25 / 04 / 2024

icra haberleri istanbul

icra haberleri istanbul

İstanbul İli Beylikdüzü İlçesi'nde yer alan arsanın toplam bedeli 1 milyon 132 bin 725 TL olarak belirlendi. Arsanın satışı Büyükçekmece 2.İcra Dairesi tarafından yapılacak.

Üsküdar'da satılık bina: 1 milyon 400 bin TL!

İstanbul İli Üsküdar İlçesi'nde yer alan binanın toplam bedeli 1 milyon 400 bin lira olarak belirlendi. Binanın satışı İstanbul Anadolu 10.İcra Dairesi tarafından yapılacak.

İstanbul'da 1 milyon 565 bin 520 TL'ye satılık arsa!

İstanbul İli Tuzla İlçesi'nde yer alan arsanın toplam bedeli 1 milyon 565 bin 520 TL olarak belirlendi. Arsanın satışı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından yapılacak.

Beykoz'da satılık iş merkezi: 8 milyon 400 bin TL!

İstanbul İli Beykoz İlçesi'nde yer alan iş merkezinin toplam bedeli 8 milyon 400 bin TL olarak belirlendi. İş merkezinin satışı Beykoz İcra Dairesi tarafından yapılacak.

İstanbul'da satılık villa: 2 milyon 750 bin TL!

İstanbul İli Beykoz İlçesi'nde yer alan villanın toplam bedeli 2 milyon 750 bin TL olarak belirlendi. Villanın satışı 5 Ağustos 2014 günü Beykoz İcra Dairesi tarafından yapılacak.

Üsküdar'da satılık apartman: 1 milyon 750 bin TL!

İstanbul İli Üsküdar İlçesi'nde yer alan apartmanın toplam bedeli 1 milyon 750 bin TL olarak belirlendi. Apartmanın satışı İstanbul Anadolu 7.İcra Dairesi tarafından yapılacak.

İstanbul'da satılık bina: 2 milyon 683 bin 351 TL!

İstanbul İli Bayramapa İlçesi'nde yer alan binanın toplam bedeli 2 milyon 683 bin 351 TL olarak belirlendi. Binanın satışı İstanbul 10.İcra Dairesi tarafından gerçekleşecek.

Mardan Palace'da 10 milyon dolarlıklık tadilat!

Son bir yıldır icra haberleri ile gündeme gelen Türkiye'nin en lüks otellerinin başında gelen Mardan Palace'da tadilat çalışmaları devam ediyor.

Arap yatırımcılar makul fiyatlı konut edinmek için icra ihalelerini takip ediyor!

Mütekabiliyet Yasası ile gayrimenkul sektörüne ilgisini artıran yabancı yatırımcılar, henüz makul fiyatlı konut edinmek amacıyla icra ihalelerine akın ediyor. En fazla alaka ise Arap coğrafyasından geliyor...

Black Box İstanbul, Haziran'da açılıyor!

UNIQ İstanbul kompleksi içerisinde yer alacak Black Box Istanbul, Haziran'da açılıyor. Lansmanlardan moda şovlarına konserlere kadar birçok etkinliğin bulunacağı Black Box Istanbul, 5 bin 800 kişi kapasiteli tasarlandı

Black Box İstanbul Maslak nerede?

Maslak'ta konumlanan UNIQ Istanbul kompleksi içerisinde yer alan Black Box İstanbul'a metro, otobüs ve minibüs hatları ile ulaşım mümkün. Black Box İstanbul, bu yılın Haziran ayında açılacak

Vodafone İstanbul Yarı Maratonu 27 Nisan'da!

Hilton Istanbul Bomonti Hotel' de düzenlenen toplantıda açıklama yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ, Vodafone İstanbul Yarı Maratonu' nun ilk kez düzenleneceğini hatırlattı...

Borajet, İstanbul’dan Sinop’a ilk uçuşunu gerçekleştirdi!

BORAJET Havayolları, İstanbul’dan Sinop’a olan ilk uçuşunu gerçekleştirdi. Sabiha Gökçen Havalimanı ile Sinop Havalimanı arasında gerçekleştirilen ve yoğun ilgi gören ilk sefer başarılı şekilde icra edildi.

Fraser Place Anthill İstanbul , Türkiye’nin Önde Gelen Daire Konseptli Oteli ödülüne aday!

Fraser Place Anthill Istanbul, World Travel Awards’ ın Dünya Seyahat Ödülleri tarafından verilen “ Türkiye’ nin Önde Gelen Daire Konseptli Oteli ” ödülüne aday olarak seçildi...

Rings İstanbul'dan faizsiz 60 ay taksit! 1+1'ler 334 Bin 250!

Rings istanbul projesi alıcılarına 1.700 liradan başlayan taksit fırsatı veriyor. Hemen teslim edilen projenin ödeme planı kapsamında 60 aya kadar vade farksız taksit yapılıyor.

Yargıtaydan verilen icra ve iflas kararları yönetmeliği!

Yargıtaydan verilen icra ve iflas işlerine ait kararların yayımlanmasına dair yönetmelik 12 Nisan 2014 tarihinde 28970 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte yönetmelik kapsamında yer alan esaslar...

İstanbul Shopping Fest ile tüm İstanbul'u alışveriş aşkı saracak!

Bu sene 4.’sü düzenlenecek İstanbul Shopping Fest (İSF) İstanbul’u tam anlamıyla açık hava karnavalına dönüştürecek. İstanbul Shopping Fest ile tüm istanbul'u alışveriş aşkı saracak.

Teknik Yapı Concord İstanbul'un yüzde 52'si satıldı!

Teknik Yapı, Fikirtepe'de hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projesi Concord İstanbul'un yüzde 52'sini 10 günde sattı. Fikirtepe'de ruhsat işlemlerini tamamlayıp satışa çıkan ilk projelerden olan Concord istanbul'un ilk etabında 622 daire yer alıyor.

Concord İstanbul'un yarısı 10 günde satıldı!

TEKNİK Yapı, Fikirtepe'de hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projesi Concord İstanbul'un yüzde 52'sini 10 günde sattı. Fikirtepe'de ruhsat işlemlerini tamamlayıp satışa çıkan ilk projelerden olan Concord istanbul'un ilk etabında 622 daire yer alıyor...

Concord İstanbul'un 10 günde yüzde 52'si satıldı!

Teknik Yapı tarafından kentsel dönüşüm bölgesi Fikirtepe'de yapılan Concord istanbul; ruhsat ve tüm izinleri alınarak satışa çıkan ilk proje unvanını taşırken, projenin yüzde 52'si 10 günde satıldı...

icra haberleri istanbul Haberi

icra haberleri istanbul
İstanbul İli Beylikdüzü İlçesi'nde yer alan arsanın toplam bedeli 1 milyon 132 bin 725 TL olarak belirlendi. Arsanın satışı açık arttırma suretiyle  5 Ağustos 2014 günü saat 14:15'de Büyükçekmece 2.İcra dairesi tarafından yapılacak.


İlanın detayları için