29 / 03 / 2024

iç mimar Cihan Karalar

iç mimar Cihan Karalar

Mimar Cihan Karalar kimdir? Mimar Cihan Karalar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Cihan Karalar, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Cihan Karalar..

E İçmimar Mimarlık Mühendislik Kurumsal Hizmetler Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

E İçmimar Mimarlık Mühendislik Kurumsal Hizmetler Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Payzun tarafından kuruldu.

40 günde 40 bin TL’ye taş ev yaptı!

Trabzon Maçka’da 24 yaşındaki genç iç mimar, yaylada bulunan 100 yıllık olduğu bilinen taş evi 40 günde restore etti.

2020-2021 yıllarında istihdam eden mimar ve mühendislerin sayısı TBMM'de!

Bakanlığın 2020-2021 yıllarında istihdam ettiği mimar ve mühendisler meclis gündemine taşındı. MHP'li Kaşıkçı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Mimar Mustafa Çiçek, Bağdat Caddesi'nde 30 bin metrekarelik konut üretimine imza attı!

Genç yaşına rağmen mimari ve iç mimarı çalışmalarında başarılı işlere imza atan, Mustafa Çiçek projeleriyle günümüz konut ihtiyaçlarına cevap veriyor.

İç Mimar Ahmet Güneş'e 'En İyi İç Mimar' ödülü!

Ünlü İç Mimar Ahmet Güneş, 1.Zirve ve Kariyer Ödül Töreni’nde Türkiye’nin En İyi İç Mimarı Ödülünü aldı.

İç Mimar Mahmut Çöloğlu, ABD merkezli yapı marketi kuruyor! 

İç Mimar Mahmut Çöloğlu, ABD'de 4 depoya ve 12 dağıtım merkezine sahip yapı marketi kuruyor...

İç Mimar Zeynep Fadıllıoğlu corona virüse yakalandı!

Koronavirüs şimdi de sosyeteye sıçradı. Ünlü iç mimar Zeynep Fadıllıoğlu'nın corona virüse yakalandığı belirtildi.

Architect World Turkey 23 Ekim'de kapılarını açıyor!

Türk mimar, iç mimar, tasarımcı ve diğer yapı uzmanlarını bir araya getirecek  Architect World Fuarı, İstanbul'da 23 Ekim tarihinde gerçekleşecek...

Hayati İnanç:Tac Mahal'i Mimar Sinan'ın iki çırağı yaptı!

Esenler'de gerçekleşen “Gençler Tarihiyle Buluşuyor” adlı programda konuşan Yazar Hayati İnanç, Hindistan’daki Tac Mahal’i Mimar Sinan’ın iki çırağının yaptığını, yani bu eserin aslında Osmanlı'nın eseri olduğunu ifade etti...

İç mimar Şafak Çak'tan Radamel Falcao açıklaması!

Türk iç mimar Şafak Çak sosyal medya hesabından Galatasaray taraftarı merakla transfer haberini beklediği Radamel Falcao ile ilgili paylaşımda bulundu...

İç Mimar Eda Tahmaz’dan farklı salon tipleri için dekorasyon önerileri!

EDDA Mimarlık Kurucusu İç Mimar Eda Tahmaz, yaşam alanlarını yenilemek isteyen ev sahipleri için dikdörtgen, L veya kare gibi farklı plan şemalarına sahip olan salon tiplerinde dikkat edilmesi gereken dekorasyon fikirlerini anlattı.

İç Mimar Efe Kağan Hızar’dan kalp krizini heykele dönüştüren tasarım!

Studio Vertebra’nın kurucu ortağı İç Mimar Efe Kağan Hızar, olayları, fikirleri, kavramları, kent mekânlarını ve binaları kavramsal grafik partisyonlar ve müzikal besteler aracılığıyla, yeniden yapılandırıyor. 

Alara Koçibey Dubai’de mağaza açacak!

‘Three Moms’ markasıyla hedef büyüten iç mimar Alara Koçibey ile yakın dostları modacı Tuvana Büyükçınar ve Emine Kütük Dubai'de mağaza açmaya hazırlanıyor.

iç mimar Cihan Karalar Haberi

iç mimar Cihan Karalar

Cihan Karalar kimdir?

1985 Yılında Kurulan Fikret Karalar İç Mimari Tasarım,Aile şirketimde Çalışmakta olan İç Mimar Cihan Karalar özgeçmişini şu şekilde anlatıyor:


"23.09.1985 Yılın'da İstanbul, Üsküdarda başladı hikayem.Çocukluğumda çok hareketli ve meraklıymışım karıştırmadık kurcalamadık birşey kalmazmış.Yetenekliymişim,Önce bozar sonra tamir edermişim. 


6 yaşım'da okula başladım.İlk-Orta-Lise Derken bulduk kendimizi üniversitede.4 yıllık Kocaeli Güzel Sanatlar Fakültesini Bitirdikten sonra kala kaldık hayatın gerçekleriyle. Haksızlık bu, okulda bunu öğretmediler. 


Babam 40 yıllık sanatkar ve Firma yöneticisidir.


1985 Yılında Kurulan Fikret Karalar İç Mimari Tasarım,Aile şirketimde...