18 / 04 / 2024

İbrahim Babacan ekonomik istikrar

İbrahim Babacan ekonomik istikrar

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, "Uzun yıllar sonra istikrara ve sürdürülebilir ekonomik kalkınma trendine kavuşan ülkemizde, sağlanan güven ortamı, ekonomik istikrarı da getirmiştir'' dedi. 

Babacan Yapı'dan 20 milyar TL'lik 10 yeni proje geliyor!

Fnansal yeterliliği yüksek ve öz sermayesi güçlü şirketlerin öne çıkacağı bir dönemden geçildiğini dile getiren Babacan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, “2 sene içinde kendi arsalarımızda geliştireceğimiz 10 projeye 20 milyar TL’lik yatırım yapacağız” diye konuştu.

İnşaat maliyetleri dövizdeki yükselişten nasıl etkilenecek?

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, döviz kurlarında yüzde 30’a yakın oranda kaydedilen yükseliş sebebiyle yarı mamul ve malzeme satan firmalardan teklif almakta zorlandıklarına dikkat çekti. Babacan, inşaatların durma noktasına geleceğini belirtti.

Babacan Holding'ten Beylikdüzü'ne 2 yeni proje!

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, ellerindeki stokları erittiklerini, öteledikleri yeni projelerine başlayacaklarını söyledi. Babacan, ''Beylikdüzü Kavaklı bölgesinde 250 konut yapacağız. Yine Beylikdüzü E-5 üzerinde 1000 konutluk bir proje çalışmamız olacak” dedi.

Konut satışları koronavirüse rağmen arttı!

İNDER Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım ve Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan Mart ayı konut satışlarını değerlendirdi. Sektör temsilcileri, konut sektörünün tekrar ivme kazanacağını belirtiyor..

Babacan Holding 2018'de yüzde 19 büyüdü!

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, firma olarak inşaat, müteahhitlik ve gayrimenkul alanlarıyla enerji ve turizm sektörlerinde gerçekleştirdikleri yatırımlarla sektörde büyüme yönünde emin adımlarla devam ettiklerini söyledi.

Babacan Holding'den yeni projeler yolda!

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan ana faaliyet alanı inşaata turizm, lojistik ve enerji sektörlerini de ekleyerek büyümeye devam ettiklerini söyledi.

Konut satışları yılın ilk yarısında zirveye ulaştı!

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan Haziran ayı konut satış istatistiklerini değerlendirdi...

Gayrimenkul sektörü verimli günlerine kavuştu!

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, Haziran ayı konut satış verileri hakkında açıklamalarda bulundu. Babacan, ''Sektörümüz yeniden eski verimli günlerine kavuştu'' dedi.

İbrahim Babacan'dan 15 Temmuz değerlendirmesi!

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan 15 Temmuz hain darbe girişiminin ekonomiye etkisini değerlendirdi. Babacan, “Reformlar, iş dünyasının ve toplumun tüm kesimlerinin ortak çabaları ekonomimizi yara almaktan kurtardı” dedi

Türkiye çok büyük atılımların gerçekleşeceği bir döneme girdi!

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, 2018 seçim sonuçlarını değerlendirdi. Babacan, "Şirket olarak yeni dönemde hükumetimizin sergileyeceği yeni atılımlara yeni projelerimiz ve başarılı satış performansımızla desteğimizi sürdüreceğiz" dedi...

Orta vadede konut almak isteyen tüketici karlı çıkacak!

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan İNDER KONUTDER GYODER kampanya değerlendirmesi yaptı. 

Babacan Yapı 2018'de 2 bin 600 konut inşaatına başlıyor!

Babacan Holding Başkanı İbrahim Babacan, 2018 yılında inşaat yatırımlarında vitesi büyüteceklerini söyledi. Firmanın bu yıl 1.3 milyar lira değerinde 3 projeye başlayacağını belirten Babacan, “Beylikdüzü, Fikirtepe ve Gaziantep’te 2 bin 600 konut inşa edeceğiz” diye konuştu..

İbrahim Babacan: Güven ortamı ekonomik istikrarı getirdi!

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, "Uzun yıllar sonra istikrara ve sürdürülebilir ekonomik kalkınma trendine kavuşan ülkemizde, sağlanan güven ortamı, ekonomik istikrarı da getirmiştir'' dedi. 

İbrahim Babacan ekonomik istikrar Haberi

İbrahim Babacan ekonomik istikrar

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, Türkiye'nin istikrarlı yönetimin bir getirisi olarak son yıllarda uygulamaya koyduğu yapısal reformlarla yüksek büyüme ortamını yakaladığını belirterek, "Uzun yıllar sonra istikrara ve sürdürülebilir ekonomik kalkınma trendine kavuşan ülkemizde, sağlanan güven ortamı, ekonomik istikrarı da getirmiştir" ifadesini kullandı.

Yatırımcıyı yörüngesine çekerek büyüyen Babacan Holding bugün açıklanan 2017 büyüme rakamlarının bunun çok açık bir göstergesini oluşturduğunu aktardı.

Ekonomideki yeni atılımların beklenen büyümeyi de beraberinde getirdiğini ifade eden Babacan, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Ekonominin güçlendirilmesi için alınan önlemler, KGF, inşaat sektörü ve sanayi alanındaki düzenlemelerin etkisiyle 2017 rakamları tüm piyasalara moral veren bir hava oluşturdu. Günü kurtarmaya yönelik değil sürdürülebilir başarılar yakalamaya dönük politikalar devam ettiği sürece büyümemiz de devam edecektir. GSYH'yi oluşturan...