16 / 04 / 2024

Huzurlu Marmara yoğun talep

Huzurlu Marmara yoğun talep

Beylikdüzü’nün en prestijli projelerinden biri olan ve tanıtımı 15 gün önce yapılan Huzurlu Marmara’ya, kısa sürede beklenenin çok üstünde talep geldi.

Kuzey Marmara Otoyolu iş kazasında yaralanan işçi yoğun bakımda!

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Kocaeli Gebze kesimindeki viyadük çalışmaları sırasında düşen beton blokun altından yaralı olarak kurtarılan işçi, yoğun bakım ünitesine alındı...

Huzurlu Marmara Güneşli yakında satışta!

Huzurlu Marmara Güneşli projesinin ön talep sürecinde yoğun bir ilgiyle karşılaşan Huzurlu İnşaat, yakın zamanda satışların başlayacağı projesinde büyük bir fırsat sunmaya hazırlanıyor.

Huzurlu Marmara yoğun talep görüyor!

Beylikdüzü’nün en prestijli projelerinden biri olan ve tanıtımı 15 gün önce yapılan Huzurlu Marmara’ya, kısa sürede beklenenin çok üstünde talep geldi.

Huzurlu Marmara daire fiyatları!

90 milyon lira yatırım bedeliyle hayata geçilen projede 500 tane daire ve ticari ünite bulunuyor. Huzurlu Marmara daire fiyatları 267 bin TL 'den başlangıç gösteriyor.

Huzurlu Marmara Beylikdüzü iletişim!

Toplam 500 tane daire ve ticari ünitenin bulunduğu proje Huzurlu İnşaat tarafından inşa edilyor. Huzurlu Marmara Beylikdüzü iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 444 4 136 olarak belirlendi.

Huzurlu Marmara projesinde 261 bin TL'ye!

Huzurlu İnşaat, İstanbul'daki en yeni projesi "Huzurlu Marmara Beylikdüzü"nün temelini atıyor. Projede 261.000 TL'den başlayan cazip fiyatlarla daire sahibi olunurken, alternatif ödeme planlarıyla da kolaylık sağlanıyor.

Fortis İstanbul Dubai'de yoğun ilgi gördü!

Yiğit Group'un İstanbul'da hayata geçirdiği Fortis İstanbul, sektörün en önemli buluşması Dubai Cityscape Fuan'rıda uluslararası yatırımcılara tanıtıldı. Proje konumu ve özellikleri ile katılımcıların yoğun ilgisini çekti.

Huzurlu Marmara Beylikdüzü Projesi satılık daire fiyatları!

Huzurlu İnşaat'ın Ekim 2018'de teslim edeceği Huzurlu Marmara Beylikdüzü projesinde fiyatlar 261 bin liradan başlıyor.Huzurlu Marmara projesi Huzurlu İnşaat tarafından İstanbul Beylikdüzü bölgesinde inşa ediliyor.

Beylikdüzü Huzurlu Marmara satılık!

Toplam 90 bin metrekarelik inşaat alanı üzerine yayılan projede 500 tane daire ve ticari ünite yer alıyor. Beylikdüzü Huzurlu Marmara satılık daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı.

Huzurlu Marmara satış fiyatları!

Toplam 27 bin metrekare arsa alanında yükselen projede daire alanları 97 metrekareden başlıyor. Projede 500 tane daire bulunuyor. Huzurlu Marmara satış fiyatları 267 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Huzurlu Marmara Evleri nerede?

Huzurlu İnşaat imzası ile yükselen Huzurlu Marmara'da dairelerin alanları 97 ile 177 metrekare arasında değişiyor. Proje 90 bin metrekarelik inşaat alanından oluşuyor. Peki Huzurlu Marmara Evleri nerede?

Huzurlu Marmara Beylikdüzü iletişim!

Teslimlerin 2018 yılında yapılması planlanan projede 27 bin metrekare arsa alanında yükseliyor. Huzurlu Marmara Beylikdüzü iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 4 136 olarak belirlendi.

Beylikdüzü Huzurlu Marmara fiyatları!

Beylikdüzü Huzurlu Marmara fiyatları 261 bin TL'den başlıyor. Banka kredisi veya firma bünyesinde kredi kullanılabilen projede dairelerin alanları minimum 97 metrekare olarak dizayn edildi.

Huzurlu Marmara yoğun talep Haberi

Huzurlu Marmara yoğun talep

Beylikdüzü’nün en prestijli projelerinden biri olan ve tanıtımı 15 gün önce yapılan Huzurlu Marmara’ya, kısa sürede beklenenin çok üstünde talep geldi. Arsanın yüzde 85’inin yeşil alan ve sosyal donatı olarak ayırıldığı projede dairelerin çok büyük kısmı deniz manzaralı. Toplam 10 bloktan oluşan ve 500 aileyi ev sahibi yapacak projede bazı bloklarda daha şimdiden bütün daireler satıldı. 


Yeşil alanları, sosyal donatıları ve nefis deniz manzarası ile bölgedeki diğer konut projelerinden ayrılan Huzurlu Marmara’nın satış ofisi vatandaşların akınına uğruyor. Faaliyetlerine 2009 yılında başlayan ve bu güne kadar bin 500 aileyi ev sahibi yapan Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı, toplam 27 dönümlük araziye İstanbul Büyükşehir Belediyesinden projeye özel imar izni aldıklarını ve arsanın sadece yüzde 15’ine bina yaptıklarını belirterek, “Huzurlu İnşaat,...