19 / 04 / 2024

ibb eyüpsultan kreş planları

ibb eyüpsultan kreş planları

Eyüpsultan’da İBB’nin yapmak istediği kreşe ilişkin plan teklifi, Meclis’te AKP grubuna takıldı.

İBB açıkladı! Eyüpsultan-Bayrampaşa tramvay hattı için imzalar atıldı

İstanbul Büyükşehir Belediyesince (İBB) yaptırılacak olan Eyüpsultan-Bayrampaşa tramvay hattı için imzalar atıldığı açıklandı. 

İBB'den Eyüpsultan'a 703 yeni konut geliyor! Dev projenin temeli atıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesinin (İBB), Eyüpsultan Akşemsettin Mahallesi'nde hayata geçireceği kentsel dönüşüm projesinin temeli atıldı. Söz konusu projede 703 yeni konut yer alacak.

Eyüpsultan'da konut imarlı arsa satılıyor! İBB tarihi açıkladı!

İBB, Eyüpsultan Alibeyköy'de yer alan konut imarlı arsayı satıyor. Peki Alibeyköy'deki arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar ve ihale tarihi...

İBB Fatih ve Eyüpsultan'da konut imarlı 2 arsa satıyor! 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul Fatih ve Eyüpsultan'da yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 24 Ocak 2024 tarihinde yapılacak.

İBB, Pendik ve Eyüpsultan'daki konut imarlı 2 arsayı satıyor! İhalesi 27 Aralık'ta!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Pendik ve Eyüpsultan'da yer alan 2 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki megakentte satışa sunulan arsaların fiyatları ne kadar? 

İBB, Fatih ve Eyüpsultan'da 2 adet konut alanı imarlı arsayı satıyor! Megakentte fırsat!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul ili, Eyüpsultan ve Kağıthane ilçelerinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. Peki İstanbul'da satışa sunulan 2 arsanın fiyatları ne kadar? 

Kiler GYO Eyüpsultan Belediyesi'nin Kemerburgaz'daki arsasını aldı! 

Kiler GYO, Eyüpsultan Belediye Başkanlığı tarafından yapılan Eyüpsultan ilçesi Kemerburgaz Mithatpaşa Mahallesi 558 ada 2 parselin arsa satışı ihalesini kazandı. Satış sözleşmesi imzalandı ve satın alma işlemleri gerçekleştirildi. 

Kiler GYO'dan Eyüpsultan Belediyesi'nin Kemerburgaz'daki arsasına 341 milyon TL'lik teklif!

Kiler GYO, Eyüpsultan Belediyesi tarafından gerçekleştirilen İstanbul ili Eyüpsultan ilçesi Kemerburgaz Mithatpaşa Mahallesi 558 ada 2 parselin arsa satışı ihalesinde 341 milyon TL ile en yüksek teklif veren şirket oldu. 

Yatırımcılara büyük fırsat! Eyüpsultan'da 100 milyon TL'ye icradan satılık tarla!

T.C. İstanbul Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, İstanbul ili, Eyüpsultan ilçesi, Pirinççi Mahallesi, Taşlıburun Mevkii, 193 parselde yer alan 130 bin yüzölçümlü tarla vasıflı gayrimenkulü 100 milyon TL'ye icradan satıyor...

Eyüpsultan’da kentsel dönüşüm başladı!

İstanbul Eyüpsultan'da kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkım çalışmaları başlatıldı.

Torunlar GYO Eyüpsultan parselinin değeri belli oldu!

Torunlar GYO, Eyüpsultan parseline ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki Torunlar GYO Eyüpsultan parselinin değeri ne kadar oldu?

Eyüpsultan'da 104 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Eyüpsultan Pirinççi Köyü'nde yer alan arsayı 104 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Emlak Konut GYO Eyüpsultan parsellerinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO Eyüpsultan parsellerinin değerleme raporu yayınlandı. Peki Emlak Konut GYO Eyüpsultan parsellerinin değeri ne kadar oldu?  

ibb eyüpsultan kreş planları Haberi

ibb eyüpsultan kreş planları

İBB tarafından çalışmaları bitirilen, Eyüpsultan Akşemsettin Mahallesi’ndeki arazi ile ilgili yeni imar planı teklifi, İBB Meclisi’nin kasım ayı toplantısında değerlendirildi. Önceki imar planları mahkeme ve Danıştay Dava Daireleri Kurulu tarafından iptal edilen, söz konusu 5 bin 700 metrekarelik araziyi İBB, kreş alanı, belediye hizmet alanı (BHA) ve park olarak planladı. Cumhuriyet'te yer alan habere göre; İBB’nin önceki yönetimi söz konusu arazinin bir kısmını dini tesis alanına alınmasını talep etmiş, bu doğrultuda hazırladığı iki imar planı da mahkeme tarafından iptal edilmişti.

İBB’nin yeni yönetiminin kreş, BHA ve park kullanımı olarak düzenlediği plan ise, meclis çoğunluğunun engeline takıldı. CHP ve İyi Parti’nin katılmadığı çoğunluk kararında şu ifadelere yer verildi:

“İmar planı değişiklik teklifi incelenmiş olup, teklif planın reddi plan alanının tamamının yeşil alana...