08 / 05 / 2024

ıcıova

ıcıova

Evinizin mevcut dekorasyonu içinde fitness cihazının duruşunu görmek, kendi zevkinize göre yerleştirmek isterseniz bir tasarım programı geliştirildi.

Ova Kule'de lansmana özel yüzde 10 indirim!

Ankara’nın yeni gelişim bölgelerinden Keçiören Ovacık'ta inşa edilmeye başlanan Ova Kule projesi yarın görücüye çıkacak. 

Ova Arıtım Proje Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Yıldıztepe Şubesi açıldı!

Ova Arıtım Proje Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Yıldıztepe Şubesi 5 bin TL sermaye ile 29 Haziran 2015 tarihinde Bağcılar'da açıldı.

TOKİ Düzce Gümüşova başvuruları için bugün son!

TOKİ Düzce Gümüşova başvuruları için bugün son gün. Toplamda 161 adet konutun satışa sunulduğu projede başvuru işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülüyor.

TOKİ Düzce Gümüşova Belediye projesi başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Düzce Gümüşova Belediye projesi başvuruları bugün başlıyor. Başvuru ve satış işlemlerini T.C. Ziraat Bankası A.Ş'nin yürüteceği projede 161 adet konut satışa sunuluyor.

TOKİ Düzce Gümüşova Belediye projesi son başvuru günü!

TOKİ Düzce Gümüşova Belediye projesinde başvuru ve satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek. İşte TOKİ Düzce Gümüşova Belediye projesi son başvuru günü...

Düzce Gümüşova Belediye projesi TOKİ başvuru!

TOKİ Düzce Gümüşova Belediye projesinde konutların başvuru ve satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek. İşte Düzce Gümüşova Belediye projesi TOKİ başvuru detayları...

TOKİ Düzce Gümüşova Belediye projesi başvuru 2015!

TOKİ Düzce Gümüşova Belediye projesinde başvuru ve satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek. İşte TOKİ Düzce Gümüşova Belediye projesi başvuru 2015 detayları...

Ova Arıtım Proje ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Yüzyıl Şubesi açıldı!

Ova Arıtım Proje ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Yüzyıl Şubesi, Orhan Gümüş Şube Müdürlüğü'nde 5 bin TL'lik sermaye ile 11 Aralık'ta Bağcılar, Yüzyıl'da kuruldu.

Ova Arıtım Proje ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar 1 Şubesi açıldı!

Ova Arıtım Proje ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar 1 Şubesi, Orhan Gümüş Şube Müdürlüğü'nde 5 bin TL'lik sermaye ile 18 Haziran'da kuruldu.

Folkart Towers, yılbaşında unutulmayacak görsel şova imza attı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlediği yılbaşı etkinliğinde ünlü şarkıcı Teoman sahne alırken, havai fişek ve ışık gösterileri de yapıldı. Folkart Towers, yılbaşında unutulmayacak görsel şova imza attı.

Life Fitness Icıova dekoratif çözümler sunuyor!

Evinizin mevcut dekorasyonu içinde fitness cihazının duruşunu görmek, kendi zevkinize göre yerleştirmek isterseniz bir tasarım programı geliştirildi.

İzmir Balçova'da 7.5 milyon TL'ye oto yıkama yeri!

T.C. İzmir 12. Sulh Hukuk Mahkemesi, İzmir ili Balçova ilçesi İnciraltı mahallesi Ilıca mevkiindeki oto ve halı yıkama yerlerini 7 milyon 500 bin TL'den satışa çıkardı. Satış, 07 Ağustos 2012 Salı günü 15:30-15:40 saatleri arasında yapılacak

Hayati Yazıcı: AKM'yi yeniden inşa edeceğiz!

Devlet Bakanı Hayati Yazıcı, Taksim'de trafiği yer altına almayı öngördüklerini kaydederken tartışmaların odağına oturan Atatürk Kültür Merkezi'nin (AKM) yeniden inşasının hayalini kurduklarını bildirdi

ıcıova Haberi

ıcıova


Evinizin mevcut dekorasyonu içinde fitness cihazının duruşunu görmek, kendi zevkinize göre yerleştirmek isterseniz bir tasarım programı geliştirildi. www.lifefitness.icovia.com adresinden online kullanılan bu program internet kullanan herkese açık ve ücretsiz. Tek yapmanız gereken cihazınızı seçip;  salon, yatak odası ya da nereyi isterseniz cihazınızı yerleştirmek. Program cihazın yanı sıra ev eşyalarını da destekliyor, tüm eşyaların ve cihazın istenen yere taşınmasına olanak veriyor.  Kapının yanında mı, pencerenin önünde mi, yatağın arkasında mı çalışmak istediğinize www.lifefitness.icovia.com adresinden karar verebilirsiniz. Ayrıntılı bilgi için: EKS Dış Ticaret LTD. ŞTİ. Tel: (212) 213 36...