19 / 04 / 2024

İDTM fuarı

İDTM fuarı

İstanbul Dünya Ticaret Merkezi (İDTM), 500 milyon dolarlık yatırımla Türkiye'nin ve havzanın en büyük fuar alanını yapacak.

Türkiye'nin en büyük fuar alanının inşaatı bu ay başlayacak!

İstanbul Dünya Ticaret Merkezi (İDTM), Türkiye'nin en büyük fuar alanını inşa edecek. 500 milyon dolarlık merkezin inşaatı bu ay başlayacak.

İDTM'den İstanbul'a Türkiye'nin en büyük fuar alanı!

İDTM, 500 milyon dolarlık yatırımla Türkiye'nin en büyük fuar alanını yapacak. 65 bin metrekarelik mevcut alana sahip İstanbul Fuar Merkezi, yeni düzenlemelerle 700 bin metrekarelik fuar alanına dönüştürülecek

İDTM fuar alanının temeli bu yaz atılıyor!

İDTM, Avrupa’da da en büyük arasına girecek 700 bin metrekarelik fuar alanının temelini bu yaz atıyor. Atatürk Havalimanı’nın yanıbaşındaki mevcut arazide 3 etap halinde yapılacak proje için 1.5 milyar liralık yatırım yapılacak.

İDTM fuar alanının birinci etap inşaatı bu yıl başlayacak!

Türkiye'nin en büyük fuar alanı yatırımına başlamaya hazırlanan İstanbul Dünya Ticaret Merkezi (İDTM), uzun vadede tamamlanacak fuar alanının birinci etabı inşaasına bu yıl başlayacak. Birinci 2017'den, projenin tamamı ise 2019'da bitecek.

İDTM fuar alanı 700 bin metrekare olacak!

Başkan Çağlar İDTM ile ilgili "Şu an orada 110 bin metrekare bir alanda fuar yapmaya çalışıyoruz fakat alanlarımız eskidi. Toplam 700 bin metrekare inşaat yapacağız, bunun 210 bin metrekaresi fuar alanı. " dedi.

İDTM, 500 milyon dolarlık yatırımla en büyük fuar alanını yapacak!

Türkiye'nin en büyük fuar alanlarına sahip İstanbul Dünya Ticaret Merkezi (İDTM), 500 milyon dolarlık yatırımla Türkiye'nin ve havzanın en büyük fuar alanını yapacak.

İDTM, Türkiye’nin en büyük fuar alanı yatırımını hayata geçiriyor!

İstanbul Dünya Ticaret Merkezi A.Ş. (İDTM), Türkiye’nin en büyük fuar alanı yatırımını hayata geçiriyor. 500 milyon dolarlık yatırım, Avrupa’nın da en büyük fuar merkezlerinden birisi olmaya aday.

İDTM Türkiye'nin en büyük fuar alanını yapacak!

İstanbul Dünya Ticaret Merkezi (İDTM), 500 milyon dolarlık yatırımla Türkiye'nin ve havzanın en büyük fuar alanını yapacak.

İstanbul Fuar Merkezi'ne 500 milyon dolarlık yatırım yapılacak!

İBB iştiraki İDTM, 500 milyon dolarlık yatırımla Yeşilköy'deki İstanbul Fuar Merkezi'ni Türkiye'nin en büyük fuar alanına dönüştürecek. Başkan Topbaş, "300 bin metrekareyi aşan alan içerisinde fuar alanı hazırlığımız var" dedi.

İstanbul Ticaret Odası Yeşilköy'de dev fuar merkezi kuracak!

İstanbul Ticaret Odası (İTO), Yeşilköy'deki İstanbul Dünya Ticaret Merkezi'nin (İDTM) yanında yeni bir fuar merkezi kurmak için düğmeye bastı. Bu fuar merkezinin 400 milyon TL'ye mal olması bekleniyor...

EPOS, İstanbul REstate Gayrimenkul Fuarı'nda!

İstanbul REstate Gayrimenkul Fuarı, 16-17 Haziran 2010 tarihlerinde gerçekleştiriliyor

Kale Çelik Eşya ve Kale Kilit Demos Kapı Fuarı'nda!

Kale Çelik Eşya ve Kale Kilit, 6 Haziran'a kadar İstanbul Fuar Merkezi'ndeki 'Demos Kapı Fuarı'nda yeni ürünlerini sergiliyor.

Yapı Fuarı İstanbul 2010 gerçekleşti!

33.Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul, 5 - 9 Mayıs tarihleri arasında Büyükçekmece TÜYAP Fuar Merkezi'nde gerçekleştirildi

İDTM fuarı Haberi

İDTM fuarı

İstanbul Dünya Ticaret Merkezi (İDTM), 500 milyon dolarlık yatırımla Türkiye'nin ve havzanın en büyük fuar alanını yapacak. Yüzde 41.47'si İstanbul Ticaret Odası'na (İTO), yüzde 27.24'ü Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ne (TOBB), yüzde 23.89'u İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB), geri kalan kısmı da Bakırköy Belediyesi, İstanbul Ticaret Borsası, İstanbul Sanayi Odası ve İktisadi Kalkınma Vakfı'na ait olan İDTM, Avrupa'nın en büyük ilk 10 fuar merkezi arasında olacak dev bir yatırımı hayata geçirmeye...