26 / 04 / 2024

huzur evi yangın

huzur evi yangın

Bulgaristan'da bir huzur evinde yangın çıktı. Bulgaristan’ ın güneydoğusundaki Hasköy şehrinde bulunan bir huzurevinde çıkan yangında üç kişi hayatını kaybetti. Yangına ilişkin soruşturma başlatıldığı kaydedildi...

Marmaris yangınında evi yanan vatandaşlara kira yardımı!

AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen, Marmaris yangınıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Evi yanan vatandaşlarımıza konteynerler klimalı olarak teslim edildi, konteynerde kalmak istemeyenlere de ayrıca kira yardımı yapıldı" dedi.

Kepez Şefkat ve Huzur Evi inşaatında sona gelindi!

Kepez Belediyesi’nin mimarisiyle ve vereceği hizmetle Antalya’nın Darülaceze’si olacak şefkat ve huzur evi projesinin yapımında sona gelindi.

Tekirdağ Malkara Huzur Evi'nin temeli atıldı!

Malkara Yeni Mahalle Gürgen Bayırı Bıcık Çeşme mevkiindeki Hazine adına kayıtlı 2 bin metre kare alan üzerinde yapılmasına karar verilen Huzur Evi inşaatının hafriyat çalışması başladı.

Kepez Şefkat ve Huzur Evi'nin temeli atıldı!

Antalya’nın Kepez ilçesine bağlı Kütükçü Mahallesi’nde, 50 yatak kapasiteli, şefkat ve huzur evi inşaatının temeli atıldı. Kepez’in Kütükçü Mahallesi’nde, 50 yatak kapasiteli, şefkat ve huzur evi inşaatının temeli düzenlenen törenle atıldı.

Kepez Huzur Evi'nin temeli atıldı!

Kepez’in Kütükçü Mahallesi’nde, 50 yatak kapasiteli, şefkat ve huzur evi inşaatının temeli düzenlenen törenle atıldı. Törene Ak Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer katıldı.

Balıkesir'de bir evde yangın çıktı!

Dursunbey’de meydana gelen yangında bir ailenin evi kül oldu.Yangın, Dursunbey İlçesi Üçeylül Mahallesinde saat 13.30 sularında meydana geldi. Yangının sebebi henüz belirlenemedi.

Iğdır Polis Evi'nde yangın!

Durumun haber verilmesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalede yetersiz kalması üzerine, polis evinin önünde bulunan TOMA'lardan da su sıkılarak yangın kontrol altına alınmaya çalışıldı

Kartepe'de yangın çıktı!

Kartepe’de elektrik kablolarından çıkan yangın bir evi az daha kül ediyordu. Alınan bilgi ve iddialara göre Kartepe Sarımeşe Mahallesi Kıraç Sokak No:9 adresinde Ahmet Çelik’e ait evde elektrik kablolarından yangın çıktı

Kocaeli Kartepe'de yangın çıktı!

Kartepe’de elektrik kablolarından çıkan yangın bir evi az daha kül ediyordu. Alınan bilgi ve iddialara göre Kartepe Sarımeşe Mahallesi Kıraç Sokak No:9 adresinde Ahmet Çelik’e ait evde elektrik kablolarından yangın çıktı.

Antalya Kepez Konutları'nda yangın çıktı!

Kepez'de açık unutulan elektrikli sobadan çıkan yangın, evi kül etti. Yangın anında evde kimsenin olmaması faciayı önledi. Yangın, dün sabah saatlerinde Kepez İlçesi Gazi Mahallesi'nde bulunan TOKİ Konutları CYA 5. Blok giriş katında meydana geldi.

Kartepe’de ev yangını çıktı!

Kartepe Acısu’da Ali Can’a ait evde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Yangın kısa sürede tüm evi sararken ev tamamen yanarak kullanılmaz hale geldi. Elektrik sobasından çıktığı da düşünülen yangın evde kimsenin olmamasıyla giderek büyüdü.

Zonguldak'ta ahşap evde yangın çıktı!

Zonguldak'ın Alaplı ilçesine bağlı Hüseyinli köyünde önceki akşam 70 yaşındaki Sait Aktaş'ın yaşadığı iki katlı ahşap evde yangın çıktı. Yangın kısa sürede büyüdü ve tüm evi sardı...

Kocaeli Darıca'da yangın çıktı!

Kocaeli’nin Darıca İlçesi Osmangazi mahallesinde bulunan bir evin ikinci katında yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın evi sardı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürmek için çaba sarfetti.

huzur evi yangın Haberi

huzur evi yangın

Bulgaristan’ın güneydoğusundaki Hasköy şehrinde bulunan bir huzurevinde çıkan yangında üç kişi hayatını kaybetti.


Kenana bölgesindeki huzurevinden yapılan açıklamada, sabahın erken saatlerinde başlayan ve kısa sürede kontrol altına alınan  yangında, 67, 70 ve 82 yaşlarında üç kişinin dumandan boğularak yaşamını yitirdiği belirtildi.


Söndürülmemiş bir sigaranın yol açtığı düşünülen yangına ilişkin soruşturma başlatıldığı kaydedildi....