18 / 04 / 2024

idlib iyilik konutları yardım

idlib iyilik konutları yardım

Batman İl Müftülüğü personelleri ve Türkiye Diyanet Vakfı Batman Şubesi işbirliğiyle başlatılan kampanya ile İdlibliler için 20 briket ev inşa edecek. 

Bozkır Müftülüğü'nden İyilik Konutları Projesi'ne destek!

Bozkır Müftülüğü ve bazı sivil toplum kuruluşları, savaş mağduru Suriyeli ailelere yönelik olarak başlatılan "İyilik Konutları Projesi"ne destek vermeyi sürdürüyor.

Kayserili hayırseverlerden İyilik Konutları kampanyasına destek! 

Kayserili hayırseverler, İdlibli savaş mağdurları için hayata geçirilen İyilik Konutları kampanyası kapsamında 538 konut yaptırdı.

Din görevlilerinden İyilik Konutları'na 366 bin TL yardım!

Ankara’nın Çankaya ilçesinde bulunan din görevlileri Türkiye Diyanet Vakfı tarafından Suriyeli savaş mağduru aileler için inşa edilen İyilik Konutları'na366 bin TL yardımda bulundu.

DİTİB İtalya'dan İyilik Konutları kampanyasına destek!

Türkiye Diyanet Vakfının İdlib'de çadırlarda ağır kış şartlarında yaşam mücadelesi veren siviller için başlattığı “İyilik Konutları” kampanyasına, Diyanet İşleri Türk İslam Birliği (DİTİB) İtalya Şubesi de katıldı.

İdlib'teki iyilik konutları sahiplerini bekliyor!

İdlib vilayetinde rejimden kaçan Suriyeliler için Sarmada ilçesine bağlı Mashat Ruhin bölgesinde Kızılay tarafından, inşa edilen 1228 briket evden 748’i yerleşime hazır hale getirildi. 

İdlib’in Sarmada Deyr Hassan bölgesindeki konutlar teslim edildi!

Türkiye Diyanet Vakfı ve Pakistan Baitussalam Derneği işbirliğiyle İdlib’in Sarmada Deyr Hassan bölgesinde savaş mağduru aileler için inşa ettirilen kalıcı konutlar gerçekleştirilen törenle teslim edildi

Orhanlı Konutları'nda 64 bin dolara

Kurtköy'de konumlandırılan Orhanlı Konutları'nda fiyatlar 64 bin dolar ile 225 bin dolar arasında değişiyor.

TOKİ Tuzla III. Etap konutlarında başvuru süresi sona erdi

TOKİ'nin Tuzla III. Etap'ta orta gelir grubuna yönelik inşa edilen konutları için başvurular bugün sona erdi.

Tüm konutlarını satan Ferdi Tayfur yeni konutlar yapacak

Memleketi Adana'da yaptırdığı 50 konutun tamamını satan Ferdi Tayfur, yeni konutlar için de harekete geçti.

Esenbahçe Konutları'nda 750 YTL taksitle

Esenyurt'ta inşa edilen Esenbahçe Konutları'nda fiyatlar 82 bin YTL'den başlıyor ve 210 bin YTL'ye kadar yükseliyor.

TOKİ Tuzla III. Etap konutlarında başvurular için son gün

TOKİ'nin Tuzla III. Etap'ta orta gelir grubuna yönelik inşa edilen konutları için başvurular yarın sona erecek.

TOKİ Tuzla III. Etap konutlarında son 2 gün

TOKİ'nin Tuzla III. Etap'ta orta gelir grubuna yönelik inşa edilen konutların başvuruları önümüzdeki Salı günü sona erecek.

TOKİ Tuzla III. Etap konutlarında son 3 gün

TOKİ'nin Tuzla III. Etap'ta orta gelir grubuna yönelik inşa edilen konutların başvuruları önümüzdeki Salı günü sona erecek.

idlib iyilik konutları yardım Haberi

idlib iyilik konutları yardım

"Bir İyilik, Sıcak Bir Yuva" sloganıyla inşa edilen İyilik Konutları'na yapılan yardımlar gün geçtikçe büyüyor. İlkha'da yer alan habere göre; Batman  İl ve İlçe Müftülükleri, din görevlileri ve hayırseverler kampanya kapsamında 20 ev bedelini Türkiye Diyanet Vakfı Batman Şubesine bağışladı.

Batman İl Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Batman Şube Başkanı Turgut Erhan, yaptığı açıklamada, Türkiye’nin uzun yıllardır yaşanan iç savaş nedeniyle Suriye’deki mazlum insanlara destek verdiğini dile getirdi. Bombalardan kaçan insanların İdlib’de yaşamaya başladığını ve burada da çeşitli saldırılara maruz kaldığını anlatan Erhan, Türkiye Diyanet Vakfının kentte çadırlarda kalanlara yönelik “İyilik Konutları” inşa ettiğini belirtti.

Erhan, bu kapsamda Batman İl ve ilçe Müftülükleri, din görevlileri ve  hayırseverlerin desteğiyle kampanya kapsamında 20 konut bedeli bağışlandığını ifade ederek, şunları söyledi: 

“Personellerimiz başta olmak...