23 / 04 / 2024

İbrahim Çeçen IC Holding

İbrahim Çeçen IC Holding

52 senelik geçmişi bulunan ve Türkiye'nin önde gelen taahhüt şirketlerinden biri olan IC Holding, gözünü Joe Biden'ın açıkladığı altyapı projelerine çevirdi. Şirketin yönetim kurulu başkanı İbrahim Çeçen, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Dünya dev projeleri nedeniyle Türkiye'ye gıptayla bakıyor!

Asrın projelerinden biri olarak gösterilen 3’üncü Köprü’nün yatırımcısı IC Holding Yönetim Kurulu Başkanı Çeçen, son yıllarda hayata geçirilen dev projeler nedeniyle dünyanın Türkiye’ye gıpta ile baktığını söyledi..

Emekli maaş zammında ilk sinyal! En düşük emekli maaşı için bu rakam konuşuluyor...

Emekli maaşına seyyanen artışla ilgili Ekonomi Gazetesi Ankara Haber Müdür Hüseyin Gökçe, en düşük emekli aylığı alanların kök maaşlarında teknik düzeltmenin şart olduğunu söyledi.

IC İbrahim Çeçen Holding'ten 1.4 milyar TL'lik yeni gayrimenkul şirketi!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Otoyolu'nu hizmete alan IC İbrahim Çeçen Yatırım Holding, 1 milyar 448 milyon 726 bin 770 TL sermaye bedeli ile yeni gayrimenkul şirketi kurdu. İşte o şirket ile ilgili detaylar... 

Ic Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu! 

Ic Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyar 448 milyon 726 bin 770 TL sermaye bedeli ile İbrahim Çeçen, Mehmet Salih Çeçen, Yalçın Öztürk, Orhan Hallik ve Abdullah Keleş ortaklığında kuruldu.

Yetişen Alüminyum Hurda Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yetişen Alüminyum Hurda Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdul Samet Yetişen, Doğan Yetişen, İbrahim Yetişen ve Yusuf Yetişen ortaklığında kuruldu.

F Çeçen İnşaat Taahhüt Mimarlık Özel Sağ.Hizm.Gıda Oto.Teks.Kırt. Turz.Yapı Malz.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. kuruldu! 

F Çeçen İnşaat Taahhüt Mimarlık Özel Sağ.Hizm.Gıda Oto.Teks.Kırt. Turz.Yapı Malz.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. bugün Sultanbeyli'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çeçen tarafından kuruldu.

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Sürekli İşçi alım ilanını yayımladı! Son başvuru tarihi 17 Şubat 2023!

En az ilkokul mezunu olmak yeterli oluyor! Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Sürekli İşçi alım ilanını yayımladı! İlana son başvuru tarihi 17 Şubat 2023 olarak belirlendi. İşte detaylar…

Çeçen Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Hırdavat Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi Kuruldu!

Çeçen Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Hırdavat Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi Maltepe’de  Mustafa Çeçen tarafından kuruldu.

Elektriğe en az yüzde 70 zam kapıda! Resmen açıklandı!

EPDK'nın gün öncesi ve dengeleme güç piyasasında fiyat limitlerini 3.200 TL'ye yükseltmesinin ardından, elektriğe yeni zam gündeme geldi. Elektrik fiyatlarının en az yüzde 70 oranında zamlanması bekleniyor...

Çeçen Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Çeçen Yapı Denetim Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  300 bin TL sermaye bedeli  ile Beşir Çeçen tarafından kuruldu.

IC Holding'in gözü Joe Biden'ın açıkladığı altyapı projelerinde!

52 senelik geçmişi bulunan ve Türkiye'nin önde gelen taahhüt şirketlerinden biri olan IC Holding, gözünü Joe Biden'ın açıkladığı altyapı projelerine çevirdi. Şirketin yönetim kurulu başkanı İbrahim Çeçen, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

İstanbul'da ilçe ilçe en ucuz kiralık daire fiyatları!

Ev almayı bütçesi olmayanlar kiralık evleri tercih ediyor. İstanbul'daki yeni binalarda ise fiyatlar her geçen gün artıyor. İşte ilçe ilçe kiralık daire fiyatları...

İç Mimar Ahmet Güneş'e 'En İyi İç Mimar' ödülü!

Ünlü İç Mimar Ahmet Güneş, 1.Zirve ve Kariyer Ödül Töreni’nde Türkiye’nin En İyi İç Mimarı Ödülünü aldı.

Çeçen Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Çeçen Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkerim Çeçen tarafından kuruldu.

İbrahim Çeçen IC Holding Haberi

İbrahim Çeçen IC Holding

Türkiye'nin en önemli taahhüt şirketlerinden olan IC Holding, son 25 senedir enerji, turizm ve altyapı hizmetleriyle ününü devam ettiriyor.Capital Dergisi'nden Aslı Sözbilir'in haberine göre; Kovid-19 salgınında özellikle turizmde yüzde 80 kayba uğrayan şirket, bu süreçte yeni yatırımları açıkladı ve dikkatini mevcut faaliyetlerine verdi.

Şirketin yönetim kurulu başkanı İbrahim Çeçen, Kovid-19 salgınını holding yapısında meydana gelen eksikleri tamir için bir fırsat şeklinde nitelendiriyor. Bu dönemde çalışmalarını daha içe dönük şekilde yaptıklarına vurgu yapan Çeçen, "Bizde gruplar ayrı ayrı çalışıyordu, bunları holding bünyesi içinde konsolide ettik ve bir çatı altında yönetim planını gerçekleştirdik” açıklamasında bulundu. 

IC Holding, 52 senelik geçmişi bulunan ve Türkiye'nin önde gelen taahhüt şirketlerinden biri. Fakat şirket 28 sene kadar önce makas değiştirdi ve ana işi olan inşaatın yanı sıra enerji, turizm, havaalanı ve liman işletmeciliği gibi...