24 / 04 / 2024

idris güllüce çevre yatırımları canlı yayın

idris güllüce çevre yatırımları canlı yayın

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, bugün Türkiye'nin çevre politikaları konusunda son 12 yılda yapılanları ve yeni dönemi kamuoyu ile paylaşıyor. Çevreye, su ve toprak için yapılan yatırımlar hakkında önemli açıklamalarda bulunacak...

İdris Güllüce: 20 bin 354 tesise çevre denetimi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce: "2015 yılı ilk 6 ayında Bakanlık merkez ile Çevre ve Şehircilik il müdürlüklerimiz tarafından 20 bin 354 tesise çevre denetimi gerçekleştirildi" dedi.

İdris Güllüce: 2014 çevre yılı oldu!

İdris Güllüce 2014 yılını değerlendirdi. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce "Kentsel dönüşüm çok popüler ve çok konuşulan bir şey ama aslında 2014 çevre yılımız oldu" dedi.

İdris Güllüce: Çevre yatırımları tam gaz devam ediyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, bugün itibarıyla katı atık düzenli depolama tesisi sayısının ülke genelinde 79'a ulaştığını, atıksu alanında ise belediye nüfusunun yüzde 77'sine hizmet verildiğini kaydetti.

İdris Güllüce çevre gönüllüsü gençlerle buluştu!

İdris Güllüce; “Genç olduğunuz için şanslısınız, ne kadar erken başlarsanız o kadar az zaman kaybedersiniz. Günde en az bir saat kitap okuyun. Zamanı iyi değerlendirin. Zamanı algılayamayan toplumlar sanayileşemiyor ve kalkınamıyor.” dedi.

Kırşehir Heyeti Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'yi ziyaret etti!

AK Parti Kırşehir Milletvekili Abdullah Çalışkan başkanlığında ki heyet Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'yi makamında ziyaret etti. Güllüce her zaman Kırşehir'e yatırım için ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini söyledi.

İdris Güllüce: Çeşme'de TOKİ'yi dar gelirli aileler istiyor!

Mimarlar Odası İzmir Şubesi'nin açtığı davada imar planları için yürütmeyi durdurma kararı verilen TOKl'nin Çeşme'deki 1153 konutluk projesi için Çevre ve Şehircilik Bakanı Idris Güllüce'den önemli açıklamalar geldi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Konya’da!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce "2017’den sonra sertifikası olmayan hiç kimse inşaatta çalışamaz hale gelecek. Hem iş güvenliği açışından hem de yapılan işin kalitesi açısından gerekiyor" dedi.

İdris Güllüce: Beton denetimine uymayan ceza alır!

İstanbul Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından 758 konutluk kentsel dönüşüm projesinin temel atma töreni dün Çevre ve Şehircilik Bakanı Idris Güllüce'nin katılımıyla gerçekleştirildi. Güllüce törende, "Beton denetimine uymayan ceza alır" dedi...

İdris Güllüce'nin 28 Ekim programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu arasında çevre eğitimine yönelik iş birliği protokol törenine katılacak.

İdris Güllüce 21 Ekim 2014 programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın idris Güllüce 21 Ekim 2014 salı günü programı yayınlandı. İdris Güllüce İllerimiz Karabük Üniversitesi'nde Ay Yıldızın Altında Buluşuyor Programı'na katılacak.

İdris Güllüce KEK imza atma törenine katılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Çevre Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre bugün KEK toplantısı konuk bakan onuruna öğle yemeği ardından KEK imza atma törenine katılacak.

İdris Güllüce: Kentsel dönüşümde tarihi ve kültürel yapının korunması lazım!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, kentsel dönüşümde tarihi ve kültürel yapının korunması gerektiğini söyledi. Güllüce. Bursa ' da kentsel dönüşümün zor olduğuna işaret etti...

İdris Güllüce Türkiye-Pakistan Karma Ekonomik Komisyonu toplantısına katılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce bugün Türkiye-Pakistan Karma Ekonomik Komisyonu 15. Dönem Toplantısı Programı'na ardından da Pakistan Ticaret Bakanı-Türkiye-Pakistan KEK Eşbaşkanı Khurram Dastgir Khan onuruna akşam yemeğine katılacak.

idris güllüce çevre yatırımları canlı yayın Haberi

idris güllüce çevre yatırımları canlı yayın

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, bugün Türkiye'nin çevre politikaları konusunda son 12 yılda yapılanları ve yeni dönemi kamuoyu ile paylaşıyor. Güllüce, AK Parti iktidarı döneminde çevreye, su ve toprak için yapılan yatırımlar hakkında önemli açıklamalarda bulunacak. Son 12 yılda Cumhuriyet Tarihi'nin en büyük çevre yatırımlarının yapıldığına dikkat çekecek olan Güllüce basın toplantısında şu konulara vurgu yapacak.Türkiye'nin yarım yüzyılını kapsayacak yeni çevre politikalarının temelini oluşturacak Manifesto, 

ormandan-ağaca, köyden-plaja, gürültü ile mücadeleden, ışık kirliliğine kadar bakanlık için yeni bir vizyon oluşturacak...

Bu organizasyonun görüntüleri İHA tarafından tüm televizyonlara şifresiz, logosuz ve ücretsiz olarak aşağıdaki frekanslardan canlı yayınlanacak.

CANLI YAYIN PROGRAMI

04 Haziran 2014 Çarşamba

10.30

ANKARA

UYDU BİLGİLERİ

EUTELSAT W2A, 10 DERECE DOĞU

TXP: B1

D/L: 10988.500 MHz

POL: Horizontal

S.ORANI: 3125 ksym/s

FEC:...