24 / 04 / 2024

ibb otopark yatırımları

ibb otopark yatırımları

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin “Sürdürülebilir Ulaşım Kongresi” kapsamında İstanbul'un otopark sorunu masaya yatırıldı.

İBB’den Ataşehir'e 615 araçlık otopark!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Ataşehir’de yaklaşık 14 dönümlük arazi üzerine 32 derslikli okul, arazinin altına da 615 araçlık zeminaltı otopark inşa ettiriyor.

Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğünden İBB'ye Sefaköy metrosu yanıtı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü "Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu bir yıla yakındır sadece imza bekliyor" iddialarıyla ilgili açıklama yaptı.

İBB yatırımlarını Doğu'ya çevirdi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), hizmetlerini ve yatırımlarını Doğu ve Güneydoğu illerine de götürmeye başladı. İBB, toplam bedeli yaklaşık 80 milyon lirayı bulan 3 ayrı ihale düzenledi.

Konut ve ofis yatırımları Anadolu Yakası'na kayıyor!

DAP Holding Başkanı Ziya Yılmaz, yeşil alanı ve otoparkı olmayan yerlerde yaşamak istemeyenlerin Anadolu Yakası'na kaçtığını, konut ve ofis yatırımlarının da bu bölgeye kaydığını söyledi.

İBB ulaşım yatırımları için 5 milyar TL bütçe ayırdı!

Gelecek yıl İstanbul'un Anadolu yakasındaki raylı sistem yatırımlarına ağırlık verilecek. Anadolu yakasındaki raylı sistemler için 1.188.528.000 TL bütçe ayrılırken, Avrupa yakası için ise 832.591.000 TL ayrıldı.

AYD AVM Yatırımları Konferansı sona erdi!

AYD (Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği) AVM Yatırımları Konferansı’nın beşincisi AYD Başkanı Hulusi Belgü ve Yönetim Kurulu ev sahipliğinde 6-7 Mart 2013 tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde yapıldı.

AYD AVM Yatırımları Konferansı açılış konuşmaları ile başladı!

Organize Perakende Sektörünün bugünü ve geleceğini tüm yönleriyle ele almak üzere, Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği (AYD) tarafından düzenlenen V. AVM Yatırımları Konferansı’nın ikinci günü açılış konuşmaları ile başladı.

AYD AVM Yatırımları Konferansı sektör temsilcilerini buluşturdu!

AYD V. AVM Yatırımları Konferansı “Farklılaşmanın Anahtarı Rekabet” başlığı ile yerli ve yabancı sektör temsilcilerini beşinci kez buluşturuyor

DSC Turizm Yatırımları ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DSC Turizm Yatırımları ve Ticaret Limited Şirketi, Bülent İpek tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Trent Yapı ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Trent Yapı ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, Hüseyin Yücel tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Kastamonu'da yatırımlar hız kazandı!

Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, “Ulaşım altyapısıyla ulaşılabilen bir kent olduk, yatırımlar hız kazandı”

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi; Cengiz İsrafil tarafından 2 milyon 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Şirketi kuruldu!

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi, Bashır Asgarov ve Mustafa Semihi Özcan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, 26 Şubat 2013 tarihinde, 3 milyon 500 bin TL sermaye ile, Sezayi Küçükyılmaz tarafından kuruldu...

ibb otopark yatırımları Haberi

ibb otopark yatırımları

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin “Sürdürülebilir Ulaşım Kongresi” kapsamında İstanbul’un otopark konusu konuşuldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Sinan Yardım’n moderatörlüğünü üstlendiği oturumda konuşmacı olarak İSPARK Genel Müdürü Murat Çakır, Sabancı Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Eren İnci ve Marmara Üniversitesi Öğr. Üyesi Abdullah Demir konuyla ilgili olarak bazı bilgiler verdi.

İSPARK teknolojik dönüşümle İstanbulluların hayatını kolaylaştıracak

İSPARK Genel Müdürü Murat Çakır yaptığı açıklamada yol üstü otoparkçılığın İSPARK’ın küçük işlerinden biri olduğunu asıl yükün ise 100 bin peron ile farklı şekillerde hizmet veren otopark işletmelerinin  olduğunu belirtti. İSPARK’ın karayolu araç otoparkı dışında otogar, deniz aracı parkı,  bisiklet kiralama işi, hava aracı parkı işletmeciliği gibi farklı alanlarda da çalışmaları olduğunu dile...