16 / 04 / 2024

İbrahim Halil Babacan

İbrahim Halil Babacan

İbrahim Halil Babacan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Mehmet Babacan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL sermaye ile Bakırköy, İstanbul Dünya Ticaret Merkezi'nde Babacan Holding kuruldu.

Batures Yönetim Turizm İşletme Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Prime Suıtes Güneşli Şubesi açıldı!

Batures Yönetim Turizm İşletme Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Prime Suıtes Güneşli Şubesi, İbrahim Halil Babacan Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 23 Ekim'de Güneşli'de açıldı.

Batures Yönetim Turizm İşletme Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Batures Yönetim Turizm İşletme Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İbrahim Halil Babacan Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Mehmet Babacan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 7 Kasım'da kuruldu.

Babacan Yapı'dan 20 milyar TL'lik 10 yeni proje geliyor!

Fnansal yeterliliği yüksek ve öz sermayesi güçlü şirketlerin öne çıkacağı bir dönemden geçildiğini dile getiren Babacan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, “2 sene içinde kendi arsalarımızda geliştireceğimiz 10 projeye 20 milyar TL’lik yatırım yapacağız” diye konuştu.

Kur Group Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Kur Group Yapı Anonim Şirketi Fatih'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Kuran ve Ahmet Kuran ortaklığında kuruldu.

Teytak İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teytak İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 700 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Celkanlı tarafından kuruldu.

Promis İnşaat Metal Otomotiv Elektrik Petrol Limited Şirketi kuruldu!

Promis İnşaat Metal Otomotiv Elektrik Petrol Limited Şirketi bugün Maltepe'de 700 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Celkanlı tarafından kuruldu.

İhc İnşaat Makina Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İhc İnşaat Makina Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 700 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Çiçek tarafından kuruldu.

Astrum Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Astrum Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Asim Atmaca ve İbrahim Halil Karaburç ortaklığında kuruldu.

İka2 Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İka2 Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Korucu tarafından kuruldu.

Nut Realestate Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nut Realestate Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Yazıcı tarafından kuruldu.

Sarıboğa İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarıboğa İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Sarıboğa tarafından kuruldu.

Emichem Kimyasal Ürünler Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emichem Kimyasal Ürünler Ticaret Limited Şirketi Bahçeşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ediz Yılmaz, İbrahim Halil Arhan ve Mert Meçik ortaklığında kuruldu.

Anatolian Gayrimenkul Yatırım Emlak İnşaat Limited Şirketi Kuruldu!

Anatolian Gayrimenkul Yatırım Emlak İnşaat Limited Şirketi İbrahim Halil İstemez, Özlem Bilici ve Serkan Kocaaslan ortaklığında kuruldu.

Neptaş İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neptaş İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da İbrahim Halil Acar tarafından kuruldu.

İ2i İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İ2i İnşaat Limited Şirketi Ümraniye'de İbrahim Halil Tunç ve İhsan Çağlar ortaklığında kuruldu.

İbrahim Halil Babacan Haberi

İbrahim Halil Babacan

Babacan kardeşler sessiz sedasız holding kurdu. 21 Aralık'ta kurulan Babacan Holding İbrahim Halil Babacan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Mehmet Babacan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL sermaye ile kuruldu. 


Şirketin İş konusu; Şirketin esas amacı yurt içinde veya yurt dışında kurulmuş veya kurulacak şirketlerin sermaye ve yönetimine katılarak bu şirketlerin yatırım, finansman, organizasyon ve yönetim işlevlerini toplu bir bünye içerisinde ve modern işletmecilik esasları dahilinde gerçekleştirmek, riski dağıtmak, ekonomik dalgalanmalara karşı yatırımların güvenliğini arttırmak ve böylece bu şirketlerin sağlıklı şekilde gelişmelerini ve devamlılıklarını teminat altına almak ve bu amaca uygun ticari, sınai ve mali girişimlerde bulunmaktır. Şirketin yukarıda yazılı amaçları gerçekleştirmek için faaliyet göstereceği konular şunlardır: A. Şirket Kurma, İştirak Tesisi ve Elden Çıkarma; 1.Şirket sınai, ticari, zirai, mali, inşaat,...