28 / 03 / 2024

iç mekan tasarım yarışması

iç mekan tasarım yarışması

Koçtaş İç Mekan Tasarım Yarışması'nda birincilik ve kincilik ödülü İstanbul Teknik, üçüncülük ödülü İzmir Ekonomi Üniversitesi öğrencilerinin oldu...

Koçtaş'ta öğrenciler iç mekan tasarımlarıyla yarışacak!

Koçtaş 'İç Mekan Tasarım Yarışması' düzenliyor. Başvurular 5 Aralık'a kadar...

KOÇTAŞ İç Mekan Tasarım Yarışması’nın 3’üncüsü Başladı!

Koçtaş’ın İstanbul Teknik Üniversitesi işbirliğiyle bu yıl 3’üncü defa düzenlediği ‘Koçtaş İç Mekan Tasarım Yarışması’ başladı. Yarışmada öğrencilerden bu yıl, hayallerindeki ‘açık mutfağı’ tasarlamaları bekleniyor...

Athena Kozmetik İç Mimari Tasarım İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Athena Kozmetik İç Mimari Tasarım İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Fatma Bilan tarafından kuruldu.

Çarpıcı iç ve dış tasarımıyla yeni Kia Ceed HB! İşte 25 Mart 2022 Fiyat listesi!

Kia yeni Ceed HB modelinin mart ayına ilşikin fiyat listesini açıklandı. Peki çarpıcı iç ve dış tasarımıyla Kia Ceed HB modeli ne kadardan başlıyor? İşte Kia Cedd HB fiyatları...

Magna İç Mimarlık Ve Mekan Tasarım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Magna İç Mimarlık Ve Mekan Tasarım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da Ayşenur Kaydı ve Samet Kınık ortaklığında kuruldu.

İklim değişikliği ile mücadelede kentsel tasarım büyük önem taşıyor!

Yeditepe Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Bengi Korgavuş, kentsel tasarımın doğru yapılması ile iklim değişikliğinin yaratacağı zararlarının önüne geçilebileceğini dile getirdi. 

Mesa Dzynzone İç Mimari Tasarım Yarışması'na sponsor oldu!

İnşaat sektöründeki 52 yıllık deneyimiyle dikkat çeken Mesa, Dzynzone İç Mimari Tasarım Yarışması'na sponsor oldu.

Lms İç Mimarlık Mobilya Ve Tasarım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lms İç Mimarlık Mobilya Ve Tasarım Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'e 50 bin TL sermaye bedeli ile Enise Banu Bali tarafından kuruldu.

Mdc İç Mimari Tasarım Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Mdc İç Mimari Tasarım Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Büşra Üstün tarafından kuruldu.

Trabzon Ganita-Faroz Sahil Bandı Kentsel Tasarım Projesi için imzalar atıldı! 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin en büyük projelerinden biri olan Ganita-Faroz Sahil Bandı Düzenlemesi Kentsel Tasarım Projesi için imza töreni düzenlendi.

Yeşil Rapido - Nefes Alan Bir Dünya İçin Tasarım toplantısı 3 Mart'ta!

Yeşil Rapido - Nefes Alan Bir Dünya İçin Tasarım toplantısı 3 Mart 2021 tarihinde saat 18:30'da gerçekleştirilecek.

Yapı Tasarım Yarışması 2021'in kayıtları başladı!

Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası’nın (ÇEİS), çimentonun estetik ve yenilikçi kullanım alanlarını görünür kılmak amacıyla düzenlediği Yapı Tasarım Yarışması için kayıtlar başladı.

Türkiye Bina Deprem Yönetmeliği Kapsamında Yapılacak Tasarım Gözetimi ve Kontrolü Hizmetlerine Dair Tebliğde Değişiklik!

Türkiye Bina Deprem Yönetmeliği Kapsamında Yapılacak Tasarım Gözetimi ve Kontrolü Hizmetlerine Dair Tebliğde Değişiklik Yapılmasına İlişkin Tebliğ bugünkü 31371 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Besta Home İç Mekan Dekorasyon Tasarım İmalat Sanal Mağazacılık Hizmetleri Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Besta Home İç Mekan Dekorasyon Tasarım İmalat Sanal Mağazacılık Hizmetleri Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Kağırhane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mert Kaya tarafından kuruldu.

Meram 'Kentsel Tasarım Projeleri' için pilot bölge seçildi!

Konya'nın en gözde ilçesi Meram, 'Kentsel Tasarım Rehberleri Uygulama Projeleri' için pilot bölge seçildi.

iç mekan tasarım yarışması Haberi

iç mekan tasarım yarışması

Ev geliştirme perakendeciliğinin lider kuruluşu Koçtaş’ın İstanbul Teknik Üniversitesi işbirliğiyle bu yıl 3’üncü defa düzenlediği ‘Koçtaş İç Mekan Tasarım Yarışması’ sona erdi. Üniversitelerin mimarlık ve iç mimarlık bölümlerinde okuyan öğrencilerin yaratıcılıklarını ortaya koymalarına fırsat tanımak ve kişisel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen yarışmada ödüller, Koçtaş Genel Müdürü Alp Önder Özpamukçu’nun katıldığı bir törenle sahiplerine teslim edildi. Ödül töreninde konuşan Koçtaş Genel Müdürü Alp Önder Özpamukçu, “Koçtaş büyüme ve gelişmesini sürdürürken Türkiye ekonomisine ve gençlerin kişisel gelişimlerine katkı sağlama sorumluluğuyla hareket ediyor” dedi.


Koçtaş’ın İstanbul Teknik Üniversitesi işbirliğiyle bu yıl 3’üncü defa düzenlediği ‘Koçtaş İç Mekan Tasarım Yarışması’nın kazananları, ödüllerini İstanbul Teknik Üniversitesi’nin Taşkışla Kampüsü’nde gerçekleşen bir törenle teslim aldı. Törene Koçtaş Genel Müdürü Alp Önder Özpamukçu başta olmak üzere jüri...