25 / 04 / 2024

ido bursa seferleri kalkacakmı

ido bursa seferleri kalkacakmı

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) Basın Müşavirliği’nden yapılan açıklamada İDO’nun geçen yıl mart ayında başlattığı İDOBÜS hizmetini sonlandırmaya karar verdiği kaydedildi. İstanbul - Bursa arasında bugüne kadar yaklaşık 2,5 milyon yolcunun taşındı...

İDO ve BUDO sefer iptalleri 12 Ocak 2016!

İstanbul Deniz Otobüsleri ve Bursa Deniz Otobüslerinin bazı seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi. İşte İDO ve BUDO'dan açıklamalar...

İDO'nun bazı seferleri yapılamıyor!

İstanbul Şehir Hatları, Beşiktaş-Üsküdar ve Kabataş-Adalar haricindeki seferleri, olumsuz hava şartları nedeniyle iptal etti. Şehir Hatları da Beşiktaş-Üsküdar ve Kabataş-Adalar haricindeki seferleri de iptal edildi.

İDO-BUDO sefer iptalleri 17 Şubat!

İstanbul Deniz Otobüsleri A.Ş (İDO) ve Bursa Deniz Otobüslerinin (BUDO) bazı seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi..

İDO'dan sefer iptalleri! 10 Şubat 2015

İstanbul Deniz Otobüsleri AŞ'nin (İDO), olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı seferleri iptal edildi. Bandırma- Yenikapı, Yenikapı - Bursa seferi, Bostancı - Bandırma seferleri iptal edildi

İDO'dan sömestr için ek sefer!

8 Şubat'a kadar her gün Yenikapı-Yalova hattında karşılıklı 13.30 hızlı feribot seferleri yapılacak. 27-2829 Ocak ve 02-03-04-05 Şubat'ta ise 11.10 KadıköyYenikapı-Bursa ve 14.00 Bursa-Yenikapı-Kadıköy ek seferleri yapılacak.

BUDO ve İDO bazı seferlerini iptal etti!

BUDO ve İDO bazı seferlerini iptal etti. Bursa Deniz Otobüsleri İşletmesi (BUDO) ve İstanbul Deniz Otobüsleri AŞ'nin (İDO) bazı seferleri, hava muhalefeti nedeniyle iptal edildi.

İDO ve BUDO bazı seferlerini iptal etti!

İstanbul Deniz Otobüsleri'nin (İDO) bazı seferleri, olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.Bu arada, Bursa Deniz Otobüsleri'nin (BUDO) bazı seferleri de olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.

İDO'dan sefer iptalleri! 11 Ocak 2015

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) 21.55 Kadıköy -Bursa ve 07:30 Bandırma - Bostancı seferleri ile iç hat seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.

İDO sefer iptalleri 11 Ocak!

İstanbul Deniz Otobüsleri'nin (İDO) bazı seferleri, olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi. 08.40 Kadıköy-Yenikapı-Bursa, 09.00 Bursa-Yenikapı-Kadıköy deniz otobüsü seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle yapılamayacak.

İDO ve BUDO sefer iptali 10 Ocak 2015!

07.15 Yalova - Yenikapı ve 08.15 Yenikapı - Yalova hızlı feribot ile 08.00 Bursa-Armutlu-Armutlu-Yenikapı-Kadıköy deniz otobüsü ve 09.30 Bandırma-Yenikapı-Bostancı deniz otobüsü seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle yapılamayacak.

İDO'dan sefer iptali 10 Ocak 2015!

İDO 07.15 Yalova - Yenikapı ve 08.15 Yenikapı - Yalova hızlı feribot ile 08.00 Bursa-Armutlu-Armutlu-Yenikapı-Kadıköy deniz otobüsü ve 09.30 Bandırma-Yenikapı-Bostancı deniz otobüsü seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle yapılamayacak.

İDO bazı seferleri iptal etti!

İDO'dan yapılan açıklamaya göre, 07.00 Yenikapı - Bandırma hızlı feribot ve 07.30 Bandırma - Yenikapı - Bostancı deniz otobüsü seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle yapılamayacak.

İDO sefer iptali 6 Ocak 2015!

İstanbul Deniz Otobüsleri'nden yapılan açıklamaya göre, 07.30 Bandırma-Yenikapı-Bostancı, 08.00 Bursa-Armutlu-Yenikapı-Kadıköy ve 09.00 Bursa-Yenikapı-Kadıköy deniz otobüsü seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.

ido bursa seferleri kalkacakmı Haberi

ido bursa seferleri kalkacakmı


Geçen yıl mart ayından bu yana İDOBÜS seferleriyle İstanbul-Bursa arasında yolcu taşımacılığı yapan İDO, İDOBÜS seferlerini kaldırma kararı aldı. 


İstanbul Deniz Otobüsleri A.Ş. (İDO) Basın Müşavirliği’nden yapılan açıklamada İDO’nun geçen yıl mart ayında başlattığı İDOBÜS hizmetini sonlandırmaya karar verdiği kaydedildi. Uygulama kapsamında 1 TL’den başlayan fiyatlarla satın alınabilen biletlerle İDO’nun sektöre yenilikçi bir taşımacılık hizmeti getirdiği belirtilirken, İstanbul – Bursa arasında bugüne kadar yaklaşık 2,5 milyon yolcunun taşındığı dile getirildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "İstanbul ve Bursa halklarına değerli bir hizmet verdiğimizin bilincinde olduğumuz için İDO olarak bu kararı vermemiz kolay olmadı. Ancak, Bursa Belediyesi tarafından devlet eliyle desteklenen bir rakip olarak piyasaya sürülen BUDO seferleri bize başka bir seçenek bırakmamıştır. Bu rotada devlet eliyle finansal olarak desteklenen bir...