29 / 03 / 2024

Huzurlu Marmara ne zaman teslim

Huzurlu Marmara ne zaman teslim

Güneşli Huzurlu Marmara ödeme planı hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 2019 yılında teslim edilecek proje 289 daire ve 12 adet ticari üniteden meydana geliyor.

Huzurlu Marmara güncel ödeme planı!

Huzurlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Huzurlu Marmara projesi 27 bin metrekare alan üzerinde yayılıyor. Peki Huzurlu Marmara güncel ödeme planı nedir?

Huzurlu Marmara'da kampanya!

Beylikdüzü'ndeki 27 dönüm arsa üzerinde 500 konutluk ‘Huzurlu Marmara’ projesi ile İstanbul’da ilk projesine başlayan Huzurlu İnşaat, proje için 90 milyon liralık yatırım yapacak.

Huzurlu Marmara Rezidans nerede?

Huzurlu Marmara projesi toplam 27 bin metrekare arsa alanına yayılıyor. Dairelerin Ekim ayı 2018 yılında teslim edilmesi planlanan projede evler 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Peki Huzurlu Marmara Rezidans nerede?

Yeşilyurt Huzurlu Marmara fiyat listesi!

Yeşilyurt Huzurlu Marmara fiyat listesi dairelerin kat ve büyüklüklerine göre değişiyor. 2018 yılı Ekim ayında teslim edilecek olan proje 27 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.

Beylikdüzü Huzurlu Marmara Evleri satılık!

Beylikdüzü Huzurlu Marmara Evleri satılık daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Huzurlu İnşaat imzası taşıyan proje Atatürk Havalimanı 25 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Huzurlu Marmara daire fiyatları!

90 milyon lira yatırım bedeliyle hayata geçilen projede 500 tane daire ve ticari ünite bulunuyor. Huzurlu Marmara daire fiyatları 267 bin TL 'den başlangıç gösteriyor.

Beylikdüzü Huzurlu Marmara satılık!

Toplam 90 bin metrekarelik inşaat alanı üzerine yayılan projede 500 tane daire ve ticari ünite yer alıyor. Beylikdüzü Huzurlu Marmara satılık daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı.

Huzurlu Marmara satış fiyatları!

Toplam 27 bin metrekare arsa alanında yükselen projede daire alanları 97 metrekareden başlıyor. Projede 500 tane daire bulunuyor. Huzurlu Marmara satış fiyatları 267 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Huzurlu Marmara Beylikdüzü projesinde ön satışlar başladı!

Bugüne dek hayata geçirdiği tüm projeleriyle yatırımcısına daima kazandıran Huzurlu İnşaat’ın 90 milyon TL’lik yatırımla Beylikdüzü’nde konumlandırdığı 500 konut ve ticari ünitelerden oluşan ‘‘Huzurlu Marmara’’ projesinde lansman öncesi ön satışlar başlad

Portre Marmara projesi nerede? Portre Marmara konutları ne zaman teslim edilecek?

Akbulut İnşaat ve ŞahinYılmaz Yapı işbirliğiyle İstanbul'un Pendik ilçesinde hayata geçen Portre Marmara projesi satışları devam ediyor? Peki, Portre Marmara konutları ne zaman teslim edilecek? İşte detaylar...

Marmara büyük depreme hazır değil! Prof. Dr. Okan Tüysüz, tek tek açıkladı! Büyük deprem ne zaman olacak? 

Prof. Dr. Okan Tüysüz, Marmara depremi ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Marmara depreme nasıl hazırlanmalı? Büyük deprem ne zaman olacak?

Marmara'da 7 büyüklüğünde 2 farklı deprem bekleniyor! Deprem uzmanından kritik açıklama: Büyük deprem ne zaman olacak?

Deprem uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, Marmara depremi ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Büyük deprem ne zaman ve kaç şiddetinde olacak?

Marmara fayı en az 7,2 büyüklüğünde deprem üretecek! İstanbul'u ne bekliyor? Buz kestiren İstanbul depremi açıklaması...

Marmara fayı en az 7,2 büyüklüğünde deprem üretecek! İstanbul'u ne bekliyor? Buz kestiren İstanbul depremi açıklaması...

Büyük Marmara depremine ne kadar hazırız? Veriler peş peşe geldi! Sektör sektör hepsi açıklandı!

TÜRKONFED ve TÜSİAD resmen duyurdu. Büyük Marmara depremine ne kadar hazırız? Veriler peş peşe geldi! Sektör sektör hepsi açıklandı!

Marmara Park AVM'nin 2021 piyasa değeri ne kadar?

2012'de Esenyurt'ta hizmete sunulan ve E-5 karayolu üzerinde yükselen Marmara Park AVM'nin piyasa değeri dudak uçuklattı. Peki Marmara Park AVM'nin 2021 piyasa değeri ne kadar? İşte ayrıntılar...

GYODER, Marmara Üniversitesi’ne ait binayı yurt olarak yeniden kullanıma kazandırıyor!

Türkiye’nin gayrimenkul platformu olan GYODER, Marmara Üniversitesi’ne ait olan bir yapıyı yurt olarak yeniden kullanıma kazandıracak.

Esenyurt Marmara Park AVM'nin piyasa değeri ne kadar?

2012 yılında Esenyurt'ta hizmete açılan ve E-5 hattı üzerinde konumlanan Marmara Park AVM'nin piyasa değeri şaşırttı. Peki Marmara Park AVM'nin piyasa değeri ne kadar? İşte tüm detaylar...

Marmara Park AVM'nin piyasa değeri ne kadar?

Esenyurt'ta E-5 hattında konumlanan ve 2012 yılında hizmete açılan Marmara Park AVM'nin piyasa değeri şaşırttı. Peki Marmara Park AVM'nin piyasa değeri ne kadar?

Şehir Üniversitesi, Marmara Üniversitesi’ne devredildi!

Kurucuları arasında Ahmet Davutoğlu'nun da olduğu  ve yönetim kadrosu "Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu'na yakın" olarak bilinen Şehir Üniversitesi, Marmara Üniversitesi'ne devredildi.

Huzurlu Marmara Güneşli güncel fiyatları!

Huzurlu Marmara Güneşli güncel fiyatları haberimizde yer alıyor. İstanbul Güneşli'de Huzurlu İnşaat tarafından hayata geçirilen proje kentsel dönüşüm kapsamında yükseliyor.

Huzurlu İnşaat konut teslimlerine başladı!

Samsun'da 7. Etap Huzurlu Kampüs Marina projesinde yer alan 71 konutun teslimini gerçekleştiren Huzurlu İnşaat, Huzurlu Marmara Beylikdüzü ve Huzurlu Marmara Bostancı projelerinin teslimine de başlayacak..

Huzurlu Marmara Beylikdüzü nerede?

Beylikdüzü'nde 27 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Huzurlu Marmara Beylikdüzü projesinin yüzde 85'i yeşil alandan meydana geliyor...

Huzurlu Marmara ne zaman teslim Haberi

Huzurlu Marmara ne zaman teslim

56 bin metrekarelik inşaat alanına sahip Güneşli Huzurlu Marmara projesi İstanbul Avrupa Yakası Güneşli’de yükseliyor. 

E-5 otoyolu ile TEM Otobanını birbirine bağlayan bölgede hayata geçirilen Huzurlu Marmara Güneşli projesinde 135 metrekare ile 155 metrekare arasında 2+1 ve 3+1 şeklinde daireler tasarlandı.


Güneşli Huzurlu Marmara ödeme planı!

2019 yılında teslim edilecek Huzurlu Marmara'da 0,29'dan başlayan oranlarla ev sahibi olunuyor. Projede ayrıca kişiye özel ödeme planı sunuluyor.  


Huzurlu Marmara Güneşli projesinde;

Kapalı otopark
Spor salonu
Sauna
Yürüyüş parkurları
Yarı olimpik kapalı havuz gibi olanaklar da olacak. 


Huzurlu Marmara Güneşli projesi 2018 yılında tamamlanacak Bakırköy-Halkalı Metrosuna yürüme mesafesinde yer alıyor. 


 

Tel: 444 4 136
Web: http://www.huzurluinsaat.com
Ezgi Delibeyoğlu/Emlakkulisi.com