26 / 04 / 2024

İdealist GYO yardım politikası

İdealist GYO yardım politikası

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamu aydınlatma Platofrmu ' nda açıklama yaptı. İdealist GYO ' nun açıklaması bağış ve yardım politikasını içeriyor.

Ziraat GYO Genel Müdür Yardımcısı Levent Kılıç vefat etti!

Ziraat GYO Genel Müdür Yardımcısı Levent Kılıç vefat etti. Ziraat Finans Grubu ve Halkbank taziye ilanı yayınlandı. 

Bülent Karan, Halk GYO Genel Müdürü oldu!

Halk GYO Genel Müdür Yardımcısı Erdal Bekin'in Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifasının kabulüne, Bülent Karan'ın boşalan Yönetim Kurulu Üyeliğine getirilmesine karar verildi.  

Simay Yardım, Vakıf GYO'dan ayrıldı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yatırımcı İlişkileri Uzmanı olarak görev yapan Simay Yardım bugün görevinden istifa etti...

Atakule GYO bağış ve yardım politikasını genel kurula sunacak!

Atakule GYO Bağış ve Yardım Politikası'nın Sermaye Piyasası Mevzuatı, Kurumsal Yönetim İlkeleri ve Türk Ticaret Kanunu çerçevesinde ekteki hali ile belirlenmesine ve yapılacak ilk Genel Kurul'da ortaklarını onayına sunacak.

Vakıf GYO bağış ve yardım politikasını genel kurula sunacak!

Vakıf GYO Bağış ve Yardım Politikası'nın Sermaye Piyasası Mevzuatı, Kurumsal Yönetim İlkeleri ve Türk Ticaret Kanunu çerçevesinde ekteki hali ile belirlenmesine ve yapılacak ilk Genel Kurul'da ortaklarını onayına sunacak.

REYSAŞ GYO ücretlendirme-bağış ve yardım politikalarını yayımladı!

REYSAŞ Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda ücretlendirme ile bağış ve yardım politikaları kararı yayımlandı.

Nurol GYO Genel Müdür Yardımcısı A. Cemail Batuk oldu!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdür Yardımcısı olan Yavuz Ozman hizmet akdinin sona ermedi nedeniyle görevinden ayrıldı. Nurol GYO Genel Müdür Yardımcısı A. Cemail Batuk oldu!

TSKB GYO bağış ve yardım politikasını genel kurula sundu!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, yönetim kurulu toplantısında bağış ve yardım politikasını genel kurulun onayına sundu. İşte sunulan bağış ve yardım politikasının detayları...

Esenler Havaalanı Mahallesi kentsel dönüşüm kira yardımı 680 TL oldu!

Esenler Havaalanı Mahallesi kentsel dönüşüm projesi kapsamında yapılan kira yardımı 500 TL'den 680 TL'ye çıkarıldı. Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum ile bölgeye yaptığı ziyarette açıkladı...

Kentsel dönüşümde kira yardımı 680 TL!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, ülke genelinde 6.5 milyon konutun yıkılıp yeniden yapılacağı kentsel dönüşüm kapsamında hak sahiplerine verilen kira yardımlarını arttırdı. 2013'te 650 lira olarak ödenen kira yardımı 680 liraya yükseltildi...

İzmir'de kentsel dönüşüm kira yardımı arttı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, 6.5 milyon konutun yıkılıp yeniden inşa edileceği kentsel dönüşüm kapsamında hak sahiplerine verilen kira yardımlarını artırdı. Buna göre İzmir'de 650 lira olarak ödenen kira yardımı 680 liraya yükseltildi

Kentsel dönüşümde kira yardımı arttı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, ülke genelinde 6,5 milyon konutun yıkılıp yeniden yapılacağı kentsel dönüşüm kapsamında hak sahiplerine verilen kira yardımlarını arttırdı. Bakanlık,hak sahiplerine, mağdur olmamaları için kira yardımına devam ediyor.

İBB'den Gazze’ye 10 milyon lira yardım!

Vali Mutlu ile birlikte “Gazze’ye Yardım Kampanyası”nın tanıtımını yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden Gazze’ye 10 milyon lira yardım yapacağını açıkladı.

İdealist GYO yardım politikası Haberi

İdealist GYO yardım politikası

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kamu Aydınlatma Platformu'nda bağış ver yardım politikası hakkında açıklama yaptı.


Açıklama:

Şirketimiz Yönetim Kurulu 20.02.2015 tarihinde şirket merkezinde toplanarak aşağıda belirtilen hususları karar altına almışlardır.

    

1-Şirketimizin Bağış ve Yardımlara İlişkin Politikasının incelenerek Genel Kurulun onayına sunulmasına,


2- Gündemde başka madde olmadığından dolayı toplantıya son verilmiştir.


Dosya için