19 / 04 / 2024

İBB Halkla İlişkiler birimi

İBB Halkla İlişkiler birimi

Kurban Bayramı için otobüslerle yolculuğa çıkan vatandaşlar, bu yıl İstanbul'da bir ilk ile karşılaştı. Yüzbinlerce kişi de bu bayramda memleketlerine İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin selamlarıyla uğurlandı.

Elon Musk davalardan kurtulamıyor! Şİmdi de Halkla İlişkiler firmasının faturalarını ödemedi

Twitter'ın eski bir halkla ilişkiler firması, Elon Musk'ın 44 milyar dolarlık satın almasından bu yana faturalarını ödemediğini söyleyerek sosyal medya şirketine Cuma günü dava açtı.

Ciamento Uluslararası İlişkiler Ajansı Anonim Şirketi Kuruldu!

Ciamento Uluslararası İlişkiler Ajansı Anonim Şirketi Bakırköy'd e Meryem Yılmazer Hıyto tarafından kuruldu.

Ber Solo İnşaat Gıda Tekstil Halkla İlişkiler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ber Solo İnşaat Gıda Tekstil Halkla İlişkiler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Tevfik Fuat Orgun tarafından kuruldu.

Huawei, 1 milyar sterlinlik yatırımla İngiltere’yi optoelektronik merkezi yapacak!

Huawei İngiltere Basın ve Halkla İlişkiler Departmanı Müdürü Harrison, “Cambridge Bilim Parkı”nda kuracağımız Ar-Ge merkezi, İngiltere’nin optoelektronik alanında küresel araştırmaların merkezi haline gelmesini hızlandıracak” diye konuştu.  

Muğla'da arsa metrekare fiyatları 150-250 TL arttı!

Koronavirüs sebebiyle Muğla'da müstakil bahçeli evlere ve arsalara talep artmıştı. Marmaris Emlak Müşavirleri Derneği Halkla İlişkiler Sorumlusu Emlak Müşaviri Çetin Aksu, bölgedeki konut fiyatlarına ilişkin açıklamalarda bulundu ve sektörü değerlendirdi...

Tapu ve kadastro konusunda merak edilenler için bilgilendirme programı!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından hazırlanan konunun uzmanları Türk ve yabancı kişilerin merak ettiği soruları cevaplıyor, taşınmaz edinimi konusundaki ayrıntıları da paylaşıyor

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi'nde kira ihalesi gerginliği!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi'nde Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı Tanıtım Şube Müdürlüğü'ne ait tanıtım alanlarının gelir getirmesi amacıyla 3 yıl süreyle ihaleye çıkarılması ihaleye çıkılması tartışmalara neden oldu…

ABD Dış İlişkiler Komitesi Başkanı'ndan S-400 açıklaması!

ABD Senatosu'na bağlı Dış İlişkiler Komitesi'nin Cumhuriyetçi Başkanı Jim Risch, Kongre üyelerinin Türkiye'ye S-400'ler nedeni ile yaptırım öngören tasarıyı geçirmelerini istemediğini aktardı.

TOKİ Danışmanlık hizmet alımı işi ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Halkla İlişkiler ve Danışmanlık Hizmet Alımı İşi (e-ihale) ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Danışmanlık hizmet alımı işi ihalesi 12 Kasım'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Halkla İlişkiler ve Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihale edecek. İhale 12 Kasım 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Eyüpsultan'da 60 yıllık tapu sorunu çözüldü!

Eyüpsultan Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ve her Perşembe günü sosyal medya üzerinden canlı yayınlanan Eyüpsultan’da Gündem programında yapılan faaliyetler konuşuldu. 

Malatya'da 2017'de 3 bin 357 çift evlendi!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesine bağlı Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü'nün verdiği bilgilere göre, 2017 yılı içerisinde Malatya’da toplam 3 bin 357 çift dünya evine girdi.

Mine Kalpakçıoğlu Ulus'a taşındı!

TIME Halkla İlişkiler'in sahibi Mine Kalpakçıoğlu 15 yıl oturduğu Kandilli'deki villasından Ulus'ta, Boğaz manzaralı bir siteye taşındı.

İBB Halkla İlişkiler birimi Haberi

İBB Halkla İlişkiler birimi

İBB Halkla İLişkiler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Esenler, Harem, Alibeyköy, Atatürk Hava Limanı ile Sabiha Gökçen Hava Limanı'ndan memleketine giden vatandaşları hediyeler ve selamlarla uğurladı.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin bayram yolcularını uğurlamasıyla başlayan program; hastane ziyaretleri ve yetim çocuklarla müze turu ile devam edecek, hacıların karşılanması ile sona erecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından hazırlanan “bayramlaşma programı” bir hafta sürecek. Çarşamba günü bayram yolcularının uğurlanmasıyla başlayan programda İstanbul genelinde 15 büyük hastane ziyaret edilecek,  yetim çocuklarla müze turuna çıkılacak ve son olarak Hac vazifesini tamamlayan vatandaşlar karşılanacak. 


İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin geleneksel hale gelen bayram yolcularını uğurlama programında; Atatürk ve S. Gökçen Havalimanı, Harem, Esenler ve Alibeyköy Otogarında kurulan stantlar, paneller ve masalarla buralarda bayram havası yaşanıyor.  Program kapsamında, havalimanları ve otogarlarda bulunan...