29 / 03 / 2024

İbrahim Kutluay villası

İbrahim Kutluay villası

Eski basketbolcu İbrahim Kutluay, aşkı Edwina Sponza ile geçen hafta Yunanistan’a gitti. Kutluay, sevgilisinin rahatı için otelde kalmak yerine geceliği 20 bin liralık villa tuttu.

İbrahim Kutluay, Demet Şener'e ev mi verdi?

Demet Şener ve İbrahim Kutluay aynı gün Bebek’te kameralara yakalandı. İbrahim Kutluay'ın kendisine ev verdiği iddialarını yalanladı...

Demet Şener Levent’teki 3 katlı lüks villada oturma hakkını kaybetti!

İbrahim Kutluay'dan olaylı bir şekilde boşanan Demet Şener, iş insanı Cenk Küpeli ile 19 aylık evliliğini dün bitirdi. Demet Şener’in, Kutluay ile yaptığı boşanma protokolünde bulunan ‘evlenmemesi’ koşuluyla tapusunda 10 yıllık oturum hakkı olan Levent’teki 3 katlı lüks villadan oldu. 

Demet Şener Etiler’deki evini boşalttı!

Cenk Küpeli ile bugün nikah masasına oturacak Demet Şener, eski eşi İbrahim Kutluay’a ait olan ve 10 yıl daha oturma hakkının bulunduğu Etiler’deki evini boşalttı.

İbrahim Kutluay geceliği 20 bin liraya villa kiraladı!

Eski basketbolcu İbrahim Kutluay, aşkı Edwina Sponza ile geçen hafta Yunanistan’a gitti. Kutluay, sevgilisinin rahatı için otelde kalmak yerine geceliği 20 bin liralık villa tuttu.

İbrahim Kutluay'a haciz şoku!

Demet Şener , boşandığı eşi İbrahim Kutluay'a 3 milyon lira tazminat ile 2 çocuk için aylık 32 bin 500 lira iştirak nafakasını ödemediği iddia ederek dava açtı. Dava sonucu haciz kararı aldırdı. 

İbrahim Kutluay'a icra şoku!

Demet Şener tarafından zina ve sadakatsizlik gerekçesiyle boşanma davası açılan İbrahim Kutluay'a bir şok daha geldi. Tedbir nafakasını ödemeyen İbrahim Kutluay hakkında icra takibi başlatıldı.

John Cusack Malibu'daki villasını 13.5 milyon dolara satıyor!

Dünyaca ünlü oyuncu John Cusack Malibu'daki villasını satışa çıkardı. 3 yatak odası ve 3 banyo bulunan villa için 13.5 milyon dolar fiyat belirlendi. İspanyol mimarisiyle göz dolduran villa okyanusa sıfır konumda.

Asena Atalay, Beykoz Konakları’ndaki villasını kiraya verdi!

Kısa bir süre önce boşanan Asena Atalay ile Caner Erkin, boşanmalarına rağmen gündemden düşmüyor. Asena Atalay geçen yıl satın aldığı Beykoz Konakları’ndaki villasını 36 bin liraya kiraya verdi.

David Bowie'nin Mustique'deki villası haftalık 70 bin dolara kiralanıyor!

Kısa bir süre önce hayata veda eden efsane müzisyen David Bowie'nin Karayip adalarından Mustique'deki muhteşem villası kiraya veriliyor. Bowie'nin 26 yıl önce satın aldığı villanın bedeli ise haftalık 40 bin ile 70 bin dolar arasında değişiyor.

Türkan Şoray Bebek'teki villası için vergi ödemeyecek!

Vergi uzmanı Ahmet Karabıyık, son yazısında Türkan Şoray'ın son dönemde satma kararı aldığı villası için vergi ödemeyeceğine işaret etti ve nedenlerini sıraladı.

Berkay, Beykoz'daki villasına home club dekorasyonu yaptırdı!

Berkay, artık eğlenceye gitmiyor, eğlence onun ayağına geliyor! Beykoz'daki villasının bir odasını gece kulübüne çeviren popçu, kendi kulübünde çılgın partiler veriyor

Yağmur Ünal Etiler'deki villasının kapılarını açtı!

Uzaklarda Arama filminin yapımcılığıyla gündeme gelen Yağmur Ünal, annesi Türkan Şoray ile altlı üstlü oturduğu evinin kapılarını InStyle Home’un Mart sayısı için açtı. İşte Yağmur Ünal Etiler'deki villası...

Aslı Enver, Murat Boz'un Yeniköy’deki villasına taşındı!

Ünlü popçu Murat Boz ile sürpriz bir aşka imza atan Aslı Enver sevgilisinin Yeniköy’deki villasına taşındı. Murat sevgilisi taşınmadan önce evinde yaklaşık 50 bin TL’lik tadilat yaptırdığı öğrenildi.

İbrahim Kutluay villası Haberi

İbrahim Kutluay villası

İbrahim Kutluay, yogacı sevgilisi Edwina Sponza için kesenin ağzını açtı. Demet Şener'le boşanma sonrası rahat bir nefes alan Kutluay, geçtiğimiz günlerde Sponza ile Yunanistan tatile gitmişti. Aşklarını gizli saklı yaşadıkları dönemde de sık sık Komşu'ya giden Sponza ile Kutluay, bu kez Yunanistan'ın gözde adası Mikonos'un yolunu tuttu. 

LÜKS VİLLADA İNZİVA…

Gözlerden uzak romantik anlar yaşayan ikili, otelde konaklamak yerine lüks bir villayı tercih etti. İbo'nun cebinden Ege manzaralı dubleks villa için de gecelik 3 bin euro (yaklaşık 20 bin lira) çıktığı ifade etti. Sosyetik yogacı ile dört gündür Mikonos'ta olan Kutluay ile Sponza'nın tatilini ise eski basketbolcunun paylaşımları ortaya çıkardı. Bu arada çift, aşklarını ilan etmeden önce de sık sık Mikonos'ta tatil yapıyordu..