18 / 04 / 2024

İbrahim Uslu kim

İbrahim Uslu kim

Deprem sonrasında Sapanca’nın yeniden yapılanması için özel çalışmalar yürüten Sapanca Belediye Başkanı İbrahim Uslu, son 2 ayda sadece ilçenin yolları için bile 2 trilyonluk yatırım gerçekleştirildiğini vurguladı...

RTÜK'ten uluslararası sosyal platformlara ofis açma çağrısı!

Dünyaca ünlü eğlence platformu Netflix'in Türkiye'de ofis açma kararı sonrasında; Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu, Türkiye'de faaliyet gösteren diğer platformlara ofis açması yönünde çağrıda bulundu.

Bina risk analizini kim yapar?

Kapıcı, bahçıvan veya güvenlik görevlisi çalıştıran apartmanlar 1 Ocak 2013'ten itibaren risk değerlendirmesi yapmakla yükümlü oluyor. Peki, bina risk analizini kim yapar?

Gözde Akpınar kim?

2008 yılında Filli Boya olarak bilinen Betek Boya ve Kimya Sanayi’nin Yönetim Kurulu Başkanı olan Gözde Akpınar kim? İşte genç iş kadını Gözde Akpınar'ın özgeçmişi...

Vasiyeti kim açar?

Medeni Kanun gereğince, mirasbırakan, vasiyetnameyle bir ya da birden çok vasiyeti yerine getirme görevlisi atayabiliyor. Peki, vasiyeti kim açar? Vasiyetname nasıl açılır? İşte vasiyetnameyi yerine getirme görevi..

İnşaat ruhsatını kim alır?

İnşaat ruhsatı, yapı ruhsatı, mücavir alanlar içerisinde ruhsata tâbi olan herhangi bir yapının inşaatına başlanabilmesi için belediyelerce düzenlenen izin olarak karşımıza çıkıyor. Peki, bu inşaat ruhsatını kim alır?

Salim Uslu: Çorum'da yol sorunu kalmayacak!

Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü ile AK Parti İlçe Başkanı Fatih Balcıoğlu, Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu'yu ziyaret etti. Ekrem Ünlü, "İlçemizin sorunları ve taleplerimiz sayenizde gerçekleşiyor" dedi

Eski Sapanca Belediye Başkanı beraat etti!

Sapanca Gölü'nün kenarında faaliyet gösteren beş yıldızlı otele usulsüz ruhsat verdikleri iddiasıyla yargılanan İbrahim Uslu ve 3 belediye görevlisi beraat etti. İşte dava sürecinde yaşananlar...

Ev satışında komisyonu kim öder?

Ev alım satım işlemlerinin bir emlakçı aracılığı ile yapılması sonucunda emlakçıya belli bir miktar komisyon ödeniyor. Peki, ev satışında komisyonu kim öder? Ev satışında ne kadar komisyon ödeniyor?

Ev satışında tapu masraflarını kim öder?

Ev, işyeri, arsa ve arazi gibi taşınmaz malların alım satım işlemleri için tapu dairesinde belli oranlarda harç ödemelerinin yapılması gerekiyor. Peki, ev satışında tapu masraflarını kim öder?

Ev satışında emlak vergisini kim öder?

Bir ev satın aldığınızı düşünelim. Taşınmaz malın mülkiyetini almanız ile birlikte birtakım vergisel sorumluluklarınız da başlıyor. Peki, ev satışında emlak vergisini kim öder? Vergi nasıl ödenir?

Dükkan stopaj vergisini kim öder?

Taşınmaz sermayeye konu olan mal ve hakları kiralayan Gelir Vergisi Kanununda sayılan kişi, kurum ve kuruluşlar stopaj ödemek zorunda oluyor.Peki dükkan stopaj vergisini kim öder?

Ayıplı maldan kim sorumludur?

Ayıplı malların niteliği ve ayıplı mallardan sorumluluğun kimde olduğu Yeni Tüketici Kanunu kapsamında düzenleniyor. Peki, ayıplı maldan kim sorumludur? Tüketicinin seçimlik hakları nelerdir? İşte yanıtı..

Apartman masraflarını kim öder?

Birden çok bağımsız bölümlerden oluşan yapılarda ödenmesi zorunlu olan ortak masraflar bulunuyor.Peki bu ortak masraflar nelerdir?Apartman masraflarını kim öder?işte apartman masraflarının ödenmesi..

İbrahim Uslu kim Haberi

İbrahim Uslu kim

19 Kasım Salı günü Özkum Tesislerinde gerçekleştirilen basın toplantısında açıklamalarda bulunan İbrahim Uslu, görevde oldukları süre zarfında ilçede gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Belediyenin yapmış olduğu yatırımlar ve teşvikler sayesinde bölge ekonomisindeki iyileşmeyi ve istihdam artışını vurgulayan İbrahim Uslu, yaptıkları çalışmalar sonrasında özellikle hizmet sektöründe Sapanca halkına büyük bir istihdam kapısının açıldığını vurguladı.

YAP İŞLET DEVRET SİSTEMİYLE EKONOMİYİ CANLANDIRDIK!

Yapılan turizm yatırımları ile Sapanca’nın turizm ve kongre merkezi haline geleceğine dikkat çeken Sapanca Belediye Başkanı İbrahim Uslu; “1999 yılında belediye başkanlığına seçildiğimiz zaman Sapanca’nın sadece %5’lik bir alt yapı sistemi oluşturulmuştu. Biz de ilk olarak Sapanca’nın altyapısını yüzde 90’lar seviyesinde tamamladık. Kanalizasyon sistemini sağlamlaştırmamızla birlikte yeniden suyumuzun içilebilir olmasını sağlamak için, dağlardaki kaynaklardan Sapanca’ya içme suyunu indirdik. Çalışmalarımızın birçoğu kendi imkânlarımızla...