28 / 03 / 2024

Ideal Standard Sinpaş Yapı ve Sinpaş GYO tanıtım

Ideal Standard Sinpaş Yapı ve Sinpaş GYO tanıtım

Dünya markası Ideal Standard, gayrimenkul sektörünün önde gelen firmalarından Sinpaş Yapı ve Sinpaş GYO çalışanları ile “Happy Hours 2016” etkinliği kapsamında bir araya geldi. Ideal Standard öncü teknolojilerini ve yeni ürünleri tanıttı.

Ideal Standard sessiz gömme rezervuarları ile banyodaki yerini alıyor!

Ideal Standard, geliştirdiği yeni teknolojilerle çevreye duyarlı çözümler üretmeye devam ediyor. Geliştirdiği ürünlerle sektöre liderlik eden Ideal Standard, fısıltıdan bile daha az ses şiddetine sahip gömme rezervuarları ile banyolardaki yerini alıyor.

Ideal Standard Connect Air serisine Alman Tasarım Konseyi’nden ödül!

200 yıllık köklü bir geçmişe sahip dünyanın lider banyo ürünleri markası Ideal Standard, Connect Air serisiyle German Design Award Special 2017’ye layık görüldü.

İşte 2017 banyo trendleri!

Ideal Standard’ın tasarımcısı Robien Levien, 2017 yılı banyo trendlerini açıkladı. Bu yıl banyolarda doğal, teknolojik ve tasarruflu tasarımlar ön plana çıkıyor. İşte 2017 banyo trendleri..

Ideal Standard şimdi de Alanya’da!

Ideal Standard, kişiye özel banyolar için sunduğu yenilikçi tasarımlarını Alanya’daki yeni satış noktası NY Yılmazlar ile tüketicilerin beğenisine sunuyor.

Ideal Standard, İzmir’de 5. satış noktasını açtı!

200 yıllık köklü geçmişe sahip, lider banyo ürünleri markası Ideal Standard, satış noktalarına bir yenisini daha ekledi. Ideal Standard, İzmir’de açtığı 5. satış noktasıyla tasarım ve fonksiyonelliği ile ön plana çıkan ürün gamını tüketicilerin beğenisine sunuyor.

Ideal Standard’dan Dubai'ye Banyo Tasarım Merkezi!

Dünya devi Ideal Standard, banyo ve mutfak armatürlerinden seramik ürünlere, banyo mobilyasından akrilik ürünlere varıncaya kadar yüzlerce ürünü kullanıcıların beğenisine sunduğu “Banyo Tasarım Merkezi”ni Dubai’de açtı.

Skyland İstanbul projesinin tercihi Ideal Standard oldu!

Dünyanın lider banyo markası Ideal Standard, Türkiye’nin en gözde yapılarında yer almaya devam ediyor.

Ideal Standard Aquablade ödül kazandı!

Ideal Standard’ın klozet sifonunda devrim yaratan teknolojisi Aquablade, Build It Award 2016’da ‘’En Üstün Yıkama Performansına Sahip Ürün’’ seçildi.

Ofton İnşaat Elysium projelerinde Ideal Standard’ı tercih etti!

Dünyanın lider banyo markası Ideal Standard, Türkiye’nin en gözde inşaat projelerinin banyolarında yer almaya devam ediyor. Ofton İnşaat’ın İstanbul ve Bodrum’da hayata geçirdiği Elysium markalı dört projesinin banyolarında Ideal Standard imzası var.

Ideal Standard, Kayseri ve İzmir'de 2 şube açtı!

200 yıllık geçmişe sahip, banyo çözümlerinde dünyanın lider markası Ideal Standard; Türkiye’nin her bölgesinde açtığı yeni satış noktaları ile büyümesine devam ediyor.

Ideal Standard, güven ve destek mesajı verdi!

Dünyanın lider banyo ürünleri firması Ideal Standard International, Türkiye'deki ortağı ECE Holding aracılığı ile güven ve destek mesajı verdi.

Ideal Standard Vito Banyo Dolapları ile estetik ve fonksiyonellik birleşiyor!

Dünya markası Ideal Standard, modern çizgileri içeren yalın tasarıma sahip Vito Banyo Dolapları ile banyolarda estetikle fonksiyonelliği birleştiriyor.

Ideal Standard, Active Serisi ile banyolarda fark yaratıyor!

Dünya markası Ideal Standard, tasarım ve şıklık kavramlarını mükemmel bir denge ile yorumlayarak hayata geçirdiği Active Serisi ile günümüz banyolarını kolay bir dokunuşla göz alıcı bir yaşam alanına dönüştürüyor.

Ideal Standard Sinpaş Yapı ve Sinpaş GYO tanıtım Haberi

Ideal Standard Sinpaş Yapı ve Sinpaş GYO tanıtım

Dünya markası Ideal Standard, gayrimenkul sektörünün önde gelen firmalarından Sinpaş Yapı ve Sinpaş GYO çalışanları ile “Happy Hours 2016” etkinliği kapsamında bir araya geldi. Point Otel'de gerçekleşen organizasyonda, Ideal Standard Satış Müdürü Ahmet Turan Karaca tarafından Ideal Standard’ın dünyada öncü olduğu teknolojilerinin yanı sıra tasarımıyla göz dolduran yeni ürünleri de tanıtıldı.


Ideal Standard, Happy Hours 2016 kapsamında 17 Mart 2016 tarihinde gerçekleştirdiği etkinlikte Sinpaş Yapı ve Sinpaş GYO’nun yöneticilerini ve mimarlarını ağırladı. 


Sürekli gelişen banyo trendlerine yepyeni bir soluk getiren Ideal Standard, dünyada öncülük ettiği teknolojilerin ve yeni ürünlerin tanıtıldığı organizasyonda banyo ve mutfak armatürlerinden vitrifiye seramik ürünlerine, duş sistemlerinden gömme rezervuar sistemlerine, banyo mobilyasından akrilik ürünlere kadar sunduğu banyo çözümleri ile sektöre getirdikleri yenilikleri konuklarıyla paylaştı. 


Türkiye’nin en önemli gayrimenkul firmalarından...