önce boşaltıldı. Aralık 2015'te inşaatın biteceği söylenilen okulda temel henüz atılabildi. İnşaatı yaptıran Şişli Belediyesi ise “5 ay gecikme yaşanacak” dedi.

Konak Grup İnşaat Tekstil Mobilya Kimyevi Maddeler Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Konak Grup İnşaat Tekstil Mobilya Kimyevi Maddeler Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Yalçınkaya tarafından 10 bin TL sermaye ile 20 Ağustos'ta Başakşehir, Bahçeşehir 2.Kısım Mahallesi'nde kuruldu.

1999 yılında Amcazade Hüseyin Paşa Yalısı tarih olmak üzereymiş!

1999 yılında Boğaz'ın günümüze ulaşmış en eski yalısı olan Amcazade Hüseyin Paşa Yalısı yok olmak üzereymiş. Mülkiyeti Amcazade Hüseyin Paşa Vakfı'na ait tarihi yalı, en son 1956 yılında yetersiz bir onarım görmüş.

1995 yılında Amcazade Hüseyin Paşa Yalısı neredeyse kül olacakmış!

1995 yılında mülkiyeti Köprülü Hüseyin Paşa Vakfı'na ait olan tarihi Amcazade Hüseyin Paşa Yalısı, birkaç sarhoşun ısınmak için yaktığı soba yüzünden kül olma tehlikesi atlatmış.

1995 yılında Amcazade Hüseyin Paşa Yalısı büyük tehlike atlatmış!

Sadrazaman Amcazade Hüseyin Paşa'nın 1698 yılında Anadoluhisarı'nda yaptırdığı Köprülü Amcazade Hüseyin Paşa Yalısı, 1995 yılında devrilen bir sobadan çıkan yangın sonucu önemli bir ölçüde hasar görmüş.

1991 yılında Köprülü Amcazade Hüseyin Paşa Yalısı yok olmak üzereymiş!

1991 yılında Anadoluhisarı'ndaki tarihi Sadrazam Köprülü Amcazade Hüseyin Paşa Yalı ve Divanhanesi yok olmak üzereymiş. Karlofça Antlaşması'nın da imzalandığı tarihi yapı, yetkili kişilerin ilgisini bekliyormuş.

Şişli Hüseyin Cahit Yalçın İlköğretim Okulu yeniden yapılacak! İhalesi 13 Mart'ta!

Şişli Hüseyin Cahit Yalçın İlköğretim Okulu yıkılacak ve yeniden yapılacak. İhale sonucu belirlenen firmanın yeniden yapacağı okul 275 günde tamamlanacak. İhalesi 13 Mart'ta gerçekleştirilecek.

Amcazade Hüseyin Paşa Yalısı Ali Ağaoğlu tarafından restore edilecek!

Anadolu Hisarı'nda yer alan 300 yıllık İstanbul'un en eski sivil mimari örneği Amcazade Hüseyin Paşa Yalısı Ali Ağaoğlu tarafından restore edilecek. Yalı restorasyon sonrası Ali Ağaoğlu'nun konutu mu olacak yoksa butik otel mi yapılacak belli değil.

Ali Ağaoğlu Amcazade Hüseyin Paşa Yalısı'nı restore edecek!

Anadolu Hisarı'nda yer alan 300 yıllık İstanbul'un en eski sivil mimari örneği Amcazade Hüseyin Paşa Yalısı Ali Ağaoğlu tarafından restore edilecek. Ağaoğlu yakın zamanda bir gazeteye verdiği demeçte yalıya kendisinin taşınacağını ifade etmişti.

Hüseyin Mutlu Akpınar'dan stada yeşil ışık!

Bayramda aile geleneklerini sürdürdüklerini söyleyen Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Yalı'da stat projesi için de, " Arazilerimiz kamulaştırılacak ve binalar boşaltılacaksa buyursunlar " dedi.

Tarihi Hüseyin Ağa Camii yarın ibadete açılıyor!

İstiklal Caddesi’nin simgelerinden Hüseyin Ağa Camii’nin restorasyonu yaklaşık 2,5 milyon liraya maloldu. Tonozları çelik halatlarla güçlendirilen caminin bütün ahşap döşemeleri, kalem işleri ve çatı makas sistemi yenilendi...

Hüseyin Yalçınkaya Haberi

Hüseyin Yalçınkaya

Konak Grup İnşaat Tekstil Mobilya Kimyevi Maddeler Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Yalçınkaya tarafından 10 bin TL sermaye ile 20 Ağustos'ta Başakşehir, Bahçeşehir 2.Kısım Mahallesi'nde kuruldu.


Konak Grup İnşaat Tekstil Mobilya Kimyevi Maddeler Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut,işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut,iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi...