26 / 04 / 2024

ibb kadıköy otopark sorunu

ibb kadıköy otopark sorunu

Kadıköy Belediyesi’nin kullandığı Hasanpaşa'daki otoparka, İBB ekipleri otoparka el koydu. Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu "Bize yapılan bir tebligat yok. Bu kindar bir tavır bu tavırla kamu yönetilemez" dedi. 

Kadıköy'deki o inşaat için koruma amaçlı imar planı hazırlandı! İBB, 'kurul kararına aykırı' dedi.

İstanbul Kadıköy’de bulunan tescilli tarihi eser Sokullu Konağı ve arkasında yer alan 2 bloklu sitenin iskan ruhsatını alabilmesi için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı koruma amaçlı imar planı hazırladı... İşte detaylar...

Öğretmenlerden Kadıköy Belediyesi ve İBB’ye restorasyon çağrısı!

İstanbul Bölge İdare Mahkemesi, Kadıköy Kızıltoprak’ta Türkiye Emekli Öğretmenler Derneği’nin kullandığı fakat mülkiyeti Sultan Selim Hanı Kadim Vakfı’na verilen “bahçeli köşkten” öğretmenlerin tahliyesine ilişkin durdurma kararına itirazları reddetti.

Kadıköy'deki 6 katlı bina tahliye edildi!

İstanbul Kadıköy'de 6 katlı bir binanın bahçe zemininde ve otoparkında çatlaklar oluştu. Zabıta ve polis ekipleri tarafından bina tahliye edildi.

İBB, Kadıköy'deki Fokurtu çay bahçesini satışa çıkardı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kadıköy İbrahimağa Mahallesi'nde yer alan ve çay bahçesi olarak kullanılan araziyi satışa sundu. Arazinin satış ihalesi 6 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilecek. 

Kadıköy-Moda Nostaljik Tramvayı İBB'ye devredildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ile İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü arasında imzalanan protokol ile birlikte, T3 Kadıköy-Moda Nostaljik Tramvay Hattı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi.

İBB, Kadıköy Belediyesi'nin otoparkına el koydu!

Kadıköy Belediyesi’nin kullandığı Hasanpaşa'daki otoparka, İBB ekipleri otoparka el koydu. Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu "Bize yapılan bir tebligat yok. Bu kindar bir tavır bu tavırla kamu yönetilemez" dedi. 

Kadıköy Ayrılıkçeşme İSPARK Otoparkı imar planı askıda!

Kadıköy Ayrılıkçeşme İSPARK Açık Otoparkı'nın 7 bin 884 metrekare alanını kapsayan 1421 ada, 3 parsele ilişkin Ticaret Alanı amaçlı imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

Kocaeli Kadıköy'deki katlı otopark hizmete açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, otopark sorununu ortadan kaldıracak bir projeyi daha hayata geçirdi. İzmit Kadıköy Mahallesi’nde inşa edilen katlı otopark, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Belde A.Ş tarafından bugün itibariyle işletilmeye başlandı.

Kadıköy Kuşdili Çayırı'na yapılması planlanan AVM'ye ret!

Kadıköy’deki Kuşdili Çayırı’na yapılması planlanan AVM ve otopark planına iptal kararı çıktı. İstanbul 1. İdare Mahkemesi alanın yapılaşmaya açılması yerine, 'çayır özelliği koşullarında yeşil alan’ olarak kullanılması gerektiğinin altını çizdi.

Kadıköy sahili cami projesine onay!

Kadıköy Moda sahilinde bulunan ve uzun yıllardır otopark alanı olarak kullanılan araziye cami yapılmasıyla ilgili plan değişikliği, Çevre ve B Şehircilik Bakanlığı tarafından 're'sen' onaylandı.

Kocaeli Kadıköy'e bin 350 araçlık otopark geliyor!

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, Kadıköy Mahallesi’ndeki katlı otoparkın hizmete açılmasıyla bin 100, yıkılan valilik binasının alanına da 250 olmak üzere bin 350 araçlık yeni otoparkın geleceğini açıkladı.

İzmit Kadıköy otopark ve kapalı pazar yeri binasında sona gelindi!

İzmit Kadıköy mahallesindeki otopark ve kapalı pazar binasının çalışmaları büyük oranda tamamlandı. 58 bin 400 metrekare inşaat alanına sahip olan yapı içinde, Cumartesi ve Perşembe pazarlarının taşınması planlanıyor.

Kadıköy Hasanpaşa Pazaryeri Zeminaltı Otopark ihalesi 13 Temmuz'da!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Altyapı Hizmetleri Müdürlüğü tarafından Kadıköy ilçesi, Hasanpaşa Pazaryeri Zeminaltı Otopark İnşaatı yapım işi ihalesi 13 Temmuz 2015 tarihinde yapılacak.

ibb kadıköy otopark sorunu Haberi

ibb kadıköy otopark sorunu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kadıköy Belediyesi’nin kullandığı Hasanpaşa Fahrettin Kerim Gökay Caddesi'ndeki otoparka el koydu.  Kadıköy Belediyesi zabıta ekipleri ise otoparkı boşaltmak isteyen İBB personeline izin vermedi. Görüşmelerin bir sonuca varmaması üzerine Kadıköy Belediye Başkanı konuya ilişkin açıklama yaptı.


Aykurt Nuhoğlu'nun açıklaması: 

Burası kamu alanı, halkın malı. Sanki işgalciymişiz gibi buraya gelmeleri doğru değil. Bugün sabah 06.30’da yüzlerce zabıta ve yüzlerce polisle beraber buraya geldiler. Burayı tahliye etmek istiyorlar. Ellerinde bir mahkeme kararı var. Ama herhangi bir tebligat yok. Burası bir kamu kurumu. Büyükşehir Belediyesi’nin de bir kamu kurumu olduğunu düşünüyorduk. Sabahtan beri İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı’nı telefonla arıyorum. Telefona çıkmıyor. Siz telefona çıkmayacak, bir kamu kurumunun sorumlu bir yöneticisi gibi davranmayacaksanız orada kalmanıza gerek yok. Halkla polisi...