24 / 04 / 2024

İbrahim Kemal Tosun kimdir

İbrahim Kemal Tosun kimdir

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Kemal Tosun kimdir? İbrahim Kemal Tosun daha öcne nerelerde görev yaptı? İşte İbrahim Kemal Tosun'un biyografisi...

Nurbahçe İnşaat Elektrik Otomotiv Yedek Parçaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nurbahçe İnşaat Elektrik Otomotiv Yedek Parçaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Murat Tosun tarafından kuruldu.

Mona Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Mona Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar’da  2 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Kemal Tosun kuruldu.

İbrahim Kemal Tosun kimdir?

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Kemal Tosun kimdir? İbrahim Kemal Tosun daha öcne nerelerde görev yaptı? İşte İbrahim Kemal Tosun'un biyografisi...

Ndc Yol Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ndc Yol Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Ataşehir'de İbrahim Kemal Andıç tarafından kuruldu.

Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu yıkılıyor!

Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu’nda kapalı tribünler için nihayet somut adım atıldı. Kapalı tribünlerde bulunan malzemelerin tahliye çalışmaları başlarken, işi alan yüklenici firmanın dozerleri getirmesiyle yıkım başlayacak.

Namık Kemal Kaya kimdir?

TMMOB Mimarlar Odası Ankara Şubesi Üyesi Mimar Namık Kemal Kaya kimdir? Namık Kemal Kaya, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Namık Kemal Kaya, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor?

Kemal Kılıçdaroğlu TMMOB ile bir araya geldi!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Gıda Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Songül ve beraberindeki heyeti ile bir araya geldi.

Akarslan İnşaat Danışmanlık Turizm İş Güvenliği Tekstil Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akarslan İnşaat Danışmanlık Turizm İş Güvenliği Tekstil Gıda Ticaret Limited Şirketi Kemal Balkan ve İbrahim Arslan tarafından 50 bin TL sermaye ile 30 Haziran 2015 tarihinde Büyükçekmece'de kuruldu.

Kemalöz pazar yeri yıl sonuna tamamlanıyor!

Belediye Başkanı Nurullah Cahan kentte yapımı devam eden Kemalöz Mahallesi Pazar Yeri’nde çalışmaların olumlu yönde seyir ettiğini kaydetti.

Kemal Güleryüz kimdir?

İNTES Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Güleryüz kimdir? Kemal Güleryüz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Kemal Güleryüz, ne zamandan beri İNTES'te hizmet veriyor? İşte Kemal Güleryüz...

2000 yılında Orhan Kemal Müzesi açılmış!

2000 yılında Türk edebiyatının ölümsüz kalemlerinden Orhan Kemal'in adı Cihangir'de kurulan müze ile yaşayacakmış. Orhan Kemal'in oğlu Işık Öğütçü tarafından satın alınarak müzeye dönüştürülen binada yazara ait eserlerde sergilenecekmiş.

Menemen Gazi Mustafa Kemal Mahallesi çevre düzeni planı askıda!

İzmir Menemen İlçesi, Gazi Mustafa Kemal Mahallesi, Tarım Alanı olarak belirlenmesine ilişkin İÇDP-5169,5 plan işlem nolu 1/25000 ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği bugün askıya çıktı...

Sancaktepe'de Yaşar Kemal Parkı açıldı!

Sancaktepe Belediyesi tarafından hizmete açılan Emek Mahallesi Sosyal Yaşam Alanı’nın içinde bulunan parkın adına Türk Edebiyatı’nın usta ismi merhum Yaşar Kemal’in adı verildi.

İbrahim Kemal Tosun kimdir Haberi

İbrahim Kemal Tosun kimdir

İbrahim Kemal Tosun kimdir?

İbrahim Kemal Tosun 1978’de Ankara’da doğdu.

Tosun, İstanbul Bilgi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümünü yüksek onur derecesi ile bitirdi.

İbrahim Kemal Tosun, 1998 yılında kuyumculuk sektöründe başladığı ticari hayatına perakende gıda üzerine franchise mağaza işletmesi ile devam etti.

İbrahim Kemal Tosun, 2008 itibari ile gayrimenkul ve inşaat sektöründe faaliyete başlamış olup halen kurucu ortağı olduğu firmayla konut projeleri geliştirmekte ve proje geliştirme, satış ve pazarlama alanlarında orta ölçekli firmalara danışmanlık hizmetleri veriyor. Tosun, aynı zamanda Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesidir.

Tosun, evli ve 2 çocuk babasıdır. İleri seviyede İngilizce...