26 / 04 / 2024

ibb ihaleleri 2020

ibb ihaleleri 2020

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Beylikdüzü, Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattı istasyon çıkışları, Maltepe dolgu alanı atletizm sahası ve Tuzla Kafkale Spor Kompleksi'nin yeşil alanlarının yapım işi için ihaleye çıkıyor...

İBB'nin 2020 Faaliyet Raporu onaylandı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin (İBB) 2020 Yılı Faaliyet Raporu gerçekleştirilen meclis toplantısında kabul edildi.

Yap-işlet-devret modeliyle yapılan projelerin ihaleleri mecliste!

15 Mart 2020 tarihinden bu yana kamu özel işbirliği kapsamında yap-işlet-devret modeliyle yapılan projelerin ihaleleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Başarır, konuyla  ilgili soru önergesi hazırladı...

Hasar gören kamu binalarının güçlendirme ihaleleri TBMM'de!

24 Ocak 2020 tarihinde meydana gelen deprem nedeniyle hasar gören kamu binaları ve bu binaların güçlendirme ihaleleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Ağbaba, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir'de TOKİ'nin satışa çıkardığı arsaların ihaleleri meclis gündeminde!

İzmir'in bazı ilçelerindeki arsalar için TOKİ tarafından 23 Haziran 2020 tarihinde duyurulan satış ve kira ihaleleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İBB'nin 2020 bütçesi 25.9 milyar lira!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin 25.9 milyar liralık 2020 Bütçesi’ni Meclise sunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Ulaşım yatırımlarımız önceliklerimiz arasında" dedi.

İBB Meclisi’nde 39 ilçenin 2020 bütçesi onaylandı!

İstanbul'daki 39 ilçenin 2020 yılı bütçeleri İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde onaylandı. İstanbul'un en yüksek bütçeye sahip ilçesi de 802 milyon 250 bin Türk Lirası ile Esenyurt oldu. 

Sümela Manastırı'nın restorasyonu 2020'de tamamlanacak!

Sümela Manastırı, 4 yıldır süren restorasyon ve kaya ıslahı çalışmalarının ardından ziyarete açıldı. Manastırdaki bütün çalışmalar 2020'de tamamlanacak.

Antalya Şehitler Müzesi 18 Mart 2020'de açılıyor!

Antalya'da eski Dokuma Fabrikası bölgesinde kurulan Antalya Şehitler Müzesi'nde çalışmalar hızla devam ediyor. İnşaatına 29 Mayıs'ta başlanan müze 18 Mart 2020'de açılacak.

Doğu Anadolu Gözlemevi 2020'de açılıyor!

Konaklı Kayak Merkezi'nin 3 bin 170 rakımlı Karakaya Tepesi'nde yer alan Doğu Anadolu Gözlemevi 2020'de açılıyor. Gözlemevi toplam 200 milyon TL'ye inşa ediliyor.

Murat Kurum: Yusufeli konutlarının ilk etabını 2020'de bitireceğiz!

Bakan Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, Artvin'in Yusufeli ilçesinin yeni yerleşim yerine taşınma süreciyle ilgili, "Kimse mağdur olmayacak. Biz 334 tane konut inşasına başladık. İlk etabı 2020 Ocak ayında bitirmeyi hedefliyoruz." dedi.

Radisson Collection 2020'de açılacak!

Ant Yapı tarafından "Bodrum'da bir cennet liman" sloganıyla Aspat'ta geliştirilen Anthaven projesi Ortadoğu'nun en iddialı projesi olmaya hazırlanıyor. Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, 2020 yılında açılacak olan projenin Bodrum'un değerini artıracağını söylüyor.

Galataport 2020'nin Mart ayında açılacak!

Galataport Projesi'nin yapıldığı alanda incelemelerde bulunan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, projenin Türkiye'nin en büyük cruise alanlarından biri olacağını ve 2020'nin mart ayında açılacağını belirtti.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun tamamı 2020'de açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, ''Başlatmış olduğumuz otoyol seferberliği çerçevesinde, otoyol uzunluğunu 2 bin 842 kilometreye çıkardık. Kuzey Marmara Otoyolu'nun tamamını 2020 yılında hizmete açmış olacağız." dedi.

ibb ihaleleri 2020 Haberi

ibb ihaleleri 2020

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Beylikdüzü, Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattı istasyon çıkışları, Maltepe dolgu alanı atletizm sahası ve Tuzla Kafkale Spor Kompleksi'nde yeşil alan yaptıracak. Yeşil alanların yapımı için, 4 Mart Çarşamba günü saat 10:00'da, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası İhale İşleri Müdürlüğü, İhale Salonu'nda açık teklif usulü ile ihale gerçekleştirilecek. İhalede işin süresi, yer tesliminden itibaren iki yüz kırk gün olarak belirtildi. 

İlan Metni: 
İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YEŞİL ALAN VE TESİSLER YAPIM MÜDÜRLÜĞÜ
SAHA İŞLERİ YAPTIRILACAKTIR
İstanbul İli, Beylikdüzü İlçesi (Mesire Alanı-Kamu Bahçeleri), M7 Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı İstasyon Çıkışları, Maltepe Dolgu Alanı Atletizm Sahası, Tuzla Kafkale Spor Kompleksi Yeşil Alanlarının Yapım İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin...