17 / 04 / 2024

İDO yalova

İDO yalova

İDO'dan yapılan açıklamaya göre, Yalova - Pendik hattındaki sefer saatleri, yolcuların talep ve de ihtiyaçlarına göre düzenlendi.İDO, Yalova - Pendik hattına gece yarısı seferi koydu.

Yalova Yapı Malzemeleri Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Yalova Yapı Malzemeleri Ticaret Ve Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Doğan Taşova tarafından kuruldu.

Deprem korkusu Yalova’yı DASK’ta lider yaptı!

Konut sigortası ve DASK’ın doğu illerinden yeterince farkındalık oluşmadığı açıklandı. Deprem korkusunu yaşayan Yalova’nın ise DASK’ta yüzde 86,1 ile ilk sırada yer aldığı belirtildi.

KentPlus Yalova doğayla bütünleşmiş yaşam alanı sunuyor!

KentPlus YALOVA Wellness SPA Resort, konut, otel ve sosyal tesis gibi birçok farklı işlevi bir arada bulunduran karma kullanımlı bir kompleks olarak kullanıcılarına yeşille iç içe bir yaşam vadediyor.

Armutlu Doğa Evleri projesi yükseliyor!

Erdem İnşaat Yalova Armutlu yaptığı Şimşek evleri projesinin ardından 2. Projesi olan Armutlu Doğa Evleri projesinin temelini attı.

Yalova Doğa Evleri'nin temeli atıldı!

Erdem İnşaat tarafından hayata geçirilen Doğa Evleri projesinin temeli atıldı. Projenin 5-6 ay içinde tamamlanması bekleniyor.

Yalova'ya Doğal Yaşam Parkı Sosyal Paylaşım Merkezi geliyor!

Türkiye’nin sokak hayvanları için yapılacak en büyük Doğal Yaşam Parkı Sosyal Paylaşım Merkezi için düğmeye basıldı. Yalova’da 32 dönüm üzerine inşa edilecek merkezde sokak hayvanları doğal bir ortamda yaşama imkanı bulacak.

2. Doğu Marmara Konut Fuarı 3 Mart'ta!

Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu ve Yalova 3- 6 Mart tarihleri arasında yapılacak olan 2. Doğu Marmara İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarında buluşacak. Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özbağ iş adamlarına seslenerek, “Fuara gelin satış yapın” dedi.

Arapların konut ilgisi Yalova'da fiyatları artırdı!

Termal ilçesindeki kaplıcaları, doğası ve deniziyle turistlere farklı alternatifler sunan Yalova'da Arap turistlerin ilgisinin etkisiyle kent merkezindeki sahil manzaralı konutların fiyatları büyük oranda arttı.

Yalova Doğa Termal Tatil Köyü devremülk fiyatları!

Yalova Esenköy'de inşa edilen Yalova Doğa Termal Tatil Köyü 'nde inşaat çalışmaları başladı. 3 etap halinde hayata geçen Yalova Doğa Termal Tatil Köyü devremülk fiyatları şöyle:

Esenköy Doğa Termal'de devremülk satışları başladı!

Doğa Termal Yalova'nın Esenköy ilçesinde hayata geçiyor. İnşaat çalışmaları başlayan Esenköy Doğa Termal'de devremülk fiyatları 6 bin 500 TL'den başlıyor.

Doğu Marmara’da İkinci el konut satışları 26,5 arttı!

Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu ve Yalova’yı kapsayan Doğu Marmara’da yılın 7 aylık döneminde, günde 212 konut satıldı. verilere göre Doğu Marmara’da İkinci el konut satışları 26,5 artış gösterdi.

Yalova'da arsa fiyatları arttı!

Gebze-İzmir Otoyolu Projesi kapsamında yapımına devam edilen ve gelecek yıl mart ayının sonuna doğru açılması planlanan İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü sayesinde Yalova'da arsa fiyatlarında 2-3 kat artışlar kaydedildi.

İzmit Körfez Köprüsü Yalova'da arsa fiyatlarını artırdı!

Gebze-İzmir Otoyolu Projesi kapsamında yapımına devam edilen ve gelecek yıl mart ayının sonuna doğru açılması planlanan İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü sayesinde Yalova'da arsa fiyatlarında 2-3 kat artışlar kaydedildi.

İDO yalova Haberi

İDO yalova

İstanbul Deniz Otobüsleri AŞ'nin (İDO), Yalova ve İstanbul arasında gece yarısı seferlerine başladığı bildirildi.


İDO'dan yapılan açıklamaya göre, Yalova-Pendik hattındaki sefer saatleri, yolcuların talep ve ihtiyaçlarına göre düzenlendi.


Buna göre, Yalova ve Pendik arasında saat 23.55'te sefer olacak. İlk etapta 20 Kasım'da başlayan ve 31 Aralık'a kadar haftanın 7 günü karşılıklı devam edecek seferlerle iki şehir arasındaki denizden bağlantı, gece yarısı da mümkün...