26 / 04 / 2024

içdaş çevre projesi

içdaş çevre projesi

İÇDAŞ tarafından liman bölgesini de içine alan alanda başlatılan ve trol avcılarının tepkisine neden olan biyoçeşitlilik projesi kısa sürede sürpriz sonuçlar vermeye başladı. Marmara'da görülmeyen Caretta Caretta’lar geri döndü...

Akyol İnşaat, Aktown projesi için düğmeye bastı!

Akyol İnşaat, Yalova’da Aktown projesi ile bir ilke imza atıyor. Aktown, ekonomik büyümenin merkezi Yalova’da yepyeni bir dönem başlatmak için hayata geçiriliyor.

Adıyaman'da Yerinde Dönüşüm Projesi'ne başvuru sayısı 20 bini geçti!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği Adıyaman'da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından hayata geçirilen "Yerinde Dönüşüm Projesi"ne başvuru sayısı 20 bin 640 olarak açıklandı.

Askıda konut projesi ne? Ev sahibi ve kiracı kavgasında yeni boyut!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, ev sahipleri ve kiracılar arasında yaşanan çatışmalara çözüm olarak vatandaşın sunduğu askıda konut projesini değerlendirdi. Peki askıda konut projesi nedir? İşte Kireçci'nin o değerlendirmesi...

Elazığ'da yerinde dönüşüm diyen depremzedeler konut inşaatlarına başladı!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen depremlerden etkilenen Elazığ'da Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının "Yerinde Dönüşüm Projesi"ne başvuru yapanlar devletin sağladığı hibe ve kredi desteğiyle kendi konutlarını yapıyor.

Türkiye Hazır Beton Birliği “THBB Çevre Ödülleri” kapsamında 12 şirkete ödül verdi!

Türkiye Hazır Beton Birliği'nin (THBB) üyesi olan şirketlerin çevreye uyumlu üretim yapmalarını teşvik etmek amacıyla hayata geçirdiği “THBB Çevre Ödülleri” 12 şirkete verildi.

Malatya Çarşı Projesi resmen başladı! İşte 220 dönümlük dev projede son durum!

Malatya'da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı iş birliğiyle Çarşı Projesi kapsamında ihale işlemlerinin tamamlanarak, çalışmalara başlandığı kaydedildi.

Hatay'da, Yerinde Dönüşüm Projesi'ne başvuru 108 bini geçti!

Kahramanmaraş merkezli olarak 6 Şubat tarihinde gerçekleşen depremlerden en çok etkilenen şehirler arasında yer alan Hatay'da Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından başlatılan Yerinde Dönüşüm Projesi'ne 108 binden fazla başvuru geldi.

Denize sıfır, villa imarlı Boğaziçi Arsa Lapseki projesi satışta! Bu haftaya özel yüzde 5 indirim fırsatı!

Boğaziçi Arsa Çanakkale Lapseki projesi satışa çıktı. Bu haftaya özel satışlarda yüzde 5 indirim uygulanacak. Peki, Boğaziçi Arsa Lapseki projesi ne kadar, kaç TL?

Hatay'da depremzedeler için inşa edilen kalıcı konutların 4 blokunun kaba inşaatı tamamlandı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihindeki depremlerden etkilenen Hatay'da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresince (TOKİ) Altınözü ilçesinde yapılan kalıcı konutlardan 4 blokun kaba inşaatları tamamlandı.

TOKİ yeni projesi için start verdi! Tekirdağ'a 400 yeni konut geliyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Tekirdağ projesi için düğmeye bastı. Projede 400 adet konut yer alacak...

TOKİ Ankara projesi için düğmeye bastı! O ilçeye 100'ün üzerinde yeni konut geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Ankara projesi için düğmeye bastı. İşte TOKİ'nin Ankara projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ İstanbul projesi için start verdi! İstanbul'a 129 yeni konut geliyor! İstanbullulara büyük müjde!

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, İstanbul projesi için düğmeye bastı. İşte TOKİ'nin İstanbul projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

Sur Yapı İstanbul'da iki projesi için ön talep topluyor!

İstanbul'da yeni konut projelerini hayata geçiren Sur Yapı, Sancaktepe ve Ümraniye Projeleri için ön talep toplamaya başladı.

içdaş çevre projesi Haberi

içdaş çevre projesi


İÇDAŞ tarafından liman bölgesini de içine alan alanda başlatılan ve trol avcılarının tepkisine neden olan biyoçeşitlilik projesi kısa sürede sürpriz sonuçlar vermeye başladı


Çanakkale’nin Biga ilçesinde çelik ve enerji üretimini sürdüren İÇDAŞ’ın doğal yaşamı destekleme projeleri sonuçlarını hızlı vermeye başladı. Denizdeki ekosistemin onarılması ile uzun yıllardan beri Marmara'da görülmeyen Caretta Caretta’lar tekrar yaşam alanlarına geri döndükleri görüldü. 


28 Şubat 2014 günü İÇDAŞ tesislerinin bulunduğu sahilde Caretta Caretta tespit edildi. Tek başına görülen ve yardıma ihtiyacı olabileceği düşüncesi ile deniz kaplumbağası İÇDAŞ dalgıçlarınca karaya çıkarıldı. İÇDAŞ Çevre Müdürlüğü tarafından koruma altına alındı.


Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Deniz Kaplumbağaları Uygulama ve Araştırma Merkezi’nden Prof. Şükran Yalçın Özdilek tarafından ilk kontrolleri yapılan Caretta Caretta sağlık kontrolünden geçirildi. Sevimli deniz kaplumbağasının kontrollerinin tamamlanmasının ardından “markalama” yapılarak...