24 / 04 / 2024

ibb tesisler

ibb tesisler

Spor tesislerine İstanbullunun erişimini kolaylaştırmak için şehrin birçok bölgesinde çalışma yapan İBB, yapımı bitenleri açıyor. Kağıthane, Gaziosmanpaşa ve Fatih ilçelerindeki salonlar, normalleşme takvimi çerçevesinde kentliye hizmet verecek...

İBB yurt başvuru sonuçları belli oldu: Ücret ne kadar, gerekli belgeler neler?

Başvuru süreci sona eren İstanbul Büyükşehir Belediyesi yurt yerleştirme işlemleri sonuçlandı. 1 Eylül'e dek https://yurt.ibb.istanbul internet sitesi üzerinden online başvurular kabul edildi. İBB'den yapılan son dakika açıklaması ile asil ve yedek adayların listeleri kamuoyu ile paylaşıldı.

İBB'den son dakika duyurusu! 700 kişilik büyük istihdam hamlesi geldi 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)'nden büyük istihdam adımı geldi. KPSS şartsız 700 personel alımı yapacağını duyurdu. Şartları üzerinde barındıran herkes başvuru yapmak için İBB'nin kariyer.ibb.istanbul internet sitesinde yayınlanan iş ilanları sayfasına bakabilir

Ic İçtaş Nükleer Ve Endüstriyel Tesisler Yapım Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ic İçtaş Nükleer Ve Endüstriyel Tesisler Yapım Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ic İçtaş Nükleer Ve Endüstriyel Tesisler Yapım Anonim Şirketi'nin merkezi Bomonti'de yapıldı.

Erboy Turistik Tesisler İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Sirkeci Şubesi açıldı!

Erboy Turistik Tesisler İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Sirkeci Şubesi  200 bin TL sermaye bedeli  ile Havva Boyacı Johnson tarafından açıldı.

Mod Endüstriyel Tesisler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mod Endüstriyel Tesisler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Rıfat Akçakayalı tarafından kuruldu.

Ege Yeni Endüstriyel Tesisler İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Yeni Endüstriyel Tesisler İnşaat Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan İnanç Kabadayı tarafından kuruldu.

Hnds Endüstriyel Tesisler İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Hnds Endüstriyel Tesisler İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Ataşehir’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Nurullah Karagöz ve Deniz Ulutaş tarafından kuruldu.

Karantina için inşa edilen tesisler kaderine terk edildi!

Karantina zamanlarında kullanılması için 49 bin metrekarelik alana inşa edilen Arsus'taki Pirinçlik 20 yıldır kullanılmadı. Söz konusu tesisler çürümeye terk edildi.

Su Şurası'nda açılışlarının gerçekleştirildiği duyurulan tesisler mecliste!

Su Şurası'nda açılışlarının gerçekleştirildiği duyurulan tesisler meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Turizm sektöründe aşı yetmezse bir daha açılamayacak tesisler var!

Ege Bölgesi belediye başkanları turizm sektörünün batma noktasına geldiğini ve tatil beldelerinde aşılamaya başlanılmasını istedi. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, "Şu dönemde devredilen dükkânlar görüyoruz, kiralık yazan görüyoruz. Aşı yetişmezse bir daha açılmayacak tesisler görürüz" dedi.

All İstanbul Travel Turizm Turistik Tesisler Nakliyat İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

All İstanbul Travel Turizm Turistik Tesisler Nakliyat İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Naci Abı tarafından kuruldu.

Akasya Turistik Tesisler ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akasya Turistik Tesisler ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Koç, İbrahim Sinan Kolat ve Yıldırım Sedefoğlu tarafından kuruldu.

Sahil Turistik Tesisler ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sahil Turistik Tesisler ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 71 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Koç, İbrahim Sinan Kolat ve Yıldırım Sedefoğlu tarafından kuruldu.

ibb tesisler Haberi

ibb tesisler

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İstanbullulara daha fazla spor yapabilecekleri alanlar kazandırmak amacıyla çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 

İBB'de yer alan habere göre; İBB Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün koordinesinde Yapı İşleri Müdürlüğü tarafından şehrin birçok noktasında yeni spor tesisleri inşa ediliyor.

AMATÖR LİG MAÇLARI YENİKAPI SPOR TESİSİNDE OYNANACAK

İnşaat çalışmaları tamamlanarak test aşamasına geçen tesisler, birer birer açılışa hazırlanıyor. Bu tesislerden ilki inşaatı, çevre düzenlemeleri, zemin ve kapalı alan testleri yapılarak çalışmaları tamamlanan Yenikapı Spor Tesisi. İki adet futbol sahasından meydana gelen tesis Mart ayı başında kullanıma hazır hale getirilmesine rağmen koronavirüs önlemleri kapsamında açılışı yapılmadı. Tesiste 68x105 metre ve 45x90 metre olmak üzere iki adet futbol sahası bulunuyor. Suni çimle kaplanan ve etrafları çelik konstrüksiyon ile çevrilen sahalarda, 1000 kişilik ve...