25 / 04 / 2024

Ideal Standard’dan Dubai'ye Banyo Tasarım Merkezi!

Ideal Standard’dan Dubai'ye Banyo Tasarım Merkezi!

Dünya devi Ideal Standard, banyo ve mutfak armatürlerinden seramik ürünlere, banyo mobilyasından akrilik ürünlere varıncaya kadar yüzlerce ürünü kullanıcıların beğenisine sunduğu “Banyo Tasarım Merkezi”ni Dubai’de açtı.



Ideal Standard’dan “Banyo Tasarım Merkezi”   


Dünya devi Ideal Standard, banyo ve mutfak armatürlerinden seramik ürünlere, banyo mobilyasından akrilik ürünlere varıncaya kadar yüzlerce ürünü kullanıcıların beğenisine sunduğu “Banyo Tasarım Merkezi”ni Dubai’de açtı. Orta Doğu ve Kuzey Afrika bölgesi için bir ilk olan merkezde, Ideal Standard’ın tüm tasarımları ve geliştirdiği en son teknolojiler sergilenirken, aynı zamanda komple banyo çözümleri de sunuluyor.

 

Geliştirdiği teknolojilerle kendi alanında pek çok yeniliğin öncüsü olan ve aynı zamanda banyolarda sıra dışı tasarımlara imza atan, dünyanın lider banyo ürünleri markası Ideal Standard, Dubai’de kullanıma açtığı Banyo Tasarım Merkezi’nde yüzlerce ürün sergiliyor.

 

Tasarımcılara ilham kaynağı veren bir merkez olacak

Dubai’de en önemli iş merkezlerinin bulunduğu Shelki Zayed Caddesinde 1.000 metrekarelik bir alana kurulmuş olan Banyo Tasarım Merkezi, pek çok ünlü tasarımcı, mimar ve danışmana ev sahipliği yapıyor. Markaya ait son teknoloji ürünlerinin sergilendiği aynı zamanda eğitim merkezi olarak da kullanılan bina, sıra dışı tasarımıyla da ziyaretçilere ilham kaynağı oluyor.

 

Kendi banyosunu yaratmak isteyenlere rehberlik ediyor

Tüketiciler haftanın 5 günü 10.00-19.00 saatleri arasında halka açık olan bu merkezi ziyaret edebilecekler. Ayrıca kendileri için en keyifli banyoyu yaratmak isteyenler için, Ideal Standard ekibi her türlü destek ve bilgi akışı konusunda kişisel rehberlik hizmeti de sağlayacak.


Geri Dön