29 / 03 / 2024

iç mimarlık ve dekorasyon

iç mimarlık ve dekorasyon

Bilişim Eğitim Merkezi, 2011-2012 eğitim yılı İç Mimarlık ve Dekorasyon Bölümü Mezunlarına özel bir tören düzenliyor.

Onurevim İnşaat Mimarlık Ve Dekorasyon Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Onurevim İnşaat Mimarlık Ve Dekorasyon Ticaret Sanayi Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cüneyt Çiftçi tarafından kuruldu.

1113 Design Studio İç Mimarlık Ve Tasarım Anonim Şirketi kuruldu!

1113 Design Studio İç Mimarlık Ve Tasarım Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bukle Can ve Ufuk Can ortaklığında kuruldu.

3md İç Mimarlık Ve Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

3md İç Mimarlık Ve Yapı İnşaat Limited Şirketi Sancaktepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Murat Albayrak tarafından kuruldu.

Dem Duran Mimarlık Ve İç Mimarlık İnşaat Limited Şirketi Kuruldu!

Dem Duran Mimarlık Ve İç Mimarlık İnşaat Limited Şirketi Sultangazi’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Davut Ekinci ve Muhammed Fatih Duran ortaklığında kuruldu.

Ardem İç Mimarlık Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ardem İç Mimarlık Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nurcan Karpek tarafından kuruldu.

Anser Mimarlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anser Mimarlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Anastasııa Sergıcı tarafından kuruldu.

Mimarlık ve inşaat sektöründe yapay zeka devrimi!

Mimarlık ve inşaat sektörü, yapay zeka ile beraber teknolojik gelişmelerin getirdiği değişim rüzgarlarına kapıldı. Sektörün her aşamasında yer alan yapay zeka, projelerin planlanmasından, inşasında kadar büyük rol oynuyor.

Devel Mimarlık Ve İç Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu! 

Devel Mimarlık Ve İç Mimarlık Anonim Şirketi Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Can Atalayer tarafından kuruldu.

Bi Design İç Mimarlık Ve Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Bi Design İç Mimarlık Ve Dekorasyon Limited Şirketi Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Gayretli Mimarlar Mimarlık Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Gayretli Mimarlar Mimarlık Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Nur Gayretli tarafından kuruldu.

Msa Reklam İç Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Msa Reklam İç Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nilgün Güreller tarafından kuruldu.

Ekg Grup Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekg Grup Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Küçükertan ve Kadriye Karaboğa ortaklığında kuruldu.

Kc Group Mimarlık Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Kc Group Mimarlık Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Çelik tarafından kuruldu.

iç mimarlık ve dekorasyon Haberi

iç mimarlık ve dekorasyon

Bilişim sektörünün öncülerinden olan Bilişim Eğitim Merkezi, kaliteli eğitim konusunda yazılımların her zaman en güncel versiyonlarını ve en son teknolojiyi kullanırken, Autodesk, Adobe, Microsoft, Cisco, Sta4-CAD Yetkili Eğitim Merkezi olarak eğitiminizi sertifika ile destekliyor.


Mesleki anlamda kendini ilerletmek isteyen, kariyerini, hayallerini, hedeflerini ertelemek istemeyen tüm gençler için Bilişim Eğitim Merkezi, her zaman “Öğretme Garantisi”nden yola çıkarak, alınan eğitimi tekrar edebilme olanağı sağlıyor. 


İç mimarlık ve dekorasyon gibi diğer akademik programlarda da kursiyerlerine meslek edindirmeye yönelik eğitimler veren Bilişim Eğitim Merkezi, tecrübeli eğitim kadrosuyla da öne çıkıyor.


İki dönemden oluşan eğitimlerini başarıyla tamamlayan İç Mimarlık ve Dekorasyon Bölümü mezunları, 20 Eylül’de Bakırköy şubemizde düzenlenecek mezuniyet töreninde eğitim sertifikalarını alarak iş dünyasına adım atmış...