28 / 03 / 2024

ibb arsa takası

ibb arsa takası

İBB, Bakırköy Kaymakamlığı ile arsa takası yapacak ve Bakırköy Meydanı’nı büyütecek. İBB, Bakırköy Meydanı’ndaki araziye karşılık, Bakırköy Adliyesi’nin yanındaki meydanı verecek.

İBB'ye ait Beşiktaş'taki arsa 665 milyon liraya KİPTAŞ'a satıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait 2 bin 882 metrekarelik, İSPARK açık otoparkının da aktif olarak hizmet verdiği Beşiktaş'ta yer alan arsa 665 milyon TL karşılığında KİPTAŞ A.Ş ve İstanbul İmar A.Ş'ye satıldı.

Gayrimenkul ticaretinde takas dönemi başladı!

Mars Gayrimenkul kurucu ortağı Samet Hızalan gayrimenkul ticaretinde takas dönemi başladığını belirterek, paraya erişim zorluğu yaşayan ve ellerindeki gayrimenkulü satamayan vatandaşların konut, arsa, tarla, araba, hatta iş yerlerini değiş tokuş ettiğini söyledi.

Emlak sektöründe takas dönemi başladı! Kredi getirili konutlar takas ediliyor!

Banka kredisine erişemeyenler çareyi takasta buldu. Emlak sitelerinde binlerce ev, araç, arsa, tarla ve iş yeri takas kabul ederken, İstanbul’da 101 milyon TL değerinde bir köşk, Beylikdüzü’nde 70 milyon TL’ye 13 daire, İstanbul’da gayrimenkul, dükkan ve araç takas edilmeyi bekliyor.

İkinci el araba piyasası yüzde 10 geriledi! Arabasını satamayanlar arsa, ev ve arazi ile takas etmeye başladı!

İkinci el otomobil piyasasına yönelik önemler alınmaya devam ediyor. Son önemlerden sonra ikinci el araba piyasası yüzde 10 gerilerken, galericilerin de içinde bulunduğu araba satıcıları arabalarını arsa, ev ve arazi ile takas etmeye başladı.

İBB, Beşiktaş'ta arsa satıyor! İstanbul'un göbeğindeki arsanın fiyatı dudak uçuklattı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul Dikilitaş'ta yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 24 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

İBB, Pendik'te arsa satıyor! Arsa almak isteyenler bu tarihi kaçırmayın!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Dolayoba Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Arsa almak isteyenlere fırsat! İşte ayrıntılar...

İBB, İstanbul'un 3 ilçesindeki 4 arsayı satıyor! Megakentte arsa sahibi olma fırsatını kaçırmayın!

İBB, İstanbul'un Bağcılar, Beyoğlu ve Eyüpsultan ilçelerinde yer alan 4 arsayı satıyor. Megakentte arsa sahibi olma fırsatını kaçırmayın!

İBB, İstanbul'daki 3 arsayı 715 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor! Arsa alacaklara fırsat!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul ili, Fatih, Kağıthane ve Zeytinburnu ilçelerinde yer alan 3 arsayı satıyor. İşte İstanbul'da yapılacak arsa satışına ilişkin tüm merak edilenler...

İBB'den İstanbul'da arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Tuzla Merkez'de yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

İBB Başakşehir'de imarlı arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Başakşehir İkitelli'de yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsanın muhammen bedeli 10 milyon 840 bin 80 lira, geçici teminat bedeli ise 325 bin 202 lira olarak belirlendi.

İBB Mecidiyeköy'de konut alanı imarlı arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Şişli Mecidiyeköy'de konut alanı imarlı arsa satıyor. Arsanın satış bedeli 3 milyon 413 bin 120 TL olarak belirlendi.

İBB ve Bakırköy Kaymakamlığı arasında 135.3 milyon TL'lik arsa takası!

İBB, Bakırköy Kaymakamlığı ile arsa takası yapacak ve Bakırköy Meydanı’nı büyütecek. İBB, Bakırköy Meydanı’ndaki araziye karşılık, Bakırköy Adliyesi’nin yanındaki meydanı verecek.

İBB arsa ve araç satışından elde ettiği geliri sosyal konut projelerinde kullanacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye şirketi KİPTAŞ'ın düzenlediği halka açık müzayedede 3 lüks araç tasarruf etmek için satıldı.

ibb arsa takası Haberi

ibb arsa takası

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi, Bakırköy Kaymakamlığı’nın, Bakırköy Meydanı’nda bulunan kaymakamlık ve ilçe emniyet müdürlüğü binalarının yer aldığı arazinin trampa edilmesine ilişkin teklifini görüştü.

Gazete Duvar'da yer alan habere göre; Bakırköy Kaymakamlığı İBB’ye yaptığı başvuruda, Bakırköy Adliyesi ile yeni yapılmakta olan Bakırköy Belediye Başkanlık binası arasındaki arazinin, Kaymakamlık ve İlçe Emniyet Müdürlüğü mevcut binalarının yer aldığı araziyle takas edilmesi önerisinde bulunmuştu.

İBB Başkanlık Komisyonu da söz konusu arsaların başa baş takasına (trampa) ilişkin olarak bir rapor düzenledi. Raporda mülkiyeti Hazine'ye ait Bakırköy Meydanı'ndaki arazi ile mülkiyeti İBB’ye ait ve Hazine arazisinin iki katından büyük Adliye'nin yanındaki arazinin başa baş takasını uygun görüldü. Komisyon her iki arazi için de 135 milyon 345 bin 540 TL değer belirledi. 

PROJE YARIŞMASI AÇILMIŞTI

Bakırköy Kaymakamlığı’nın başvurusu üzerine...