28 / 03 / 2024

İbrahim Hakkı Kubilay

İbrahim Hakkı Kubilay

Erzurum'da Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden emekli olan İbrahim Hakkı Kubilay okul yaptırmak için milyon TL'lik arsasını sattı...

Afak Deniz Ve Altyapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Afak Deniz Ve Altyapı İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Hakkı Güvelioğlu tarafından kuruldu.

Mi Mar Mimarlık Sanat Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Mi Mar Mimarlık Sanat Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yılmaz ve İbrahim Hakkı Yiğit ortaklığında açıldı.

Demet Şener Levent’teki 3 katlı lüks villada oturma hakkını kaybetti!

İbrahim Kutluay'dan olaylı bir şekilde boşanan Demet Şener, iş insanı Cenk Küpeli ile 19 aylık evliliğini dün bitirdi. Demet Şener’in, Kutluay ile yaptığı boşanma protokolünde bulunan ‘evlenmemesi’ koşuluyla tapusunda 10 yıllık oturum hakkı olan Levent’teki 3 katlı lüks villadan oldu. 

Siirt'e Millet Bahçesi müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Siirt'te de İbrahim Hakkı Hazretlerinin türbesi etrafına hem de şehir merkezinde 14 bin metrekarelik alana bir Millet Bahçesi projelendirdiklerini söyledi.

Boybey Grup Mühendislik İnşaat Tedarik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boybey Grup Mühendislik İnşaat Tedarik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kasım Tuna, Can Alper Şen ve İbrahim Hakkı Gündoğan ortaklığıyla kuruldu.

Bornova'daki altyapı çalışmaları tamamlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU ekiplerinin alt yapı çalışmalarını tamamladığı Bornova Yüzbaşı İbrahim Hakkı Caddesi bir aydır asfalt bekliyor.

Konya inşaat sektöründe sınıf atlayacak!

İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şube Başkanı Yrd. Doç. Dr. İbrahim Hakkı Erkan, Konya'daki inşaat sektörünün son durumunu anlattı.

Tapusuz gecekondu sahipleri enkaz bedeli alacak!

İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şube Başkanı Yrd. Doç. Dr. İbrahim Hakkı Erkan, tapusuz gecekondu sahiplerinin kentsel dönüşüm yasasında yer alan haklardan yararlanabileceklerini belirterek, kira yardımı ve enkaz bedeli alabilecekleri söyledi

İbrahim Hakkı Erkan kimdir?

İbrahim Hakkı Erkan, İMO Konya Şube Başkanı oldu. Peki, İbrahim Hakkı Erkan kimdir? İbrahim Hakkı Erkan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte İbrahim Hakkı Erkan..

İnşaat sektörü 1999 depreminden sonra değişiklik yaşadı!

Emiroğulları İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi ve İnşaat Mühendisi İbrahim Hakkı Demir, Emiroğulları İnşaat grubunun kuruluşu, faaliyetleri, projeleri ve hedeflerini anlattı...

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden yeni yol!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Yüzbaşı İbrahim Hakkı Caddesi’ni Manisa Yolu’na bağlıyor. 1.1 kilometrelik yolun 700 metrelik bölümde asfaltlama çalışmalarına başlayan Büyükşehir, kalan bölüm için de kamulaştırma çalışmalarını sürdürüyor.

Bornova'da yol bakım çalışmaları devam ediyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bayraklı ile Bornova arasında kesintisiz ulaşım için hizmete açtığı Yüzbaşı İbrahim Hakkı Caddesi'ni Manisa Yolu'na bağlıyor.

Siirt'in Tillo ilçesi Unesco'ya aday oldu!

Siirt Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Tillo ilçesinde, İbrahim Hakkı Hazretleri'nin 250 yıl önce yaptırdığı ışık düzeneğiyle güneşin ışınlarının, İsmail Fakirullah Hazretleri'nin başucunu aydınlatması hadisesinin UNESCO'ya adaylığı için başvuruda bulundu.

İbrahim Hakkı Kubilay Haberi

İbrahim Hakkı Kubilay


İbrahim Hakkı Kubilay değer kazanan arsasını satıp elde ettiği 1 milyon 300 bin lirayı okul yapımı için Erzurum Valiliği'ne teslim etti. Ankara'ya yerleşen Kubilay, Erzurum'un Palandöken ilçesindeki tarlası arsa olarak değerlenince satışa...