25 / 04 / 2024

Huzurlu İnşaat beylikdüzü evleri

Huzurlu İnşaat beylikdüzü evleri

Huzurlu İnşaat, 90 milyon liralık yatırımla Beylikdüzü'ne 500 konut ve ticari ünitelerden oluşan proje yapmak için hazırlıkları tamamladı.

Huzurlu İnşaat Beylikdüzü'ne 90 milyon liralık yeni proje yapacak!

Huzurlu İnşaat, İstanbul Beylikdüzü'nde 27 bin metrekarelik arazi üzerinde 500 konut ve ticari ünitelerden oluşan yeni projesini eylülde satısa cıkaracak.

Huzurlu İnşaat Beylikdüzü'ndeki projesini Eylül'de lanse edecek!

Huzurlu İnşaat, İstanbul Beylikdüzü'nde konumlandırdığı 90 milyon TL'lik yatırımla gerçekleşecek 500 konut ve ticari ünitelerden oluşan projesini Eylül ayında lanse etmeye hazırlanıyor.

Huzurlu İnşaat Beylikdüzü'nde 90 milyon TL'lik yatırım yapacak!

Bugüne kadar Türkiye'nin birçok noktasında yüzlerce konut inşa eden Huzurlu inşaat, 90 milyon TL'lik yatırımla Beylikdüzü'nün en değerli noktasında yükselecek proje ile 500 konut ve ticari üniteler hayata geçirecek.

Huzurlu İnşaat 500 konuttan oluşan projesini Eylül'de lanse edecek!

2009 yılından bu yana yaptığı yatırımlar ve hayata geçirdiği projelerle yatırımcısına daima kazandıran Huzurlu İnşaat, Beylikdüzü’nde konumlandırdığı 90 milyon TL’lik yatırımla gerçekleşecek.

Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metro Hattı'nın inşaatı başlıyor! 

Ulaşım yatırımlarını son sürat sürdüren İstanbul Büyükşehir Belediyesi, merakla beklenen Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Raylı Sistem Hattı'nın inşaatına başlıyor. İşte merakla beklenen metro hattı ile ilgili son dakika detayları...

Black Pearl İnşaat Yapı Çözümleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Black Pearl İnşaat Yapı Çözümleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Abdulkadir Balta ve Orkun Eraslan ortaklığında kuruldu.

Beylikdüzü'ne metro hattı için kaynak bekleniyor!

Beylikdüzü Hedef Büyütüyor” sloganı ile yola çıktıklarını anlatan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, ''Beylikdüzü metro hattı, projelendirme süreçlerini geçti. Bu hat 10-12 sene önce bitirildi ancak kaynak gerekiyor'' diye konuştu.

Kulelioğlu İnşaat Temizlik Züccaciye Tekstil Elektrik Ürünleri Sanayi ve Ticaret LTD. ŞTİ. kuruldu!

Kulelioğlu İnşaat Temizlik Züccaciye Tekstil Elektrik Ürünleri Sanayi ve Ticaret LTD. ŞTİ.  bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kulelioğlu tarafından kuruldu.

Günyüzü İnşaat Beylikdüzü projesinde kapasite artışı!

Günyüzü İnşaat Taahhüt ve Ticaret A.Ş'nin Büyükçekmece'deki AVM projesinde kapasite artışına gidildi.

Huzurlu İnşaat konut teslimlerine başladı!

Samsun'da 7. Etap Huzurlu Kampüs Marina projesinde yer alan 71 konutun teslimini gerçekleştiren Huzurlu İnşaat, Huzurlu Marmara Beylikdüzü ve Huzurlu Marmara Bostancı projelerinin teslimine de başlayacak..

Tellioğlu Nalburiye İnşaat Emlak Züccaciye Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tellioğlu Nalburiye İnşaat Emlak Züccaciye Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Tellioğlu ve Osman Tellioğlu ortaklığında kuruldu. 

Gül İnşaat gayrimenkul ihalesi ne zaman?

Gül İnşaat, Beylikdüzü, Büyükçekmece, Sefaköy, Ataköy ve Basın Ekspres bölgelerinde yer alan 10 projesindeki toplam 212 konut ve işyerini açık artırma ile satışa çıkarıyor. Peki, Gül İnşaat gayrimenkul ihalesi ne zaman?

Huzurlu İnşaat'tan yeni yatırım hamleleri!

Huzurlu İnşaat, Anadolu’da ve İstanbul’da devam eden 5 şantiyede yatırımlarına tüm hızıyla devam ediyor.

Babacanlar İzolasyon Yapı İnşaat ve Züccaciye Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Babacanlar İzolasyon Yapı İnşaat ve Züccaciye Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Hasan Ateş tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Beylikdüzü Aydın Örs Kapalı Spor Salonu tamamlandı!

29 yıllık antrenörlük kariyerine tam 20 kupa sığdıran Aydın Örs'ün ismi, Beylikdüzü Belediyesi tarafından hayata geçirilen kapalı spor salonuna verildi.

Self İstanbul’da 62 bin Euro'dan başlayan fiyatlarla!

Karden İnşaat, Beylikdüzü – Bahçeşehir TEM bağlantı yolu bitişiğinde konumlandırdığı projesi Self İstanbul’da gurbetçilere özel kampanya başlattı. Merkezi lokasyonuyla yüksek yatırım potansiyeline sahip olan projede daireler 62 bin Euro’dan başlayan fiyatlarla konut alıcılarına sunuluyor.

Vira İstanbul projesini Günsan ürünleri aydınlatacak!

Gül İnşaat, Beylikdüzü’nde hayata geçirdiği Vira İstanbul projesinde, Günsan’ın Eqona Beyaz serisi anahtar priz ürünlerini tercih etti.

Huzurlu İnşaat beylikdüzü evleri Haberi

Huzurlu İnşaat beylikdüzü evleri

Huzurlu İnşaat, 90 milyon liralık yatırımla Beylikdüzü'ne 500 konut ve ticari ünitelerden oluşan proje yapmak için hazırlıkları tamamladı. Konutların eylül ayında satışa sunulacağını belirten şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı, şu bilgiyi verdi: "Bugüne kadar 15 ilde 38 proje yaptık. Yeni karma yapı 27 bin metrekare arsa üzerinde yükselecek. Önceliğimiz aileler. Çocuklu ailelerin tüm ihtiyaçlarına yanıt verecek donatıları proje içinde...