28 / 03 / 2024

İbrahim Ekşioğlu

İbrahim Ekşioğlu

Didim Turizm Yatırım İşletmecilik Anonim Şirketi, İbrahim Ekşioğlu, İsmail Ekşioğlu tarafından 19 milyon 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Kasım'da Kadıköy, Söğütlüçeşme Caddesi'nde kuruldu

Elita Otelcilik ve İşletmecilik Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Elita Otelcilik ve İşletmecilik Turizm Anonim Şirketi, İbrahim Ekşioğlu, İsmail Ekşioğlu ve Ayşin Ekşioğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Turas Otelcilik ve İşletmecilik Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Turas Otelcilik ve İşletmecilik Turizm Anonim Şirketi, İbrahim Ekşioğlu ve İsmail Ekşioğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 13 Mart'ta kuruldu

Turek Otelcilik ve İşletmecilik Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Turek Otelcilik ve İşletmecilik Turizm Anonim Şirketi, İbrahim Ekşioğlu ve İsmail Ekşioğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 13 Mart'ta kuruldu

Ekşioğlu Demir Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Demir Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Üsküdar’da  1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Ekşi tarafından kuruldu.

HDE Ekşioğlu İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HDE Ekşioğlu İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Ekşi ve Halil İbrahim Ekşi ortaklığında kuruldu. 

Ekşioğlu Taahhüt İşleri Hafriyat İnşaat Nakliyat Madencilik Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Taahhüt İşleri Hafriyat İnşaat Nakliyat Madencilik Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün İbrahim Demir tarafından 50 bin TL sermaye bedeli ile Kadıköy'de kuruldu.

Ekşioğlu Eks İnşaat Hafriyat Emlak Otomotiv Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Eks İnşaat Hafriyat Emlak Otomotiv Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Ekşi ve Halit Ekşi ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 27 Ekim'de Tuzla, Orhanlı Mahallesi'nde kuruldu.

Ekşioğlu Taş Konak Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Taş Konak Yapı İnşaat Limited Şirketi, Mustafa Kemal Ekşi tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 21 Nisan'da Çekmeköy, Mimarsinan Mahallesi, Çavuşbaşı Caddesi'nde kuruldu.

Ekşioğlu İnşaat Yeni Mahalle projesinde 36 ay taksit imkanı!

Ekşioğlu İnşaat Karasu'da proje botanik bahçeleri ve kendi plajı da geliştirmeye devam ediyor. Şirketin bulunuyor. Proje, aynı zamanda imzasını taşıyan Ekşioğlu City'de sona Ekşioğlu İnşaat'ın süresiz değerinde takas gelindi.

Ekşioğlu Teksen İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Teksen İnşaat Ticaret Limited Şirketi 11 Mart 2015'te, 400 bin TL sermaye bedeli ile Kadıköy'de Talip Ekşioğlu, Halit Ekşioğlu, Mehmet Naci Ekşioğlu ortaklığında kuruldu.

Ekşioğlu City'de satışlar devam ediyor!

Ekşioğlu inşaat Karasu'da geliştirdiği Ekşioğlu City projesinde sona geldi. 400 daireden oluşan ve denize sıfır inşa edilen projede 3 + 1, 2 + 1, 1 + 1 daire ve dükkan seçenekleri bulunuyor.

Ekşioğlu City Evleri nerede?

Toplam 400 adet daireden oluşan Ekşioğlu City Evleri projesinde daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon salon şeklinde dizayn edildi.

Karasu Ekşioğlu City iletişim!

Karasu Ekşioğlu City iletişim bilgilerinin detaylarını öğrenmek için 0(212) 521 10 40 telefon numarasından ulaşabilirsiniz. Karasu Ekşioğlu City projesinde toplam 400 adet daire yer alıyor.

Karasu Ekşioğlu City ulaşım!

Karasu Ekşioğlu City ulaşım bilgileri kapsamında proje Sakarya İl'i Karasu İlçe' sinde ormanın bittiği yerde, Sakarya Nehri’nin Karadeniz’le buluştuğu noktada yer alıyor. Projede toplam 400 adet daire bulunuyor.

Karasu Ekşioğlu City satış ofisi telefon!

Karasu Ekşioğlu City satış ofisi telefon numarası 0(212) 521 10 40 olarak belirlendi. Toplam 400 adet daireden oluşan projede daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon salon şeklinde tasarlandı.

Karasu Ekşioğlu City satılık!

Karasu Ekşioğlu City satılık daireler Ekşioğlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Toplam 400 adet dairenin yer aldığı proje 17 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Proje Sakarya İl'i Karasu İlçe' sinde yer alıyor.

İbrahim Ekşioğlu Haberi

İbrahim Ekşioğlu

Didim Turizm Yatırım İşletmecilik Anonim Şirketi, İbrahim Ekşioğlu, İsmail Ekşioğlu tarafından 19 milyon 500 bin TL'lik sermaye ile 25 Kasım'da kuruldu. 


Didim Turizm Yatırım İşletmecilik Anonim Şirketi iş konusu;otel motel kamping pansiyon tatil köyü dinlenme evleri termal istasyonu plaj pastane kiralayabilir kiraya verebilir ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Didim Turizm Yatırım İşletmecilik Anonim Şirketi adres: Kadıköy, Söğütlüçeşme Caddesi, Dilhayat Sokak, Altıyol İşhanı No:1 Kat:4...