29 / 03 / 2024

Iconova Gaziantep satış ofisi

Iconova Gaziantep satış ofisi

Gaziantep Iconova Evleri ödeme koşulları kapsamında yüzde 1 peşinatla ödemeler yapılıyor. Iconova Gaziantep fiyatları 897 bin TL'den başlıyor...

Vakıf GYO, Iconova Gaziantep'te hasılat paylaşımı sözleşmesi imzaladı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Iconova Gaziantep projesinde mülkiyet edinme gayesi olmaksızın yatırım yapılması amacıyla, 3 yıl süreli hasılat paylaşımlı ortak girişim sözleşmesi imzaladı.

Iconova Gaziantep fiyatları ne kadar?

570 adet daire ile 23 ticari birimden meydana gelen Iconova Gaziantep'te dairelerin 2018 yılının Haziran ayında teslim edilmesi planlanıyor. Peki, Iconova Gaziantep fiyatları ne kadar?

Iconova Gaziantep daire fiyatları! İşte tam liste!

Gaziantep Şehitkamil'de inşa edilen Iconova projesi Şireci Grup ve Acarsan Holding ortaklığıyla hayata geçiriliyor.  Proje "İyisi mi, Siz ICONOVA'ya gelin..." sloganıyla basına tanıtılıyor. İşte Iconova Gaziantep daire fiyatları! İşte tam liste...

Iconova Gaziantep ev fiyat listesi 2017!

Iconova Gaziantep ev fiyat listesi 2017 haberimizde yer alıyor. Şireci Grup ve Acarsan Holding ortaklığıyla inşa edilen projede 23 ticari birim ile 570 konut bulunuyor. 

Şireci-Acarsan Iconova 2017 satış fiyatları ne kadar?

Daire teslimleri 2018 yılının Haziran ayında gerçekleşecek olan Iconova Gaziantep projesi Gaziantep Şehitkamil'de yükseliyor..

Iconova Gaziantep Evleri fiyatları!

Iconova Gaziantep Evleri fiyatları 837 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede konutların yanı sıra 23 adet ticari birim de bulunuyor...

14 soruda Iconova Gaziantep projesi! 

Iconova Gaziantep projesi Şireci Grup ve Acarsan Holding tarafından Gaziantep Şehitkamil'de inşa ediliyor. İşte 14 soruda Iconova Gaziantep projesi...

Iconova Gaziantep örnek daire!

Iconova Gaziantep projesinde daire fiyatları 837 bin TL'den başlıyor. Geniş ailelere yönelik tasarlanan projede 3+1'den 8+1'e kadar tüm daire tipleri yer alıyor. İşte Iconova Gaziantep örnek daire görselleri..

Iconova Gaziantep nerede?

Dairelerin ve dükkanların yer aldığı Iconova Gaziantep projesinde daire fiyatları 837 bin TL'den başlıyor. Şehitkamil'de yer alan Iconova Gaziantep nerede?

Iconova Gaziantep proje fiyatları!

Iconova Gaziantep proje fiyatları 837 bin TL'den başlıyor. Iconova Gaziantep projesi yedi kule olarak inşa ediliyor...

Gaziantep Iconova Kasım ayı fiyatları 2017!

Yüzde 60'a yakın daire satışlarının tamamlandığı Iconova Gaziantep projesinde daire teslimlerinin 2018 yılı Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor...

Iconova Gaziantep Konutları fiyatlar!

Iconova Gaziantep Konutları fiyatlar doğrultusunda projede daireler 837 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Proje

Iconova Gaziantep konut teslimleri!

Iconova Gaziantep projesinde 3+1'den, 8+1'e kadar daire tiplerine yer veriliyor. Iconova Gaziantep konut teslimleri ne zaman?

Iconova Gaziantep satış ofisi Haberi

Iconova Gaziantep satış ofisi


Iconova Evleri projesi, Gaziantep Şehitkamil'de Şireci Grup ve Acarsan Holding işbirliğiyle inşa ediliyor. Iconova Evleri Gaziantep projesi 24 ve 42 katlı yedi kule olarak tasarlandı.


Gaziantep Iconova Evleri ödeme koşulları kapsamında yüzde 1 peşinat ödemesinden sonra, aylık taksit ödemeleri Temmuz 2017'de başlıyor.


Iconova Evleri Gaziantep projesinde büyüklükleri 193 metrekare ile 1000 metrekare arasında değişen 3+1'den 8+1'e kadar konut tipleri bulunuyor.


Iconova Evleri Gaziantep projesinde daire fiyatları 897 bin TL'den başlıyor. Gaziantep Iconova Evleri projesi 570 konut ve 23 ticari üniteden oluşuyor.


Iconova Evleri'nde yüzme havuzu, sauna, fitness, çocuk oyun alanları, spor alanları, kapalı otopark gibi sosyal donatılar yer alıyor. Iconova Evleri'nde teslimler bu yıl sonunda gerçekleştiriliyor.



Telefon : 444 7 127

Web : http://iconova.com.tr/

Gülcihan...